با سلام فرقشون بطور کامل میخواستم بدونم و از بین این دو مین کدام ارزش خرید دارد؟
با سلام فرقشون بطور کامل میخواستم بدونم و از بین این دو مین کدام ارزش خرید دارد؟
Last edited by akbarferdosi; 06-10-2008 at 22:52.
از دوستان کسی قیمت P5Q-Deluxe رو در بازار تهران اگر داره بگه بازار مشهد متاسفانه به قیمت 260 هزار تومان بود نخریدم به نظرم گرون میدادند!!!
با سلام قیمت 203 هزارتومان تاریخ 87/7/21 پاساژ ایران و رضا
ممنون بابت قیمت .
خودم هم قصد دارم همین رو بخرم
در ضمن تفاوت این مدل با p5q-e در اینه که این مدل از نظر سیستم خنک کننده پل جنوبی رو هم در بر میگیره و یه لوله اختصاصی برای اون داره که p5q-e نداره ....
موید باشید![]()
تعداد phase های p5q deluxe بیشتر از p5q-e هستش
p5q deluxe تعداد بیشتری لن داره نسبت به p5q-e
p5q deluxe پورت ساتای بیشتری داره نسبت به p5q-e
p5q deluxe از Express gate SSD پشتیبانی میکنه اما p5q-e از Express gate
اما من خودم p5q-e دارم و تو نخ خرید p5q deluxe بودم
به نظر من این اختلاف قیمت اصلاً ارزش خریدشو نداره اما متاسفانه p5q e تو بازار کمه
درکل p5q e رو پیشنهاد میکنم چون تفاوت هاش باp5q e اصلاً قابل لمس نیست
باتشکر از جواب شما ردر مورد فرق این دو مین . فرق بین Express gate SSD وExpress gate درچیه ؟ (همون کیت که دربین اسلات pci deluxe هست واون یکی نداره)
SSD هارد دیسک های جدیدی هستند که سرعت انتقال اطلاعات اونها بیش از 2 تا 3 برابر هارد های ساتا هستند
البته با پورت ساتا کار میکنند
قیمت این هارد ها خیلی زیاده و ظرفیت هاشون هم پایین
در ایران حداقل باید 200 تا 300 تومن پول 64 گیگابایتیشو بدی (شاید هم بیشتر)
Express gate SSD از این هارد دیسک ها پشتیبانی میکنه و سرعت بوت رو نسبت به Express gate بالاتر میبره
البته باز تکرار کنم که تفاوت این دو مادربرد ملموس نیست و اصلاً ارزش خرید به ازاء این تفاوت هارو نداره
در مورد Express gate هم تا اونجایی که میدونم یک نسخه از لینوکس هست که با این قابلیت مادربرد ها سازگاره و سیستم رو تو 5 ثانیه بوت میکنه برای دسترسی به برنامه ها...
البته من تست نکردم هنوز این قابلت رو و در دفترچه هم توضیح زیادی نداره
ولی هردو Express gate دارند یکی معمولی یکی SSD که فرقشونو فهمیدید
از جواب کاملی که دادید ممنون
deluxe تو میزان مصرف پاور عملکرد بهتری نسبت به E داره. ( هم تو اور کلاک و هم تو حالت استندبای )
لطفاً منبع نشون بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)