چند روزیه که یه هارد مکستور 160 ساتا گرفتم ولی یه صدایی شبیه صدای مودمی که داره کانکت میشه میده مشکل از کجاست؟؟
چند روزیه که یه هارد مکستور 160 ساتا گرفتم ولی یه صدایی شبیه صدای مودمی که داره کانکت میشه میده مشکل از کجاست؟؟
ببین اگه صدا مثل درگیر شدن یک جسم با سطح دیسکه و یا مثل صدای کشیدن ناخن روی دیوار. و در حین صدا دادن سیستم یه کم کند میشه و شایدم هنگ کنه... هارد خرابه بده گارانتی هر چه بگذره صدا بیشتر و طولانی تر میشه و در اخر بوووم.من مکستور 320 گیگ داشتم همینجور شد دادم گارانتی عوض کرد
خوب الان هر کدومتون یه چیز میگین
وقتی که تازه خریده بودم صداش بیشتر بود وقتی که ویندوز نصب میکنم صداش بیشتر میشه یا وقتی یه فایلی رو کپی میکنم.
کدوم مارک صدا نداره ؟
مكستور كدوم مدل رو داشتي؟
diamonmax21 بهترين مدل مكستور
مدل Diamond Max 21
الان این صدا طبیعیه یا باید بدم گارانتی؟
پس چرا هارد مککستور من صدا نداره این حرف که مکستورا موقع خوندن فایل صدای مودم میدن اشتباهه.
خوب اگر گارانتی داره بده گارانتی ولی فکر نکنم قبول کن .
توضیحات متفرقه:
ما که یک مین ایسوز گرفتیم کمتر از 24 ساعت متوجه شدیم رام بایوسش خالیه حالا گرانتی میگه شما زدی تو برق خالیش کردی !!!
برای هاردم باید دلیلی بیاری که محکمه پسند باشه گرچه همهگارانتی ها به نظرم الکیه.
سلام
منم نگران کردین! منم مکستور 320 دارم از اول (سه ماه پیش) که خریدمش یه بند صدا میده. (مثل صداهایی که دوستمون گفت نه ها) ولی صدای تق تق خفیف میده وقتی چیزی کپی می کنم یا دانلود می کنم. چند بار هم هنگ کرده! یعنی خرابه؟!
پاورت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)