تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: dbgrid

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض dbgrid

با سلام
    من یک combobox دارم که وقتی می خوام فامیل ها را سرچ کنم مثلا احمدی را حرف الف را که نوشتم تمام فامیل ها در combobox وجدو دارد که بصورت پیش فرض روی فامیل هایی که با حرف الف شروع می شود مثل همان احمدی می رود و من می خوام این کار رو با dbgrid انجام بدم یعنی اگه حرف الف رو زدم تمام فامیل هایی که در جدول وجود داره آنهایی اش که با حرف الف شروع می شود در ستون مربوط به فامیل در dbgrid نشان دهد و حرف دوم یعنی ح را که وارد کردم تمام فامیل هایی را در dbgrid نشان دهد که حرف دومشان ح است و به همین صورت الی آخر
    با تشکر

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

شما دو راه دارید یکی ----- کردن اطلاعات یکی جستجوی اطلاعات !

در ----- کردن اطلاعات اطلاعات متناظر با داده شما فقط نشان داده می شود

در جستجوی اطلاعات شما از دستور لوکت استفاده می کنید و این دستور شما رو به اولین خانه ای که متناسب با داده وارد شده باشه می بره برای دیدن بهترین نتیجه شما باید اطلاعات جدول رو مرتب کنید بعد عمل جستجو رو انجام بدید!

درباره هر یک از روش ها در انجمن مثال ها و برنامه هایی وجود داره اگه چیزی برای شما نامفهوم بود بگید!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید فراموش کردم بگم برنامم دلفیه با بانک sql (آیا فرقی می کنه یا نه )

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در شكل دستورات هيچ فرقي وجود نداره. شما از هر دو روش براي هر نوع بانك مي تونيد استفاده كنيد.

5. این کاربر از H A M E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته در ادامه مطلب بالا که هنوز جوابشو نگرفتم اینه که من در برنامم که برنامه زمانبندی مراقبین باید به ازای تعداد دانشجوی هر ساعت که امتحان دارند تعدادی مراقب مشخص کنم که باید برای مراقبت بیایند مثلا به ازای هر 20 دانشجو یک مراقب و از بین مراقبان اولویت با آنهایی است که مدرک بالاتری دارند من باید با توجه به وقت آزادی که مراقب برای خود گفته اند و باتوجه به اولویت آنهایی را که اولویت دارند انتخاب کنم چون من با استفاده از adoquery آنهایی را که وقت آزاد دارند و اولویت بالاتری دارند برنامه ام آنها را در دی بی گرید نشان می دهد که البته این مشکل دارد چون فقط باید به آن تعدادی که لازم دارم به من بگوید و البته بعد از اولویت مدرک اگه تعداد مراقبان باوقت آزاد و اولویت بیشتر از حد بود برنامه ام باید به سور تصادفی تعداد موردنظرم را تعیین کند حال نمی داند برای این کار تصادفی از چی و کجا باید استفاده کنم (دلفی با بانک sql) لطفا کمک کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفا جواب بدین دیگه من منتظرم

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

تمام کارهایی رو که گفتید به راحتی می تونید انجام بدید فقط و فقط کمی حوصله می خواد !

در کل سوال شما حالت کلیتی داره یعنی با یک جواب به نتیجه نمی رسید.

شما در کجای کار مشکل دارید رو اگه بیشتر توضیح بدید بهتر راهنمایی می شید!

یعنی اگه حرف الف رو زدم تمام فامیل هایی که در جدول وجود داره آنهایی اش که با حرف الف شروع می شود در ستون مربوط به فامیل در dbgrid نشان دهد و حرف دوم یعنی ح را که وارد کردم تمام فامیل هایی را در dbgrid نشان دهد که حرف دومشان ح است و به همین صورت الی آخر
    برای انجام این کار شما به راحتی می تونید از دستورات SQL استفاده کنید من برای اینکار به شما فــلـــتـــر کردن اطلاعات رو پیشنهاد می کنم :
    حتما با نحویه کار دستور like آشنایی دارید ( اگر ندارید حتما به تایپیکی که آقا فرهاد ایجاد کرده مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

به ازای هر 20 دانشجو یک مراقب و از بین مراقبان اولویت با آنهایی است که مدرک بالاتری دارند من باید با توجه به وقت آزادی که مراقب برای خود گفته اند و باتوجه به اولویت آنهایی را که اولویت دارند انتخاب کنم
    خوب شما اول باید لیست مراقب ها رو داشته باشید بعد این لیست رو براساس وقت آزاد مراقبین فــیـــلــــتــــر و براساس مدرک مرتب می کنید بعد به خواسته خودتان می رسید!

اما برای انتخاب تصادفی برای این که تکرار پیش نیاید شما دو راه دارید

1 ) در هر بار انتخاب تصادفی جک کنید ببینید که یک مراقب دوبار انتخاب نشود
    2 ) یک آرایه ایجاد می کنید به تعداد مراقبین بعد کد مراقبین رو داخل این آرایه ها قرار می دهید و در هر بار انتخاب تصادفی از اندیس های این آرایه هر خانه ای که انتخاب شد به لیست مراقبین اضافه می شه و خانه متناظر از آرایه حذف می شه ... و ادامه خواسته های شما

این کارهایی که شما می خواهید انجام بدید بیشتر سلیقه ای است و هر کسی بسته به سلیقه خودش می تونه بهت کمک کنه ولی اگر خودت کمی بیشتر تلاش کنی به نتیجه می رسی!

اگر سوالای داشتی خواهشا به صورت کلیتر مطرح نکنید که جواب نمی گیرید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •