آیا روشی برای فیکس کردن فرم در حین اجرای برنامه وجود دارد ؟ (دلفی ) عنوان فرم هم باشه و حذف نشه
آیا روشی برای فیکس کردن فرم در حین اجرای برنامه وجود دارد ؟ (دلفی ) عنوان فرم هم باشه و حذف نشه
منظورتون از فيكس كردن اندازه فرمه؟ كه يعني سايزش تغيير نكنه؟
در اين صورت خاصيت BorderStyle فرم رو مي تونيد به bsDialog تغيير بديد يا اينكه از BorderIcon گزينه Maximize رو False كنيد.
سلام
ببين دوست عزيز، اگه مي خواين كه فرمتون ثابت باشه ونشه توي صفحه تكونش بدن، كافيه خاصيت Align فرمتون رو به Custom تغيير بدين. اگه مي خوان اندازه فرم ثابت باشه، يكي از راهها همونيه كه حامد جان گفتن. و البته يه راه ديگه هم وجود داره كه خاصيتهاي موجود در خاصيت Constrain فرمتون رو مقدار دهي كنيد. مقادير MaxWidth,MinWidth,.... رو مقدار دهي كنيد.
موفق باشين
سلام منظورم همین بود که هنگام اجرا نتونیم جابجاش کنیم و تکون نخوره که گفتین از طریق align می شه ممنون از کمکتون
سلام بعنوان یکی از تنظیمات برنامم می خوام از برنامه ماشین حساب استفاده کنم از همون دستور winexec ('calc',SW_SHOW); استفاده می کنم البته هنگام اجرا برنامه ماشین حساب فرمش در هر جایی ظاهر می شه( یعنی جای مشخصی نداره یکبار بالای صفحه ظاهر می شه یکبار کمی بالاتر یکبار پایین تر) آیا می شه محل ظاهر شدن اون رو هم مشخص کرد و به صورت ثابت در یکجای مشخص بگیم که ظاهر بشه و مثلا مثل خاصیت position فرم که می تونیم بگیم وسط صفحه و ..... ممنون از کمکهایتون
سلام
از دستور setWindowPos استفاده كن. براي مثال قطعه كد زير برنامه notepad رو در مختصات 500 و 100 باز مي كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
الان من فقط باید بجای notepad ،calc رو جایگزین کنم ؟ اگه آره که این جواب نداد و بازم برنامه ماشین حساب در جاهای مختلف باز می شه می شه برای ماشین حساب هم کدش رو بنویسید که اجرا بشه ؟ ممنون
و اینکه آیا می شه برنامه رو هم ثابت کرد که هنگام اجرای برنامه درلفی برنامه ماشین حساب که اجرا می شه ثابت باشه مثل همون گزینه align فرمها که گفتید alcustom رو بزنیم برای ماشین حساب هم بشه ممنون از شما
خیرالان من فقط باید بجای notepad ،calc رو جایگزین کنم ؟ اگه آره که این جواب نداد و بازم برنامه ماشین حساب در جاهای مختلف باز می شه می شه برای ماشین حساب هم کدش رو بنویسید که اجرا بشه ؟ ممنون
باید عنوان (Caption) فرم که calculator هست رو بنویسید
راهی که به نظر من می رسه اینه که در یک حلقه با اینتروال 1 میلی ثانیه از دستور setWindowpos استفاده کنی.و اینکه آیا می شه برنامه رو هم ثابت کرد که هنگام اجرای برنامه درلفی برنامه ماشین حساب که اجرا می شه ثابت باشه مثل همون گزینه align فرمها که گفتید alcustom رو بزنیم برای ماشین حساب هم بشه ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)