تمام کارهایی رو که گفتید به راحتی می تونید انجام بدید فقط و فقط کمی حوصله می خواد !
در کل سوال شما حالت کلیتی داره یعنی با یک جواب به نتیجه نمی رسید.
شما در کجای کار مشکل دارید رو اگه بیشتر توضیح بدید بهتر راهنمایی می شید!
یعنی اگه حرف الف رو زدم تمام فامیل هایی که در جدول وجود داره آنهایی اش که با حرف الف شروع می شود در ستون مربوط به فامیل در dbgrid نشان دهد و حرف دوم یعنی ح را که وارد کردم تمام فامیل هایی را در dbgrid نشان دهد که حرف دومشان ح است و به همین صورت الی آخر
برای انجام این کار شما به راحتی می تونید از دستورات SQL استفاده کنید من برای اینکار به شما فــلـــتـــر کردن اطلاعات رو پیشنهاد می کنم :
حتما با نحویه کار دستور like آشنایی دارید ( اگر ندارید حتما به تایپیکی که آقا فرهاد ایجاد کرده مراجعه کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)
به ازای هر 20 دانشجو یک مراقب و از بین مراقبان اولویت با آنهایی است که مدرک بالاتری دارند من باید با توجه به وقت آزادی که مراقب برای خود گفته اند و باتوجه به اولویت آنهایی را که اولویت دارند انتخاب کنم
خوب شما اول باید لیست مراقب ها رو داشته باشید بعد این لیست رو براساس وقت آزاد مراقبین فــیـــلــــتــــر و براساس مدرک مرتب می کنید بعد به خواسته خودتان می رسید!
اما برای انتخاب تصادفی برای این که تکرار پیش نیاید شما دو راه دارید
1 ) در هر بار انتخاب تصادفی جک کنید ببینید که یک مراقب دوبار انتخاب نشود
2 ) یک آرایه ایجاد می کنید به تعداد مراقبین بعد کد مراقبین رو داخل این آرایه ها قرار می دهید و در هر بار انتخاب تصادفی از اندیس های این آرایه هر خانه ای که انتخاب شد به لیست مراقبین اضافه می شه و خانه متناظر از آرایه حذف می شه ... و ادامه خواسته های شما
این کارهایی که شما می خواهید انجام بدید بیشتر سلیقه ای است و هر کسی بسته به سلیقه خودش می تونه بهت کمک کنه ولی اگر خودت کمی بیشتر تلاش کنی به نتیجه می رسی!
اگر سوالای داشتی خواهشا به صورت کلیتر مطرح نکنید که جواب نمی گیرید !