تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: هرکی سخت افزاش خوبه لطفا کمک کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 هرکی سخت افزاش خوبه لطفا کمک کنه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز

راستش بعد از چند سالی که به کامپیوتر ور میرم حالا به یه مشکل بر خوردم که هیچ طوری نمیتونم حلش کنم

یعنی تا حالا اینطوری شا ندیده بودم ، خودتون ببینید

MB:GiGA M57SLI S4 Rev2
    VGA:Geforce 6900GT 512MB
    +CPU:Athlon 64 X2 6000
    Ram:2 * 1GB PNY Bus 800 With heat sink
    HDD:Maxtor 160 SATA & Maxtor 320 SATA
    ODDVD Writer & CD Writer ATA
    Power:Green GP480A

به نظر شما این سیستم موردی داره ؟

مشکلش اینه که اگه موقع نصب ویندوز ویستا گاهی هنگ میکنه و بعد از چند باز تلاش که نصب شد تا بیای

تو ویندوز تکون بخوری یعنی اگه 2 کارا باهم انجام بدی یا فایلی چیزی کپی کنی سریع هنگ میکنه ، هنگ

کردن نه به معنای فریز کلی یعنی همه چیز به شدت کند میشه و اگه هم زیاد تلاش کنی دیگه فریز میشه

و بعد از اینکه مجبور شدی ریسیتش کنی دیگه بالا نمیاد (به قسمت بوت لودر هارد که میرسه گیرمیکنه همونجا)

و باید حتما یه بار برق پاورا قطع و وصل کنی تا درست بشه !!! اما فقط تو ویستا ایراد نداره مثلا اگه تو Xp در حال

نصب یه برنامه سنگین باشی و بخوای یه فایل تصویریم باز کنی دو باره همون مشکلات قبلی پیش میاد در کل

اصلا نمیشه با سیستم کار کرد

برای رفع این مشکل هم خودم اول به هار شک کردم و فرستادمش گارانتی و چون یه کم طول کشید یه

هارد دیگه خریدم (maxtor 120gb) ولی مشکل حل نشد هارد قبلی هم تعویض شد و برگشت با همون هاردم

بازم مشکل حل نشد ، مادر بوردا فرستادم گارانتی چون یه مشکل دیگه داشت و بایوسش با اینکه

باطریش سالم بود هی دیفالت میشد تعویض شد وبرگشد ولی بازم مشکل هل نشد ، سیستما به یه رم دیگه

(توین موس) تست کردم فرقی نکرد با 2 نا گرافیک دیگه (GF7100GS , GF8400GS ) تست کردم بازم همونطوری

بود حتی یه بار با یه پاور 500W هم تست کردم فرقی نکرد اما یه بار که با یه هارد 80GB مکستور ATA تستش

کردم هرچی ور رفتم بهش هنگ نکرد (برا همین هاردما تعویض کردم) ولی اخرش نفهمیدم مشکل کجا بود

در ضمن سیستم هنوز 1 ماه نشده که بشته شده و از همون اول همین مشکلا داشت با اپدیت بایوس هم

حل نشد ، خواهش میکنم اگه چیزی به نظرتون میرسه که میتونه کمکم کنه بهم بگید ، اخه از چی میتونه باشه؟

یعنی امکانش هست ایم مینبورد هم مثل قبلی ایراد داشته باشه ؟ یا کلا اینطوری باشه ؟
    Last edited by hamed_TT; 02-10-2008 at 10:22.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

راستش بعد از چند سالی که به کامپیوتر ور میرم حالا به یه مشکل بر خوردم که هیچ طوری نمیتونم حلش کنم

مشکلش اینه که اگه موقع نصب ویندوز ویستا گاهی هنگ میکنه و بعد از چند باز تلاش که نصب شد تا بیای

تو ویندوز تکون بخوری یعنی اگه 2 کارا باهم انجام بدی یا فایلی چیزی کپی کنی سریع هنگ میکنه ، هنگ

کردن نه به معنای فریز کلی یعنی همه چیز به شدت کند میشه و اگه هم زیاد تلاش کنی دیگه فریز میشه

و بعد از اینکه مجبور شدی ریسیتش کنی دیگه بالا نمیاد (به قسمت بوت لودر هارد که میرسه گیرمیکنه همونجا)

و باید حتما یه بار برق پاورا قطع و وصل کنی تا درست بشه !!! اما فقط تو ویستا ایراد نداره مثلا اگه تو Xp در حال

نصب یه برنامه سنگین باشی و بخوای یه فایل تصویریم باز کنی دو باره همون مشکلات قبلی پیش میاد در کل

برای رفع این مشکل هم خودم اول به هار شک کردم و فرستادمش گارانتی و چون یه کم طول کشید یه

هارد دیگه خریدم (maxtor 120gb) ولی مشکل حل نشد هارد قبلی هم تعویض شد و برگشت با همون هاردم

بازم مشکل حل نشد ، مادر بوردا فرستادم گارانتی چون یه مشکل دیگه داشت و بایوسش با اینکه

باطریش سالم بود هی دیفالت میشد تعویض شد وبرگشد ولی بازم مشکل هل نشد ، سیستما به یه رم دیگه

(توین موس) تست کردم فرقی نکرد با 2 نا گرافیک دیگه (GF7100GS , GF8400GS ) تست کردم بازم همونطوری

بود حتی یه بار با یه پاور 500W هم تست کردم فرقی نکرد اما یه بار که با یه هارد 80GB مکستور ATA تستش

کردم هرچی ور رفتم بهش هنگ نکرد (برا همین هاردما تعویض کردم) ولی اخرش نفهمیدم مشکل کجا بود

در ضمن سیستم هنوز 1 ماه نشده که بشته شده و از همون اول همین مشکلا داشت با اپدیت بایوس هم

حل نشد ، خواهش میکنم اگه چیزی به نظرتون میرسه که میتونه کمکم کنه بهم بگید ، اخه از چی میتونه باشه؟

یعنی امکانش هست ایم مینبورد هم مثل قبلی ایراد داشته باشه ؟ یا کلا اینطوری باشه ؟
    احتمال اينكه از مادربورد باشه هست
    با يه پردازنده ديگه سيستم رو چك كردي؟

3. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARASH BAHAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جنوب کرمانشاه

پيش فرض

داداش
    شما تمام قطعات رو عوض کردی به جز cpu!!!
    پس اگه امکانش برات هست این رو هم یه چنجی بکن شاید از این بود!!!
    راستی ویروس نداری؟؟؟
    Last edited by ARASH BAHAL; 02-10-2008 at 12:42.

5. این کاربر از ARASH BAHAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داداش
    شما تمام قطعات رو عوض کردی به جز cpu!!!
    پس اگه امکانش برات هست این رو هم یه چنجی بکن شاید از این بود!!!
    راستی ویروس نداری؟؟؟
    ببخشید یادم رفته بود ، سی پی یو را هم عوض کرده بودم با یه +Athlon 64 X2 3800 ولی بازم فرقی نکرد

ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

احتمال اينكه از مادربورد باشه هست
    با يه پردازنده ديگه سيستم رو چك كردي؟
    یعنی هر دو مادر بردها خراب بودند ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

یعنی هر دو مادر بردها خراب بودند ؟!
    آره پيش مياد اين مادربورد رو برات تعويض كردند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره پيش مياد اين مادربورد رو برات تعويض كردند؟
    بله این مادر برد یه بار تعویض شده ، ولی مثل قبلی همون ایراد رو سیستم هست ؟

شما میگید با یه مادر برد دیگه تست کنم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

بله این مادر برد یه بار تعویض شده ، ولی مثل قبلی همون ایراد رو سیستم هست ؟

شما میگید با یه مادر برد دیگه تست کنم ؟
    آره با يه مادربورد ديگه تست كن
    تا جايي كه من ميدونم مادربورد هاي تعويضي آواژنگ با مادربورد هايي كه قبلا مشكل داشتن و تعمير شدن تعويض ميشه اينو من از نمايندگي آواژنگ تو مشهد شنيدم علت مشكل هم ميتونه همين باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره با يه مادربورد ديگه تست كن
    تا جايي كه من ميدونم مادربورد هاي تعويضي آواژنگ با مادربورد هايي كه قبلا مشكل داشتن و تعمير شدن تعويض ميشه اينو من از نمايندگي آواژنگ تو مشهد شنيدم علت مشكل هم ميتونه همين باشه
    حق با شماست مادر برد من تعویض شده ولی نو نیست !!! پس دوباره بفرستمش گارانتی ، ولی اگه تعویض

شد دیگه با یه برند دیگه عوضش میکنم هر چیز غیر از گیگا مثلا ایسوز لطفا بگید با چه مدلی عوض کنم که

اس ال ای ساپورت باشه با این سیستم هم سازگار باشه قیمتش هدود 150 - 170 باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

بایوسشو اپدیت کرده بودی وات پاورت مناسب بود؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •