1.دوست عزیز عملکرد باطری میشه گفت در این گوشی عالیه.که talk time اون 9 ساعته.من حدود 5 ماهه که این گوشی رو دارم از لحاظ باطری کم نمیاره.2.عملکرد کشویی گوشی نسبت به گوشیهای سامسونگ خیلی بهتره که میتونم بگم راضی کننده هست.در مورد لق شدن قسمت کشویی هم خوشبختانه فکر نکنم تو این گوشی دیده بشه(من که ندیده ام) ولی در کل بستگی به استفاده شما از گوشی داره.3.کیفیت صدای هدفون یا همون هدستش و هدست استریوی بلوتوثش میشه گفت در حد عالیه و از w900 میشه گفت بهتره.ولی صدای اسپیکر گوشی اصلا راضی کننده نیست و میشه گفت در حد متوسطه من موقع خرید این گوشی فکر میکردم صدای اسپیکرش خوبه و خیلیها میگفتند از w900 هم بیشتره ولی متاسفانه برعکس از اب در اومد.4.بله این قابلیتها خوب عمل میکنند.5.بعضی از ریویوها برای کار کردن با دکمه های این موبایل ایراد در اورده بودند ولی باز هم این قسمت بسته به سلیقه افراد میمونه در کل من با کار کردن از دکمه هاش راضیم. در کل من از خرید گوشی راضیم .دوست عزیز این گوشی یکی از خوس دسترین و شیکترین گوشیهای بازاره و از لحاظ کار کرد هم میشه گفت در حد خوبیه و اگه بخری بخاطر ظریفی و خوش دستیش پشیمون نخواهی شد.موفق باشی.