تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: محدودیت در adoquery (محدودیت در جستجوها )

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض محدودیت در adoquery (محدودیت در جستجوها )

در برنامم باید با استفاده از یک سری مشخصه ها تعدادی از افراد را از جدولم استخراج کنم مثلا مراقبینی که در فلان تاریخ و در فلان ساعت وقت آزاد برای مراقبت دارند در ضمن از بین این افراد بطور متغیر (یعنی در ساعتی شاید به 10 مراقب و در ساعت دریگر شاید به 20 مراقب نیاز باشد ) به تعداد مورد نظر باید برنامه ام انتخاب کند و انتخاب این 10 نفر از بین مثلا 100 نفری که پیداشده اند و وقت آزاد دارند باید بطور تصادفی باشد اگه ممکنه کمک کنید
    در maskedit2 تاریخ وجود داره و فیلد datet مربوط به تاریخ است و پارامتر a1t یکی از فیلدهای جدولم است که درهنگام ثبت اطلاعات مراقبین اگر مراقبین وقت آزاد داشته اند برای آنها در جدولم علامت * زده شده است که حال برای جستجو آنهایی را جستجو می کنم که در عین حال که در نام آنها در جدول ثبت شده است وقت آزاد در تاریخ مشخص شده و در ساعت تعیین شده وقت آزاد داشته باشند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by P A R M I S; 06-10-2008 at 13:30.

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام
    بعد از اينكه query خودتون رو صدا زدين. از تابع زير استفاده كنيد. اين تابع از نتايج جستجو، يكي رو به طور Random‌ انتخاب مي كنه.
    کد:
    موفق باشين

3. این کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه بخوام با توجه به تعداد مراقب لازم که برنامم نیاز داره چند تا سطر بطور تصادفی پیدا کنه چی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا این پیغام رو می ده
    [Error] Unit21.pas(210): Undeclared identifier: 'randomrange

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوست عزيز، معلومه،‌ چون اين تابع (randomrange) در يونيت Math تعريف شده و شما بايد اين يونيت رو در بخش Uses‌ اضافه كنيد.
    اگه بخوام با توجه به تعداد مراقب لازم که برنامم نیاز داره چند تا سطر بطور تصادفی پیدا کنه چی ؟
    خوب دوست عزيز اين تابع رو n بار صدا بزنيد،‌ n بار گزينه تصادفي استفاده مي كنه. اين چيزا ديگه تابلويه ها.

7. این کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه من می خوام اونا رو تو دی بی گرید نشون بدم با حلقه for می شه (باید از adoquery استفاده کنم دیگه آره )

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

(باید از adoquery استفاده کنم دیگه آره )
    مگه تا حالا استفاده نكردين؟ خوب توي كدهايي كه من نوشتم واضح هستش كه از ADOQuery استفاده كردم. اگر استفاده نكردين، حتماً استفاده بكنين. حتماً از Query استفاده بكنين.
    ببينين دوست عزيز وقتي شما GBGrid رو به datasource خودتون متصل مي كنيد ، هر درخواستي كه از بانك داشته باشين، در DBGrid نشون داده ميشه. اين مسائل تا دلتون بخواد در انجمن بحث شده. لطفاً قبلش جستجو كنيد.
    موفق باشين

10. این کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام romixery عزیز
    چرا من هم دارم از adoquery استفاده می کنم نتیجه یکی از ado رو در یک دی بی گرید نشون می ده که با توجه به شرطهایی که گذاشته ام پیدا می کنه مثلا 20 تا رو در یک دی بی گرید نشون می ده (از دو تا adoquery استفاده می کنم ) مشکلی که دارم با توجه به اون تکه برنامه که نوشتید برای رندم ها من یک button گذاشته ام و اونو که کلیک می کنم مثلا اگه از بین 20تا که در شرط صدق کردن من فقط 8 تا شونو می خوام که در دی بی گرید نشون بده اما همان 20 تارو در دی بی گرید دوم نشون می ده و با زدن دکمه button (تکه برنامه شما ) روی یک سطر قرار می گیره (در حالی که من می خوام کل 20 تا رو دیگه در دی بی گرید نشون نده بلکه فقط همون 8 تا رو نشون بده اگه بازم لازمه بگید تا تکه برنامم رو بنویسم ممنون
    Last edited by P A R M I S; 10-10-2008 at 15:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این یک تیکه از برنامم
    کد:
    با یک قطعه دیگر هم برنامه نوشتم اما اونم مشکل داشت و مشکل در همان نشان دادن همه مثلا 20 تایی که پیدا کردم و به صورت رندوم با زدن دکمه button در دی بی گرید روی سطرهای مختلف پرش می کند اما من می خوام مثلا اون 10 تایی رو که می خوام در دی بی گرید دیگری نشان دهد

کد:

لطفا کمک کنید ممنون
    Last edited by P A R M I S; 10-10-2008 at 19:47.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ببين دوست عزيز، قطعه كدي كه من نوشتم، مثلاً حاصل نتيجه هاي جستجو 20 ركورد هستش. تابع مياد بصورت random يكي از نتيجه هاي جستجو رو انتخاب ميكنه، نه اينكه ف.يلت.ر كنه. براي مثلا اگه شما 10 بار تابع من رو صدا بزنيد، 10 تا رو بصورت رندوم انتخاب ميكنه، ولي اين 10 تارو كه ف.يلت.ر نميكنه. معلومه كه در DBGrid شما همون 20 نتيجه نمايش داده ميشه. شما نگفتين كه ميخواين كه بصورت رندوم، از حاصل نتايج ف.يلتر شده، دوباره n تا رو ف.لتركنه و در dbgrid نشون بده. شما گفتين كه ميخواين به صورت رندوم يكي رو انتخاب كنه:
    در برنامم باید با استفاده از یک سری مشخصه ها تعدادی از افراد را از جدولم استخراج کنم مثلا مراقبینی که در فلان تاریخ و در فلان ساعت وقت آزاد برای مراقبت دارند در ضمن از بین این افراد بطور متغیر (یعنی در ساعتی شاید به 10 مراقب و در ساعت دریگر شاید به 20 مراقب نیاز باشد ) به تعداد مورد نظر باید برنامه ام انتخاب کند و انتخاب این 10 نفر از بین مثلا 100 نفری که پیداشده اند و وقت آزاد دارند باید بطور تصادفی باشد اگه ممکنه کمک کنید
    حالا ميگيد كه مسئله يه چيز ديگست.
    Last edited by romixery; 10-10-2008 at 19:17.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •