سلام یه تعرفه کلی و استاندارد برای طراحی صفحات وب می تونید بهم بگید
مهم واسم صفحات استاتیک و داینامیک هستش
حالا اگه لوگو و بنرو فلش و این چیزام باشه دیگه چه بهتر.....
ممنونم
سلام یه تعرفه کلی و استاندارد برای طراحی صفحات وب می تونید بهم بگید
مهم واسم صفحات استاتیک و داینامیک هستش
حالا اگه لوگو و بنرو فلش و این چیزام باشه دیگه چه بهتر.....
ممنونم
تعرفه ثابتی وجود نداره که بخوای بدونی
هرکی هر قیمتی که دلش بخواد میزاره و شروع به فروش و طراحی میکنه
ولی اینو میشه گفت که استاتیک ارزون تر از داینامیک و بس!![]()
یعنی همین فقط
هر کی هر چی زورش رسید؟؟؟؟
چیزی که من می دونم این بود استاتیک 8-12 تومن و داینامیک 12-15تومن این خبرا نیست؟؟؟
البته کلیت اش هستا....
ساعتی ! ؟ ..
.
كاملا تاييد ميشه.یعنی همین فقط
هر کی هر چی زورش رسید؟؟؟؟
اونجوري باشه هر كي هر نرخي كه خواست ميگه و مشتري هم معلوم نيست راضي بشه يا نه!
يه سوال بره من پيش اومد اگه ساعتي باشه ، شايد طراح يه تخمين در مورد ساعت ساخت سايت بزنه بعدش با همين تخميني كه زده يه قيمت به مشتري بده و قرارداد را هم با همين قبمت ببندند بعدش بياد شروع كنه يهو ببينه از اوني كه گفته بيشتر شد اونوقت چي.؟
من شنيده بودم كه برنامه نويس ها خطي كار ميكنند (يعني به تعداد خط قيمت ميدن) حالا اين تو برنامه نويسي وب هم صدق ميكنه.
يه سوال ديگه هم داشتم گرافيك سايت چه جوري محاسبه ميشه(شرمنده صاحب تاپيك شديم)؟
اصلآ چرا برنامه نويسي صنف يا اتحاديه نداره![]()
درسته هرکی هر طور خواست میده در بیشتر جاها یعنی 98 درصد اینطوره چون طرف نمیاد بگه اا این چیزه رو بهم بده میاد واست میگه من مثلا یه سیستمه دیگه مثل ایستگاه میخوام یعنی یه چیز دیگه خوب باید نشست نوشت پس من نوشتم و قیمت دسته خودمه نه به جایی وابسته هستم نه تعرفه ای واسه طراحان تعیین شده .اونجوري باشه هر كي هر نرخي كه خواست ميگه و مشتري هم معلوم نيست راضي بشه يا نه!
من چنین چیزی رو ننیدم ولی اگر درسته بگو من سخت ترین راه ها رو برم خط بیشتر شه!!من شنيده بودم كه برنامه نويس ها خطي كار ميكنند (يعني به تعداد خط قيمت ميدن) حالا اين تو برنامه نويسي وب هم صدق ميكنه.
به صورت ساعتی یا درجه بندی !يه سوال ديگه هم داشتم گرافيك سايت چه جوري محاسبه ميشه(شرمنده صاحب تاپيك شديم)؟اینو اطمینان خاطر دارم !
داشته باشه هم خوبه ( ولی بهتر نداره )اصلآ چرا برنامه نويسي صنف يا اتحاديه نداره![]()
مثل این میمونه من بگم یه محدودیت سالانه بزاریم 5وب سایت در سال!!!!!!
![]()
بيلي اين خنده هاي تو تو سيميلارهايي كه ميزاري آدمو به شك ميندازه
يه نمونش اينه:
معلوم نيست داري جدي ميگي يا به شوخي!!!!به صورت ساعتی یا درجه بندی !اینو اطمینان خاطر دارم !
![]()
من خودم هم با عقلم جور در نيومد ولي استادمون مي گفت همچين چيزي هم هست ولي كم پيش مياد كسي با اين روش محاسبه كنه(چون همه ميدونن كه ميشه با پر كردن خطها از مشتري پول هنگفتي(نميدونم املاش درسته يا نه) گرفت.)من چنین چیزی رو ننیدم ولی اگر درسته بگو من سخت ترین راه ها رو برم خط بیشتر شه!!![]()
نه عزیز جان هزینه طراحی هز صفحه استاتیک کلا 8-12
و هر صفحه داینامیک 12-15
حدودی هر کس مال کار خودش رو هم نمی تونه بگه؟؟؟؟؟؟
برای کار داینامیک که نمیشه صفحه ای حساب کرد!
ممکنه یه صفحه داینامیک نوشته بشه که بی نهایت صفحه رو تو سایت نشون بده! اونوقت برای این صفحه میخواید همون 12 تومن رو بگیرید یا به تعداد صفحاتی که خروجی همین صفحه هست حساب کنید و 8 تو من بگیرید؟
--------------------------------
من با نیما بیشتر موافقم سر اینکه باید متناسب با وقتی که کار میگیره قیمت داد.
دقیقا نه صفحه ای نه خطی نه کیلویی بیشتر ساعتیه و مقدار فسفری که میسوزونه هم عامل مهمیه که باز به خود برنامه نویس / طراح مربوطه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)