سلام خدمت اساتید
سیستم من p35ds3l میباشد مشکل این است که هرنوع رمی با تایمینگ 4-4-4-12 برروی این مین اندازم تایمینگ 5-5-5-18 میشناسد وگزینه تغییر تایمینگ در بایوس ندارد از قسمت فنی شرکت آواژنگ سوال کردم نتوانستند جواب بدهند!!! لطفا راهنمائی فرمائید.
سلام خدمت اساتید
سیستم من p35ds3l میباشد مشکل این است که هرنوع رمی با تایمینگ 4-4-4-12 برروی این مین اندازم تایمینگ 5-5-5-18 میشناسد وگزینه تغییر تایمینگ در بایوس ندارد از قسمت فنی شرکت آواژنگ سوال کردم نتوانستند جواب بدهند!!! لطفا راهنمائی فرمائید.
سلام. مدل رمت چیه؟
چند تا عکس از صفحه ی بایوس بزار تا بهت بگم چه کار کنی.
این امکان در بایوس وجود داره ، فقط باید پیداش کنی.
Last edited by alborz_k; 03-10-2008 at 11:54.
چند مدل رم انداختم همین طور بوده رم پاتریوت کروشیال بالستیکس الان هم رم ژل الترا هست در بایوس قسمت اورکلاک ، گزینه تایمینگ رم نیست در مدلهای دیگه مین گیگا دیدم بودش
لطفا اگر کسی می تواند راهنمایی کند. تشکر
Last edited by akbarferdosi; 03-10-2008 at 12:52.
کسی نیست بدونه؟!
تنظیم دستی بایوس باید وجود داشته باشه. ما که بایوس همه ی مادربرد ها رو حفظ نیستم ، شما چند تا عکس از بایوس بزار تا راهنماییتون کنیم.
توی صفحه اصلی بایوس Ctrl + F1 رو بزنین
بعد ( دقیق یادم نیست کدومه ) همون گزینه های سمت چپ یکی رو باز کنین تنظیممات مربوط به تایمینگ رو میتونین ببینین
حل شد. خیلی ممنون . قسمت فنی شرکت آواژنگ تماس گرفتم بعد ازکلی توضیح گفت : نمودم چکار باید بکنی!!!!!
Last edited by akbarferdosi; 06-10-2008 at 22:50.
سوالی دیگراز حضورتان داشتم لطفا راهنمایی نمایید مادربرد تا 390 بیشتر اور نمیشود فکر میکنم اززمانی که بایوس را آپدیت کردم اینطوری شده چکار باید بکنم؟![]()
با سلام
آقا کسي ميتونه منو در مورد تايمينگ راهنمايي کنه که چي هست . به صورت خيلي ساده . در cpu z قسمت spd چه چيزي را نشان مي دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)