سلام . قصد خرید یه گوشی دارم و به شدت بین انتخاب N78 و N81معمولی تردید دارم. ممنون میشم کمکم کنید
سلام . قصد خرید یه گوشی دارم و به شدت بین انتخاب N78 و N81معمولی تردید دارم. ممنون میشم کمکم کنید
نظر شخصی من ن78
تنها مشکلی که شاید باهاش مواجه بشی کیبردشه
تاييد ميشه!
تنها ايراد 78 رو ميشه به صفحه كليدش گرفت..و مزيت 81 هم صفحه كليد و دكمه هاي مخصوص بازي هاي N-Gage در بالاي Lcd هست...78 اصلا" مناسب بازي نيست...
منم باشم N78 رو انتخاب میکنم... به هر حال از هر چیم بشه گذشت از دوربین 3 مگ با کیفیتش در برابر دوربین 2 مگ معمولی N81 نمیشه گذشت...
سلام
به نظر من تنها برتری ان 81 دکمه ان گیج هست و در سایر موارد ان 78 یا با اون برابر یا بهتر هست.
دوستان منم به فکر این دو تا گوشی افتادم و خودم به تیریپ 78 خیلی حال می کنم یعنی با 78 نمیشه بازی های ه ان گیج رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درکل به استفاده شما بستگی داره:
اگه گوشی کشویی دوست داری و به بازی (خصوصا ان.گیج) علاقه مند هستی و آهنگ زیاد گوش میدی : N81
اگه گوشی جدید و خوشگل و شیک دوست داری که سیمبینش هم جدید ترین نسخه باشه و Gps قوی هم داشته باشه : N78
کلاینت ان.گیج به زودی عرضه میشه (الان عرضه نشده) ولی با اون دکمه ها که نمیشه بازی کرد!دوستان منم به فکر این دو تا گوشی افتادم و خودم به تیریپ 78 خیلی حال می کنم یعنی با 78 نمیشه بازی های ه ان گیج رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.دوستان اگه میشه نظراته خود را در تاپیک هایی که ادرس میدم بگین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میشه بازی کرد ولی سخته چون دکمه هاش کوچیک هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)