تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش سازماندهی activity menu

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض سونی اریکسون : آموزش سازماندهی activity menu

خیلی از ما دوست دارم وقتی دکمه منو رو میزنیم عملی رو انجام بده که میخوایم ... به عبارت دیگه دوست داریم یه شرتکات از برنامه یا هر چیزی که بیشتر با اون کار میکنیم رو بزاریم ...همون تور که تو عکس زیر میبینید من واسه کلید راست یا همون menu این کارو کردم و اونو شورتکان mobyExplorer کردم ....

راه های زیادی برای این کار وجود داره...
    یکی از این راه ها اضافه کردن تگ به custom.xml هستش ...
    با فشردن activity menu به جای باز کردن activity menu میتونه یه لینک یا برنامه یا activity menuیی که شما براش تعریف کردین باز کنه ...

خوب بریم سر اصل مطلب...
    برای راحتی کار شما من customize_upgrade.xml رو براتون attach کردم که نحوه کار با اون رو براتون توضیح میدم ...
    نمای کلی لایوت customize_upgrade.xml به صورت زیره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم تگ هایی که میتونید برای customize_upgrade.xml استفاده کنید
    <activity-menu-horizontalorientation>false</activity-menu-horizontalorientation>
    True : لایوت افقی (حالت عادی )
    False : لایوت عمودی

<activity-menu-horizontalorientation-setting>true</activity-menu-horizontalorientation-setting>

قادره که دو لایه مافوق رو عوض کنه
    دستور العمل : Settings>New Events>Layout

<action-button-activates>true</action-button-activates>

وقتی که true باشه متونه ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm رو وقتی activity button رو فشار میدیم فعال کنه (چند تا فایل پیوست کردم که بهتون توضیح میدم چجوری فعال کنید )
    وقتی فایلی وجود نداشته باشه walkman فعال خواهد شد.

<activity-menu-present>true</activity-menu-present>

وقتی این و <action-button-activates> با هم فعال باشه (یعنی هر دو true ( باشه activity menu میتونه رو به عنوان 'up button' قرار بده ... در غیر این صورت شما نمیتونید activity menu رو فعال کنید ...

<activity-menu-focusoperatortab>false</activity-menu-focusoperatortab>

وقتی این فعال true باشه با باز شدن activity menu تب bookmark هیلایت خواهد شد و اگه داخل پوشه کاستوم ACTIVITY_MENU_HOOK_1.itm وجود داشته باشه هایلایت خواهد شد

<activity-menu-neweventstyle>true</activity-menu-neweventstyle>

این تگ 'new event style' رو عوض میکنه (Settings>New Event رو عوض میکنه )

<activity-showbookmarks>false</activity-showbookmarks>

این تگ فقط برای نشون دادن تغییرات ایجاد شدس وقتی که true باشه . 'Settings>New Events>Layout' اگه تگ <activity-menu-horizontalorientation-setting> ترو باشه چیزی رو نشون نخواهد داد ...
    خوب توضیح تگ های customize_upgrade.xml رو دادم ...
    برای replace کردن اکتیو منو با یک برنامه یا لینک شما به یک ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm نیاز دارین که باید اون رو در مسیر tpa/preset/custom آپلود کنید ... برای upload کردن میتونید از customize_upgrade.xml استفاده کنید ...

ببخشید گیجتون کردم ... بزارین یه جور دیگه بگم ...

چند تا فایل پیوست کردم
    customize_upgrade.xml : این فیل رو در مسیر usb/other کپی کنید
    customize_upgrade.xml.@ : یه شورتکاته که باید در مسیر tpa/preset/custom/ ریخته شه (دقت کنید این فایل رو وقتی در این مسیر میریزیم با روشن شدن گوشی custom.xml رو آپدیت میکنی و خودش پاک میشه )

این ها هم ACTIVITY_BUTTON_HOOK هایی هستند که واسه مثال براتون گذاشتم

ACTIVITY_BUTTON_HOOK_opera_mini.itm (این فایل فقط واسه کاستوم تعریف میکنه اپرا مینی رو )
    ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm (موبی اکسپلورر رو تعریف میکنه)
    ACTIVITY_BUTTON_HOOK_org.itm(یه لینک رو تعریف میکنه )

این فایل ها رو باید به صورت ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm تغییر نام بدین و در مسیر usb/other/upload/ قرار بدین ... دقت داشته باشین ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm فقط تعریف کنندس و به تنهایی تو گوشی تغییری نمیبینید. هر بار هم فقط یکی میتونید نصب کنید ... مثلا من رو گوشی خودم موبی اکسپلورر رو نصب کردم ... واسه نصب اپرا باید مال موبی رو از کاستوم پاک کنم...

خوب حالا اکتیویت لایوت رو یاد گرفتیم ... میریم سر نشون دادن activate menu ...یه مثال میزنم

RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm مال موبی اکسپلورر که قبلا active کردم ... واسه کلید سمت راست تعریفش میکنم .... این فایل رو میریزم تو مسیر tpa/preset/custom/ ....
    خوب هر فایل رو دونستیم کجا بریزیم ....
    1. customize_upgrade.xmlرو در مسیر مشخص شده در بالا میریزیم
    2. 2. ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm (برای مثال ) رو تغییر نام میدیم به ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm و در مسیر مشخص شده میریزیم .
    3. گوشی رو خاموش میکنیم
    4. RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm و customize_upgrade.xml.@ رو در tpa/preset/custom/ آپلود میکنیم ... حالا میتونید گوشی رو روشن کنید و تغییرات رو ببینید

بعد از انجام این کارها به صورت اتوماتیک یه پوشه با نام RIGHT_SOFTKEY_HOOK در tpa/preset/system/custom menu که فایل های مربوط به اکتیو منوی راست در اونجا قرار داره که میتونید تغییراتی در اون ایحاد کنید..

پیوست :

کد:
    موفق باشید
    Last edited by abolfazlm; 02-10-2008 at 23:17.

2. 13 کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای تغییر دادن یه فایل با فرمت .itm مثلا افزودن فلش منو به تم و از این قبیل باید اونو به .tar تغییر فرمت بدین و سپس با win rar (یا هر چیز دیگه ای) اکسترکت کنید .... فایل xml داخلش رو ادیت کنید و سپس معکوس اعمال بالا رو انجام بدین ...
    ساختار xml مثل نمونه زیر هستش :
    کد:

4. 8 کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

دوستمون اینقدر زحمت کشیدن اینا رو اماده کردن یه تشکر خشک خالی هم نمی کنید

6. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اشکالی نداره آدرنالین جون شاید به دردشون نحورده ... من که دارم باش حال میکنم

پروفشنال n_yaghmaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست من از زحماتت ممنونم ولی لطف کن یک خرده زیر دیپلم طریقشو بگو تا همه متوجه بشن

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست من از زحماتت ممنونم ولی لطف کن یک خرده زیر دیپلم طریقشو بگو تا همه متوجه بشن
    n_yaghmaei عزیز من اولش یه خورده پیچیده در مورد اکشن ها توضیح داده بودم اما آخر به طور خیلی ساده توضیح دادم...
    ولی باشه
    چشم
    بازم ساده تر میگم
    اصل این کار واسه اینه که شورت کات از چیزایی که دوست دارم بذاریم تو هر جا دوست داریم مثلا نرم افزار یا بلوتوث یا چیزایی که زیاد استفاده میکنیم...مثلا به جا منو سمت راست میخوایم یه شورتکات جدید تعریف کنیم تا جای اون قرار بگیره...خوب ... تا اینجاش که سخت نبود !!

خوب فایل های پیوست رو دانلود کن
    customize_upgrade.xml رو بریز تو other گوشی

یه پوشه دیگه تو other درست کن به نام upload و ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm رو بریز تو اون (ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm برای مثال جای منو سمت راست میخواد قرار بگیره اونو به ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm تغییر نام بده بعد بریز تو upload )

خوب گوشی رو خاموش کن و customize_upgrade.xml.@ و RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm ( داخل mobyexplorer_RIGHT_SOFTKEY_HOOK.rar فایل RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itmمربوط به نرم افزار moby هست که منو رو به موبی اکسپلورر تغییر میده) رو در مسیر tpa/preset/custom با سیتول آپلود (فلش ) کنید

بعد از آپلود گوشی رو روشن کرده و تغییرات را مشاهده خواهید کرد ...
    دیگه از این ساده تر من مخم قد نمیده ... بقیه دوستان اگه میتونن ساده تر بگن!!!
    در ضمن اگه شرتکات یه نرم افزار (تو بالا نرم افزار موبی اکسپلورر رو شورتکات قرار دادیم) استفاده میکنید باید نرم افزار نصب بشه (من موبی اکسپلورر رو قبلا نصب کرده بودم)....

موفق باشین

10. 3 کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای این که بتونیم یه برنامه جاوا رو لینک بدیم نیاز به فایل jad نرم افزار داریم... حالا اگه این فایل رو همراه نرم افزار گرفتین که بهتره ...اما اگه موجود نیست میتونید از نرم افزار های موجود برای تبدیل فایل jar به jad استفاده کنید ...هم نسخه کامپیوترش هست هم مخصوص گوشی جاوا ... من نسخه کامپیوترش رو ندارم ... نسخه جاواشو براتون پیوست میکنم ...
    خوب بعد از این که فایل jad رو تهیه کردید میریم سراغ مرحله دوم

به این اسکریپت دقت کنید :

خوب این اسکریپت مربوط به right soft key موبی اکسپلورر هستش ...به عبارت دیگه نرم افزاری که ما لینکش رو به جای دکمه سمت راست یعنی منو قرار دادیم

1 . 2 ... نام دکمه و نامی که نمایش داده خواهند شد ....
    3. .... لینک آیکونی که اگه باشه به جای نام نشون داده میشه ..

خوب بریم سراغ اکشن (برد قرمز ) : قسمت مهم که واسه عملیه که ما وقتی دکمه رو فشار بدیم انجام بده ...
    ما میخوایم نرم افزار moby Explorer که توی گوشیمون نصب شده رو اجرا کنه ...
    چجوری؟
    4 که type یا نوع عمل رو مشخص میکنه رو java انتخاب میکنیم ...
    5.6و 7 رو باید به دست بیاریم ...
    من برای این کار از نرم افزار SE menu editor استفاده میکنم ...
    مراحل طبق شکل زیر :

خوب در مرحله 5 همونطور که در شکل بالا میبینیم به اون چیزی که میخوایم دست پیدا کردیم ...
    Name . vonder و point رو به ترتیب در 5.6.7 بالا به ترتیب جایگزین میکنیم و با این کار اکشن ما تموم شد و آمادس ...فقط توجه داشته باشین شکل کلی اسکریپت حفظ شه ...در غیر این صورت عملی انجام نخواهد شد
    موفق باشید!!
    پیوست :
    کد:
    Last edited by abolfazlm; 19-11-2008 at 22:34.

12. 2 کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

ابولفضل جان کارت خیلی درسته حالا من از طرف خودم و بروبچ می گم اموزش اینکه یه قسمت از خود گوشی رو انتخاب کنیم رو هم بگو تا الالن همش نرم افزار های خارجی گفتی
    مثلا من می خوام به جای Menu بشه Walkman و به جای Calls هم بشه مثلا Game و همچنین اگه می تونی بگو چه طوری اون Menu رو مثل گوشی خودت وسط این دوتا قرار بدم
    خیلی ممنونت می شم

داره خودمونی میشه mirsedali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من برای این کار از نرم افزار SE menu editor استفاده میکنم ...
    از آموزشت ممنون. ولي من هرچي گشتم نتونستم اين برنامه رو دانلود كنم
    ميشه يه لينكي چيزي برامون بذاري؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از آموزشت ممنون. ولي من هرچي گشتم نتونستم اين برنامه رو دانلود كنم
    ميشه يه لينكي چيزي برامون بذاري؟
    کد:
    ابولفضل جان کارت خیلی درسته حالا من از طرف خودم و بروبچ می گم اموزش اینکه یه قسمت از خود گوشی رو انتخاب کنیم رو هم بگو تا الالن همش نرم افزار های خارجی گفتی
    مثلا من می خوام به جای Menu بشه Walkman و به جای Calls هم بشه مثلا Game و همچنین اگه می تونی بگو چه طوری اون Menu رو مثل گوشی خودت وسط این دوتا قرار بدم
    خیلی ممنونت می شم
    برای تغییر منو به wallkman باید نوع اکشن رو اینترنال و سپس بوکنیم wallkman رو بنویسی
    کافیه RIGHT رو به LEFT و CENTER تغییر بدی
    CENTER_SOFTKEY_HOOK.itm
    LEFT_SOFTKEY_HOOK.itm
    البته این رو همه گوشی ها جواب نمیده ... واسه چپ میتونی از fast key هم استفاده کنی البته من تست نکردم
    ... واسه راست بعضی گوشی ها پچ هست ... واسه مرکز هم از standbye mode استفاده کردم

16. این کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •