با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
راستش بعد از چند سالی که به کامپیوتر ور میرم حالا به یه مشکل بر خوردم که هیچ طوری نمیتونم حلش کنم
یعنی تا حالا اینطوری شا ندیده بودم ، خودتون ببینید
MB:GiGA M57SLI S4 Rev2
VGA:Geforce 6900GT 512MB
+CPU:Athlon 64 X2 6000
Ram:2 * 1GB PNY Bus 800 With heat sink
HDD:Maxtor 160 SATA & Maxtor 320 SATA
ODD
.gif)
VD Writer & CD Writer ATA
Power:Green GP480A
به نظر شما این سیستم موردی داره ؟
مشکلش اینه که اگه موقع نصب ویندوز ویستا گاهی هنگ میکنه و بعد از چند باز تلاش که نصب شد تا بیای
تو ویندوز تکون بخوری یعنی اگه 2 کارا باهم انجام بدی یا فایلی چیزی کپی کنی سریع هنگ میکنه ، هنگ
کردن نه به معنای فریز کلی یعنی همه چیز به شدت کند میشه و اگه هم زیاد تلاش کنی دیگه فریز میشه
و بعد از اینکه مجبور شدی ریسیتش کنی دیگه بالا نمیاد (به قسمت بوت لودر هارد که میرسه گیرمیکنه همونجا)
و باید حتما یه بار برق پاورا قطع و وصل کنی تا درست بشه !!! اما فقط تو ویستا ایراد نداره مثلا اگه تو Xp در حال
نصب یه برنامه سنگین باشی و بخوای یه فایل تصویریم باز کنی دو باره همون مشکلات قبلی پیش میاد در کل
اصلا نمیشه با سیستم کار کرد
برای رفع این مشکل هم خودم اول به هار شک کردم و فرستادمش گارانتی و چون یه کم طول کشید یه
هارد دیگه خریدم (maxtor 120gb) ولی مشکل حل نشد هارد قبلی هم تعویض شد و برگشت با همون هاردم
بازم مشکل حل نشد ، مادر بوردا فرستادم گارانتی چون یه مشکل دیگه داشت و بایوسش با اینکه
باطریش سالم بود هی دیفالت میشد تعویض شد وبرگشد ولی بازم مشکل هل نشد ، سیستما به یه رم دیگه
(توین موس) تست کردم فرقی نکرد با 2 نا گرافیک دیگه (GF7100GS , GF8400GS ) تست کردم بازم همونطوری
بود حتی یه بار با یه پاور 500W هم تست کردم فرقی نکرد اما یه بار که با یه هارد 80GB مکستور ATA تستش
کردم هرچی ور رفتم بهش هنگ نکرد (برا همین هاردما تعویض کردم) ولی اخرش نفهمیدم مشکل کجا بود
در ضمن سیستم هنوز 1 ماه نشده که بشته شده و از همون اول همین مشکلا داشت با اپدیت بایوس هم
حل نشد ، خواهش میکنم اگه چیزی به نظرتون میرسه که میتونه کمکم کنه بهم بگید ، اخه از چی میتونه باشه؟
یعنی امکانش هست ایم مینبورد هم مثل قبلی ایراد داشته باشه ؟ یا کلا اینطوری باشه ؟