سلام
پیرو همون برق رفتنها که مادربورد من رو برد فن CPu هم به طور ناگهانی سوخت حالا یه CpU معرفی کنید
تا 15 تومن
برای Pentium D 3.2 GHz. Dual COre
البته میدونید که این سی پی یو توی جعبش فن نداره و خیلی داغ میکنه
یه فن هم برای خنک کردن کیسم میخوام
سلام
پیرو همون برق رفتنها که مادربورد من رو برد فن CPu هم به طور ناگهانی سوخت حالا یه CpU معرفی کنید
تا 15 تومن
برای Pentium D 3.2 GHz. Dual COre
البته میدونید که این سی پی یو توی جعبش فن نداره و خیلی داغ میکنه
یه فن هم برای خنک کردن کیسم میخوام
Last edited by Amin_0913; 01-10-2008 at 13:02.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این مبلغ باید از فنهای معمولی که تو بازار هست استفاده کنی نام خاصی هم نداره
چرا فن معمولی. اینایی که تو بازار مثل پ.... ریخته که بدرد نمیخورن. باید یه فن ارزون درجه یک بگیره مثل Deep Cool Alpha30. اینم عکسش:
![]()
درسته فقط شکل قشنگی دارند در حال حاضر حتی نمیشه به فنهای باکس هم اطمینان کرد چون تعویضشون میکنند
حالا ب ا 20 تومن چیزی بهتر از این میشه خرید؟
عزیز من! حتما من این فن رو امتحان کردم که دارم به شما پیشنهاد میکنم. من حداقل 15 از این فن هارو تو همین ماه فروختم. خود من میتونستم برم فن آشغال بخرم تا توش بیشتر سود کنم ولی چون اخلاق از پول برام مهمتره این فن و انتخاب کردم. درضمن من این فنو روی سی پی یوی 3GHz 4MB cache که برق زیادی مصرف میکنه و دماش خیلی بالای گذاشتم دماش 15 درجه از زمانی که فن باکسش روش بود پایینتر اومد.
قیمتش هم حداکثر تو پایه 18 تومان هست.
بله ، با 21 تومن ميتوني OCZ Vanquisher بگيري كه هم كم صداست و هم دفع حرارتي خوبي داره.
اينم عكسش
![]()
این فن هم مثل اکثر فنهای دیگه یه مشکل بزرگ داره! به دلیل پایه های فشاری (بر خلاف دیپکول که پیچ و فنر هست) مادربورد را خم میکند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)