سلام
لطفا یه سیستم آپلود رایگان به من معرفی کنید که قوی باشه و لینک مستقیم بده
و قابلیت فولدر بندی و مدیریت فایل ها داشته باشه
برای یه سیستم آپلود میخوام
ممنون
یا علی
سلام
لطفا یه سیستم آپلود رایگان به من معرفی کنید که قوی باشه و لینک مستقیم بده
و قابلیت فولدر بندی و مدیریت فایل ها داشته باشه
برای یه سیستم آپلود میخوام
ممنون
یا علی
ای بابا ! فقط معرفی کنید - اسم ببرید:d
این سایت بدک نیست، من توش ثبت نام نکردم و از منو و مدیریتش خبری ندارم ولی سرعت بالایی داره و با وجود اینکه لینک مستقیم بهت نمیده ولی لینک دانلودی که بعد از چند ثانیه در اختیارت میذاره رو میتونی با دانلود منیجر دانلود کنی.
یه چیزی هم در موردش بگم؛ اونم اینکه با ورژنهای قدیمی IDM خرابکاری میکنه! یعنی دانلودت تا %99 میره جلو وبعدشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
من منظورم سیستم سایت ساز بود !
درواقع اسکریپت
منظورت cms مخصوص آپلود؟
یا آدرس سایت میخوای؟
من 3 یا 4 تا cms برای آپلود میشناسم که خیلی قوی هم هستن و الته کارا و رایگان.![]()
سلام
ممنونم
منظورم همین cms هستش
لطف کن !
یا علی
سلام
من هم به يكسري نياز داشتم ، يكي براي عكس و يكي براي فايل (لينك مستقيم و غير مستقيم )
يك سيستمي هم اگر بود مثل پرشين گيگ بذاريد...
با سپاس
دوستان سلام
اینم همون cms ای که همتون منتظرش بودین و میخواستین!
Rapidleech v2.3 build 23 8 2007
اینم لینک دانلودش
و این هم چند نمونه از سایت های معروفی که دارند از این cms استفاده می کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RapidShare.de
RapidShare.com
Uploading.com
FileFactory.com
FileVenue.com
MegaUpload.com
Megarotic.com
MyTempDir.com
Getfile.biz
Webfile.ru
موفق باشید دوستان.
اسكريپت ديگه اي كه سرور هاي بيشتري هم داره و بسيار عاليه Rapidkill هست ،
سرور هايي كه Support مي كنه : کد:
rapidshare.de, rapidshare.com, filefactory.com, momoshare.com, megaupload.com, megarotic.com, sexuploader.com, upload2.net, mytempdir.com, sendspace.com, getfile.biz, webfile.ru, slil.ru, zalil.ru, turboupload.com, up-file.com, depositfiles.com, ultrashare.net, filearchiv.ru, ifolder.ru, shareua.com, badongo.com, axifile.com, files.to, rapidsafe.de, bestsharing.com, oxyshare.com, hemenpaylas.com, egoshare.com, yousendit.com, savefile.com, user.kz, verzend.be, filecache.de, uploading.com, spbland.ru, cocoshare.cc, uploadport.com, mega-file.net, filesend.net, uploaded.to, rapidshare.ru, sharebigfile.com, speedshare.org, storeandserve.com, sharing.ru, oreys.com, 2shared.com, rugcw.com, paid4load.de, paid4load.de, binfile.org, fileho.com
دانلود اسكريپت :
کد:
يا کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فداتون بشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اسكريپت 4shared رو نداري مهدي خان ؟ يا media fire ؟
اينا رو چه جوري بايد استفاده كني ؟ يعني چه جوري بايد بريزم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)