سلام دوستان
به زحمت تونستم این گروه رو جمع کنم تا روی این پروژه کار کنیم
لازمه بگم که ما همه زیر 20 سن داریم
مشخصات بازی :
1- گرافیک : گرافیک بسیار بالا به دلیل وجود تکسچر های فوق گرافیک و با رزولیشن بسیار بسیار بالا
2- قطعات : شبیه سازی تک تک اجزای بازی در مکس
3- دمو : دارا بودن دمو از جنس فیلم و از نوع داخل بازی با گرافیکی یکسان
4 - وسایل نقلیه : ماشین - جت جنگی ( این جت رو قولشو نمیدم )
5- داستان کاملا مستقل
6- گفتگو بین شخصیت ها از کشور های مختلف ( زبان بازی انگلیسی خواهد بود و احتمالا ساب تایتل فارسی دارد )
7- وجود بیش از 10 شخصیت کامل در بازی ( صدای شخصیت اصلی با خودم هست )
سلاح :
1- شمشیر ( انواع مختلف )
2- اسلحه ( این اسلحه ها به دو بخش زمینی و غیر زمینی تقسیم میشن )
پیش بینی سیستم مورد نیاز بازی :
1- ردازشگر 2.8 گیگ گا هرتز
2-فضای قابل نوشتن 512 مگا بایت خالی
3- گرافیک 256 مگ حافضه و حد اقل 6600 مگاهرتز پردازشگر
داستان : ( اسامی رو هنوز مشخص نکردیم اگه یشنهادی دارید بدید )
داستان بازی رو خودم گفتم فکر کنم زیبا باشه حداقل این گروه که خوشش اومد :
{ دموی بازی } در سال 3005 میلادی انسان ها در حال ساخت ماشینی یا بهتر بگم صفینه ای برای سفر به فضا هستند مدتها پیش سیاره ای در فاصله ی 2000 سال نوری از زمین کشف شده که برادر زمین نامیده شده است که احتمال وجود موجودات زنده و هوشمند در ان است انسان ها با این ماشین که Y نام داره به نزدیکی اون سیاره میرسن و کاوشگری رو بر روی ان فرود میارن که ناگهان ارتباط اونا با زین قطع میشه
سه سال بعد از قطع ارتباط
ناگان در اسمان زمین سفینه هایی قرمز رنگ دیده میشن و با دموی 20 دقیقه ای جنگ و حمله به زمین اغاز میشه !
زمین که توانایی دفاع نداره در حال نابودیست که از طرف گایا روح زمین پسری از ایران برای نجات زمین انتخاب میشه که در طی مراحل بازی از خداهی دیگری چون زئوس کاراموس دارینوس و ....
هدایا و قدرت هایی رو دریافت میکنه که باعث ..................
این بازی دارای تعداد زیادی یعنی خیلی خیلی زیادی گفتگو بین بازیکنان و جذابیت داستان است
در ضمن داستان در اخر بازی هم تموم نمیشه !
.
بازی چند نفره :
اینجا یکی داریم بهش میگیم سرور 2000 امید وارم بشه بازی رو شبکه داخلی نه اینترنت کرد
ارزه بازی : بازی در یک دی وی دی و به صورت اپلود برای دانلود قرار میگیره ( دانلود مجانی )
ساخت بازی در قالب گروه persian programming company به ادرس وب سایت
ppcgorup.co.cc
است
سوال دارید بپرسید
فقط یشنهاد اساتید خیلی به درد ما میخوره !
یا حق
میزان پیشرفت : 5%