مرسی بابت مطالب مفیدت سیمور جان
در مورد مایس، خوشحال میشم که به شما و جمع دوستانت با سایر عزیزان بپیوندم، اگر افتخار بدید و بپذیرید
.gif)
در مورد مقایسه هدفون ها، میدونی در صدد اینم که بدونم که اون Specifications که برای هر هدفون تو سایت ها می نویسن یعنی چی؟ احتمالا منظورشون اینه که با دونستن اونا میتونیم دو تا هدفون رو باهم مقایسه کنیم، پس حدس میزنم فهمیدن معنای اونا میتونه توی انتخاب خیلی به آدم کمک کنه
مثلا اینکه Driver Unit 40 mm باشه یا اینکه 13.5 mm باشه چه فرقی داره؟ یا سایر مشخصات
در مورد مارک هم خب سونی توی زمینه کارهای صوتی و صدا خیلی خفنه، من تا قبل از خوندن این فروم ها فکر میکردم سونی بهترینه، حتی اسمی از AKG یا Shure یا Sennheiser نشنیده بودم، اما کم کم فهمیدم که اینا هم مارک های مطرحی هستن، از لحاظ زیبایی ظاهری بعضی هدفون های AKG خیلی جذابن، اما به لحاظ مشخصات نمیدونم، مشکل اصلی اینه که تقریبا تمام مغازه ها نمیذارن که هدفون رو تست کنی، اگرم تست کردی حتما باید بخری!!! بعلاوه که خیلی از هدفون ها در ایران یافت نمی شوند!!!
جایی رو می شناسی که بشه اون مدل هایی که نام بردم رو تست کرد؟ (سونی ها و کریتیو منظورمه)
از خیر بی سیم بودن گذشتم، اما یه سوال اگر هر هدفونی بگیرم بخوام طول سیمش رو افزایش بدم(برای انعطاف پذیری بیشتر، البته در صورت لزوم، نمیدونم طول سیمشون اصولا چقدره) اگر سیم رابط OFC بگیرم، کیفیت افت میکنه یا نه؟
AKG رو سراغ دارم جایی که بفروشن اما از اصل بودنش مطمئن نیستم، AKG اصلش استرالیاییه یا اتریشی؟
توی یه مغازه تو جمهوری یه K66 رو تست کردم، از صداش بدم نیومد اما وقتی آدم فقط صدای یه هدفون رو گوش بده، اصلا نمی تونه مقایسه ای داشته باشه
Sennheiser هم یه مغازه تو جمهوری می شناسم که فقط محصولات این شرکت رو داره و به نوعی میشه گفت که نمایندگیشه، مشکل عمده ای که با سنهایزر دارم قیمت سرسام آور و بالاشه!!!
مساله ای که هست اینه که من یه هدفون میخوام که پرتابل باشه، من فعلا دائم در سفرم، و مجبورم یه هدفونی داشته باشم که بشه راحت همراه خودم ببرم
.gif)
نکته ی دیگه اینه که من تا حالا زیاد با ایرپون ها مانوس نبودم و حس می کنم که گوشم درد بگیره یا خسته بشه در اثر گوش دادن طولانی(منظورم 3 ساعت 4 ساعته ها، نه بیشتر) با اونا
.gif)