تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خارج شدن کنترل از برنامه ها !!!

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

7 خارج شدن کنترل از برنامه ها !!!

چند روز قبل یک ایمیلی برام رسید با عنوان فارسی و .....
    که حاوی سه تا فایل pdf بود

من هر سه تا فایل pdf رو دانلود کردم و گفتم یه نگاهی بهش بندازم !

بعد از این که من یکی از این فایل ها رو باز کردم و دیدم که به درد من یکی نمی خوره هر سه فایل رو پاک کردم

دقیقا متوجه مشکل نبودم تا این که خواستم یک پاسخی در این انجمن درباره یه سوال بدم که وقتی که شروع کردم به نوشتن پاسخ یه هو کنترل از برنامه خارج شد گفتم شاید مشکل از من بوده ( کلید های ترکیبی رو زدم ) ولی وقتی که دوباره کنترل از برنامه خارج شد کمی مشکوک شدم و خلاصه کار از مشکوک شدن گذشته بود

حداقل هر 60 ثانیه یک بار کنترل از برنامه های من خارج می شه و می ره به همان برنامه که نمی دونم چی است و کجا هست و داره چه غلتی می کنه !

وقتی که کنترل از برنامه من خارج شد من کلید Alt+F4 رو زدم و مشکل حل شد ولی با راه اندازی مجدد سیستم دوباره مشکل همچنان پابرجاست !

در ضمن من از برنامه Process Explorer هم استفاده می کنم و چیز مشکوکی نمی بینم یعنی به پروسه مجزا که از روی نامش بتونم شناساییش کنم رو هم نداره !

فکر کنم باید خودش رو به فایل های دیگه تزریق کنه ولی وقتی که من کلید Alt+F4 رو می زنم مشکل حل می شه خوب اگه تزریقی باشه که باید مشکل ادامه داشته باشه !!!!

وقتی که Word رو هم باز می کنم و مشغول تایپ کردن می شم یه هو کنترل از این برنامه هم گرفته می شه

کلا موندم که چی کار کنم اگه کسی از دوستان درباره این جور مسائل چیزی می دونه بهم بگه ممنونش می شم !

از این می ترسم که این ویروسه بیاد و داده هایی رو از کامپیوتر من ارسال کنه به یه جایی !!

برای حل این مشکل من چه کارهایی می تونم بکنم ×؟

در ضمن اندازه تک تک فایل هایی که برای ایمیل من آمده بود یکی 43 کیلوبایت بود یکی فکر کنم 359 کیلو بود و یکی فکر کنم 435 کیلو بایت !!!

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

دوستان با جواب هایشان شرمنده کردن

همانطور که گفته بودم وقتی که کنترل از برنامه های من گرفته می شد من کلید Alt+F4 رو می زدم و وضعیت به حالت اول برمی گشت !

من برنامه Process Explorer رو در یک گوشه از صفحه باز کردم و برنامه opera رو هم در یک کوشه از دسکتاپ (نه تمام صفحه ها ) وقتی که کنترل از برنامه opera خارج شد من کلید Alt+F4 رو زدم و در Process Explorer نمی دونید چی دیدم !

برنامه Process Explorer طوری است که وقتی برنامه ای از رم بیرون می ره به مدت یکی دو ثانیه نام برنامه رو به صورت قرمز رنگ نشان می ده و من هم از این امکان برنامه استفاده کردم دیدم اصلا بحث ویروس و این جور چیز ها نیست!

برنامه یاهو مسنجر یک قسمتی داره که شما هنگامی که می خواهید لوکین کنید اگر انتخاب کنید مشخصات رو ذخیره می کنه و از دفعه بعد با اتصال به اینترنت آی دی شما رو به صورت اتومات باز می کنه ! ( نمی خوام آموزش استفاده از یاهو مسنجر رو بدم که !!! )

در یاهو مسنجر من این گزینه ها انتخاب شده بود و برنامه در فواصل زمانی خواص سعی میکرد که آی دی رو لاکین کنه که این کارش باعث می شد کنترل از دیگر برنامه های ویندوز به این برنامه انتقال پیدا کنه !

خلاصه یه سوء تفاهمی بین ایمیل و برنامه یاهو مسنجر پیش آمده بود که به حمدالله با خوشی و بدون خونریزی تمام شد

خدا پدر نویسنده برنامه Process Explorer رو بیامرزه که باعث رفع ابهام شد ! وقتی که کلید Alt+F4 رو زدم دیدم که یه پروسسی از یاهو مسنجر به رنگ قرمز تبدیل شد خود یاهو مسنجر باقی می مونه ولی اون پروسسه که هر تلاش می کنه آی دی رو لاکین کنه از رم بیرون می ره ( هر چند که دوباره پیداش می شه ولی وقتی که یاهو رو از رم بیرون انداختم اوضاع عادی عادی بود )

امیدوارم که تمام دوستان به خواسته های زندگیشان برسند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •