تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال درمودر فکس زدن وadsl

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض سوال درمودر فکس زدن وadsl

سلام
    من با برنامه wentafaxکار میکنم خیلی فکس میزنم مودمم الان کریتیو اینترنال توی wordتایپ میکنم بعد با wentafaxفکس میزنم adslگرفتم حالا هنوز نیومدن نصب کنند اگه بیان نصب کنند این مودم کریتیو که باهاش میخوام فکس بزنم میتونم داشته باشم یا باید از روی مادربورد باید جمع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با مودم های adslمیشه فکس زد بابرنامه wentafax یاباید با همون مودم کریتیو فکس بزنم؟؟؟
    میتونم جفتشونو داشته باشم همزمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یدونه پریز تلفون دارم فزض کنید هم بخوام adslداشته باشم هم گوشی تلفنم؟؟؟؟؟؟هم مودم کریتیو که باهاش فکس میزنم چه جوری میتونم خوروجی ایجاد کنم برای پریز تلفنم و ازاون یدونه پریز3تا خروجی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنونم

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من با برنامه wentafaxکار میکنم خیلی فکس میزنم مودمم الان کریتیو اینترنال توی wordتایپ میکنم بعد با wentafaxفکس میزنم adslگرفتم حالا هنوز نیومدن نصب کنند اگه بیان نصب کنند این مودم کریتیو که باهاش میخوام فکس بزنم میتونم داشته باشم یا باید از روی مادربورد باید جمع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با مودم های adslمیشه فکس زد بابرنامه wentafax یاباید با همون مودم کریتیو فکس بزنم؟؟؟
    میتونم جفتشونو داشته باشم همزمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یدونه پریز تلفون دارم فزض کنید هم بخوام adslداشته باشم هم گوشی تلفنم؟؟؟؟؟؟هم مودم کریتیو که باهاش فکس میزنم چه جوری میتونم خوروجی ایجاد کنم برای پریز تلفنم و ازاون یدونه پریز3تا خروجی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنونم
    با مودمه ای دی اس ال نمیشه فکس کرد!
    شما با همون مودمه دایال آپ تون فکس کنیدمشکلیم نداره
    شما از هر شرکتی که ای دی اس ال میگیری یه میکرو فیلترم بگیر تا رو خط نویز نیوفته که اکثره شرکت ها خودشون میدن
    بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •