تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ..... Windows could not start because

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    سو ئد

پيش فرض ..... Windows could not start because

سلام
    بعد از پاک کردن یکی از ویندوزهایم هنگام بالا آمدن ویندوز هنوز گزینه انتخواب ویندوز, آنرا نشان می داد که از طریق Mycomputer /proertise/advanced/setting/Editموفق شدم آن را پاک کنم.ولی بعدا چو ن می خواستم صفحه انتخواب ویندوز اصلا بالا نیاد در همین مرحله چک اول زیر Edit را برداشتم. حالا ویندوز بالا نمیاد و این گزارش را میدهد:
    windows could not start because of a computer disk Hard ware configuration problem.
    could not read from the selectedboot disk. check booy path and disk Hard ware
    Pleas check the windows documention about Hard ware disk configuration and your Hard ware reference manuals for adsitional information.

در ضمن F10 سیستم ریکاوری هم عمل نمی کند فقط F1 عمل میکند.
    با تشکر از راهنمایی های دوستان.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    بعد از پاک کردن یکی از ویندوزهایم هنگام بالا آمدن ویندوز هنوز گزینه انتخواب ویندوز, آنرا نشان می داد که از طریق Mycomputer /proertise/advanced/setting/Editموفق شدم آن را پاک کنم.ولی بعدا چو ن می خواستم صفحه انتخواب ویندوز اصلا بالا نیاد در همین مرحله چک اول زیر Edit را برداشتم. حالا ویندوز بالا نمیاد و این گزارش را میدهد:
    windows could not start because of a computer disk Hard ware configuration problem.
    could not read from the selectedboot disk. check booy path and disk Hard ware
    Pleas check the windows documention about Hard ware disk configuration and your Hard ware reference manuals for adsitional information.

در ضمن F10 سیستم ریکاوری هم عمل نمی کند فقط F1 عمل میکند.
    با تشکر از راهنمایی های دوستان.

روش زیر رو امتحان کنید:

با سی دی اکس پی بوت می شید تو اون سه گزینه ای که برای تعمیر نصب و خروج هستش شما repair رو انتخاب می کنید

اگه هنگام نصب ویندوز به ادمین پسورد گذاشته بودید پسورد را وارد می کنید در سطر بعدی تایپ می کنید : CHKDSK/R

enter رو می زنید بعد از disk cleanup تایپ می کنید:BOOTCFG بعد enter رو می زنید حالا از این مرحله خارج شده

اگه باز درست نشد با زدن f8 گزینه last known good رو انتخاب می کنید

3. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    سو ئد

پيش فرض

سلام حسین جان
    با زدن F8 صفحه گزینه انتخواب ویندوز ظاهر شدو مشکل حل شد.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    سو ئد

پيش فرض

سلام
    الان ویندوز که بالا میاد گزینه Windows Default فعال است که بایدWindows XP Home Edition را فعال کنم و Enter را بزنم.حالا چکار کنم که اول گزینه Windows XP HomeEdition فعال باشد و یا اصلا این صفحه ظاهر نشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    الان ویندوز که بالا میاد گزینه Windows Default فعال است که بایدWindows XP Home Edition را فعال کنم و Enter را بزنم.حالا چکار کنم که اول گزینه Windows XP HomeEdition فعال باشد و یا اصلا این صفحه ظاهر نشه.

run/msconfig/boot.ini/ckeck all boot paths/ok

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    سو ئد

پيش فرض

run/msconfig/boot.ini/ckeck all boot paths/ok
    دستورات فوق را عمل نمودم ولی فرقی نکرد. یک عکس از صفحه Edit گرفتم شاید کمک کند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همین جایی را که گفتم می بینی که دو تا ویندوز هستش بر روی پایینی کلیک کن حتما بعد از کلیک یه کادر ok و no باز می شه

شما ok رو بزن

تصویر رو دیدم شما تو همون advanced تیک مربع بالایی edit را بزن و تیک مربع بالا تر از اونو بردار
    Last edited by hosein66; 03-10-2008 at 15:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •