یکی از درایوام ویروسی شده بود که توی اون داریوم تمامی کار های طراحی قرار داشته .... و الان هیچ کدوم از اونا نیستن .... منم یه فایلها خیلی نیازمندم اگه نشه برکردونمشون تمامی زحماتم از بین میره لطفا کمکم کنید خیلی مهمه...
یکی از درایوام ویروسی شده بود که توی اون داریوم تمامی کار های طراحی قرار داشته .... و الان هیچ کدوم از اونا نیستن .... منم یه فایلها خیلی نیازمندم اگه نشه برکردونمشون تمامی زحماتم از بین میره لطفا کمکم کنید خیلی مهمه...
سلام
اون درایو حجمش کاهش پیدا کرده یا نه ؟
از درایو propertise بگیرید و ببینید حجمش کم شده یا نه ؟
اگه حجمش کم شده باشه که احتمالا پاک شدن و باید از برنامه های ریکاوی مثل get data back استفاده کنی .
اگه حجم درایو کم نشده بنابراین اطلاعات اون درایو مخفی شدن که چند ورش برای این روش گفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
دوست ممنون از مقاله جامع و راهنمایی که کردی .... اما متاسفانه تمامی اطلاعاتم پاک شده و دیگه نمیشه بارکردونمشون ... از اکثر نرم افزار ها هم برای این کار استفاده کردم اما فایده ای نداشت ....
کسپر 2009 رو نصب کردم و تونستم ویروسی تروجانی که باعث این امر شده بود از بین رفت .... مگه دستم به سازنده این ویروس نرسه .... چنان بلایی سرش در میارم که دیگه همه چیز یادش بره ....
شایدم اشتباه خودم بود که امنیت کامپیوترم کوتاهی کردم ..... اگه یه نسخه پشتیبان از فایل های درایم میگرفتم دیگه به این مشکل بر نمی خوردم .....
دوست من اگه میتونی یه مقاله قدرتمند برای حفاظت پی سی و اطلاعات تهیه کنی و راهکارهای مقابله با تمامی حملات و ارایه راهنمایی های موثر وسازنده رو طی یه کتابچه ارایه بدی و من هم میتونم کمکت کنم .....
از recover my files یا easy recovry استفاده کنید ببینید باز هم نمی تونید ریکاور کنید؟
اگه امکانش هست اسم اون ویروس یا تروجان رو بنویسید به انگلیسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)