تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: یه سوال ابتدایی در مورد استفاده از لب تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض یه سوال ابتدایی در مورد استفاده از لب تاپ

من اصلا در مورد لپ تاپ اطلاعات ندارم ... بنابراین یه سوال ابتدایی واسه من پیش اومده که اینجا دوستان منو راهنمایی کنن .

سوالم اینه که همه میدونن لپ تاپ یه کامپیوتر همراه هست که هر جا رفتی بتونی با خودت حملش کنی ... بنابراین با باتری شارژی کار میکنه که بشه شارژش کرد و دیگه همه جا بدون برق بتونه کار کنه ... حالا میخواستم بدونم اگه من یه لب تاپ بگیرم میتونم علاوه بر باتریش به صورت مستقیم به برق وصلش کنم و مثله یه کامپیوتر خونگی ازش استفاده کنم جوری که در این حالت دیگه از شارژ باتری استفاده نکنه و مستقیم با برق کار کنه عین یه کامپیوتر خونگی ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بله در زمان برداشتن باطری شارژر لپ تاپ کار منبع تغذیه مستقیم رو برات میکنه البته این روهم بدون که اکثر مواقع کسی با باطری کار نمیکنه مگه اینکه مجبور باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله در زمان برداشتن باطری شارژر لپ تاپ کار منبع تغذیه مستقیم رو برات میکنه البته این روهم بدون که اکثر مواقع کسی با باطری کار نمیکنه مگه اینکه مجبور باشه
    یعنی اکثرا مستقیم به برق وصل میکنند و استفاده میکنند مثله یه کامپیوتر خونگی ؟؟؟؟

ثانیا این که برداشتن باتری شارژ یعنی به طور نرم افزاری disable کنیم یا به طور سخت افزاری باید باتری شارژ رو برداریم ... اونوقت هی برداشتن و گذاشتن باتری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نیازی نیست باطری رو برداری همینکه کابل پاور رو بهش وصل کنی خودش هم باطری رو شارژ میکنه و هم از برق شارژر استفاده میکنه در ضمن جای این سوال اینجا نیست باید توی تاپیک خودش مطرح کنی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •