به نام مهربان......... ........ ......... ..... ..... ...سلام ....... .......... ...... .......... ........ ........قبل از سوالم ببخشید اگه جای تاپیک نامناسبه راستش 2 ساعته دارم می گردم دنبال یه جای مناسب اما بهتر از اینجا پیدا نشد ....... ........ ........... ............ ...... .......... ...... ......سوال من : من یک ال سی دی واید 19 دیروز گرفتم ........ ......... ....... ......... .........من قبلا یه ال سی دی معمولی 15 داشتم ....... .......... .......... ....... ......... الان که چند تا فیلم با حجم 700mb گذاشتم dvdrip اصلا از کیفیتش خوشم نیومد با اینکه با ال سی دی قبلی عالی به نظر می رسید ................................................. می خواستم ببینم آیا این طبیعی است یعنی نباید انتظار بیشتری از 700 مگ داشت و یا مشکلی وجود دارد ....... ........... ......... ..... اگه بخواهم توضیح بدم اینطوری باید بگم که در مثلا صحنه ایی که تاریک است و دو نفر دارند حرف می زنند این دو نفر واضح اند اما قسمت تاریک تصویر یک سری مربع های کوچک داره تکون تکون می خوره ........ ............... .......... ........ ........... خوب آیا بزرگ شدن صفحه نمایش باعث شده که کیفیت بد جلوه کنه ...... ......... .......... ... ال سی دی کنتراستش 1 به 8000 است از طریق dvid به گرافیک متصل شده 2ms پاسخگویی هست گرافیک هم ati هست 4850 ....... ........ .......... ..............من تقریبا تمام مدیاپلیرها را دارم اما نمی دونم کدوم بهتره در تاپیک ها هم هر کس یکی رو می گوید اما فکر کنم پاوردی وی دی از بقیه بیشتر طرفدار داره ........ پاور دی وی دی من xvid , dvix رو نمی خونه هر چی کدک هم نصب کردم نشد .......... ........... ...... می شود راهنمایی کنید ............... راستی در مورد ال سی دی ممکنه مشکل داشته باشد ...... از دوستان اگر کسی 19 واید داره می شود بگوید با 700 مگی ها راضی هست یا نه ؟ .............. ........... ........... با سپاس فراوان