سلام به همه دوستان خوب
من چند وقتيه كه وقتي ميخوام كاميپوترم را ترن اف كنم پنجره end program باز ميشه كه كنارش نوشته wms idle !!!! ميگم يه وقت ويروس ميروس نيست كه؟! چكار كنم كه ديگه اين پنجره نياد!
سلام به همه دوستان خوب
من چند وقتيه كه وقتي ميخوام كاميپوترم را ترن اف كنم پنجره end program باز ميشه كه كنارش نوشته wms idle !!!! ميگم يه وقت ويروس ميروس نيست كه؟! چكار كنم كه ديگه اين پنجره نياد!
سلام
این برنامه توی سیستم شما وجود داره و اجرا می شه . حالا یا خودتون اجرا می کنید یا خودکار همراه استارت اپ ویندوز اجرا می شه .
میتونه مربوط به یک بازی یا برنامه خاصی باشه
قبل از ترن اف کردن کامپیوتر می تونید به تسک منجر برید و اون برنامه را از لیست پروسه های ویندوز خارج کنید تا دیگه اون پیغام نشون داده نشه .
موفق باشی .
مهدي جون دمت گرم در بين پروسه ها نيست!
سلام وحید جان
ممکنه با همین نام توی پروسه ها نباشه و با یک نام دیگه باشه .
توی run بنویسید msconfig و کلید اینتر را بزنید و به تب startup برید و تیک گزینه های موجود را بردارید و روی ok کلیک کنید و بعد هم سیستم را ریستارت کنید .
این روش هم ممکنه مشکل را حل کنه .
موفق باشی .
شما بهتره end task رو هم غیر فعال کنید:
سلام
این مشکل اینطوری که من تو گوگل سرچ کردم می تونه از برنامه نرو یا Office یا Outlook باشه اینم لینک خود
مایکروسافت برای این مشکل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای حلش هم این راه رو پیشنهاد داده بودن
WMS IDLE
Hi, This is for people who have NERO.
Here's what you do to solve this problem.
Click Start--> Programs --> Nero(v7, v7 essentials, v8 ) --> Tools --> Nero Scout.
This opens Nero Scout Options window.
On the left hand column, click Indexing --> Folders.
Then at the bottom click Clear All.
Then click Apply.
At the top left hand corner of the window uncheck the box where it says Unable Nero Scout.
Then click Apply.
Then click OK.
This will solve the WMS Idle not responding which appears everytime when shutting down
---------------------------------------------------------
که نیازی به ترجمه نداره دقیق گفته شده و راحت میشه این تغییرات رو انجام داد
یه مورد دیگه هم که برای رفع مشکل بود این بود:
Run==>MSCONFIG ==>and removing NMBgMonitor
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 02-10-2008 at 19:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)