سلام.
دوستان عزیزی که میتونن کد زیر رو امتحان کنند ببیبنن برای چیه، خواهش میکنم بعد از امتحان کردن به من خبر بدن
میخوام اول از همه ببینم برای چیه و بعد ببینم درسته و یا مشکل داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون![]()
سلام.
دوستان عزیزی که میتونن کد زیر رو امتحان کنند ببیبنن برای چیه، خواهش میکنم بعد از امتحان کردن به من خبر بدن
میخوام اول از همه ببینم برای چیه و بعد ببینم درسته و یا مشکل داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون![]()
کارش اینه که یه فایل (تصویر) رو آپلود میکنه و متنی رو که تو فیلد title هست روی عکس مینویسه.
به نظر نمیاد مشکل خاصی داشته باشه اما تست نکردم.
سلام.
من امروز با هزار بدبختی امتحانش کردم این ارور رو داد:
Fatal error: Call to undefined function imagecolorallocate() in D:\wamp\www\upload.php on line 39
برای چیه و چطوری حلش کنم؟
مرسی
دلیلش اینه که کتابخانه GD رو فعال نکردید!
برای فعال کردنش باید تو فایل php.ini که تنظیمات php هست دنبال این بگردید:
و سمی کولن اولش رو بردارید بعدم باید سرورتونو ریستارت کنید تا کار کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من این کاری که فرمودید رو انجام دادم.
بعد از ریست سرور، سیستم هم ریست کردم اما هنوز ارور قبلی رو میده...!
در مورد نصب GD تو این صفحه توضیح داده شده:
البته چیز خاصی نیست و همونی هست که قبلاً گفتم. فقط باید چند تا نکته رو مد نظر داشته باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اینکه فایل php.ini که ویرایش میکنید اشتباهی نباشه
بعدش ببینید اصلاً فایل dll مربوط به کتابخانه GD تو path سیستم وجود داره یا نه! یعنی یا باید پوشه اکستنشنهای php به path سیستم اضافه شده باشه یا اون فایل dll مثلاً تو پوشه ویندوز کپی شده باشه که روش اول بهتره!
همین دیگه وقتی فایل در دسترس سرور باشه و تو تنظیمات هم فعال شده باشه باید بشناسه!
حالا این مشکلات فقط توی کامپیوتر هست؟
یعنی اگه فایل رو آپلود کنم این این کد درست عمل میکنه؟
خیلی ممنون
آره کار میکنه
منم که تو لوکال تست کردم کار کرد
فایل رو آپلود کردم بازم ارور داد:
Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/shahrooz-zakeri/domains/shahrooz-zakeri.ir/public_html/upload.php on line 39
Warning: imagestring(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/shahrooz-zakeri/domains/shahrooz-zakeri.ir/public_html/upload.php on line 40
به نظرم این مشکل دیگه ربطی به GD نداشته باشه. البته باید چک مطمئن شید که GD نصب شده چون بدون اون نمیشه!
فکر مکینم مشکلی تو آپلود فایل پیش اومده که باعص شده تصویری که به دست GD میرسه معتبر نباشه. احتمالاً باید پرمیشن پوشه آپلود رو بیشتر کنید یا حتی 777 بزارید تا کار کنه. سرور هم باید اجازه آپلود فایل رو بده! Safe Mode هم خاموش باشه بهتره
همین دیگه! چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)