تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: باس رم 1066 و نشان دادن 800 فوری

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

9 باس رم 1066 و نشان دادن 800 فوری

سلام دوستان. من یک سیستم بستم با این مشخصات که به مشکل خوردم. طرف هم به همین گیر داده. برای خودم هم جالبه:
    main : giga EP35-DS3L
    CPU: 6600 Quad Intel
    Ram: 2 * 1 G.b Buss 1066
    وقتی توی setup دستگاه نگاه می کنم رمها بصورت 800 دیتکت شده است. رمها تقلبی نیست. می تونم به صورت دستی رم رو overclock کنم. ولی بصورت واقعی که نوشته باز هم باس رم رو 800 قبول کرده. کسی می دونه ایراد از کجاست؟ لطف کنید ممنون میشم./

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام دوستان. من یک سیستم بستم با این مشخصات که به مشکل خوردم. طرف هم به همین گیر داده. برای خودم هم جالبه:
    وقتی توی setup دستگاه نگاه می کنم رمها بصورت 800 دیتکت شده است. رمها تقلبی نیست. می تونم به صورت دستی رم رو overclock کنم. ولی بصورت واقعی که نوشته باز هم باس رم رو 800 قبول کرده. کسی می دونه ایراد از کجاست؟ لطف کنید ممنون میشم./
    دوست خوبم بايوس رو آپديت كن اگه مشكل حل نشد بايد به صورت دستي رو 1066 قرار بدي

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

بایوس رو آپدیت کردم مشکل حل نشد. گزینه ای برای تغییر باس نداره. فقط می تونی رم رو اورکلاک کنی که در اون صورت میره روی 1066 ولی کنارش نوشته که باس 800 بوده و با اورکلاک رفته رو 1066 و اینو مشتری دیده و قبول نمی کنه. اگه شما اطلاعاتی دارین کمک کنید ممنون میشم.... متشکرم...

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كلا Ddr2 باس 800 بيشتر نداريم و اينها همه اوركلاك شده هستند حالا يا مادبرد بايد اوركلاك شده رو ساپورت كنه يا خودت دستي اوركلاك كني ولتش رو هم بايد ببري بالا

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. مارک رم ها چی هستند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی همه رمهایی که تو بازار هست اورکلاکه؟ چرا رو مادربوردنوشته support DDrII 1066 OverClock 1333 یعنی تا 1333 هم میشه رم رو اورکلاک کرد. ولی شما میگی ماهیت رم 800؟ یعنی خالی بندی؟ من چطوری به مشتری حالی کنم؟ مقاله ای چیزی اگه در این مورد دارین ممنون میشم. در ضمن من الان اورکلاک کردم ولی کنارش نوشته 800 اینه که به مشکل خوردم. ولتاژش چقدر باشه؟ THX مارک رمها kingmax با چیپ kingmax هست. در ضمن دو تا 1 گیگ گذاشتم.
    Last edited by zeus7610; 29-09-2008 at 11:25. دليل: مارک رم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی همه رمهایی که تو بازار هست اورکلاکه؟ چرا رو مادربوردنوشته support DDrII 1066 OverClock 1333 یعنی تا 1333 هم میشه رم رو اورکلاک کرد. ولی شما میگی ماهیت رم 800؟ یعنی خالی بندی؟ من چطوری به مشتری حالی کنم؟ مقاله ای چیزی اگه در این مورد دارین ممنون میشم. در ضمن من الان اورکلاک کردم ولی کنارش نوشته 800 اینه که به مشکل خوردم. ولتاژش چقدر باشه؟ THX مارک رمها kingmax با چیپ kingmax هست. در ضمن دو تا 1 گیگ گذاشتم.
    اگه رم هات فاقد خنك كننده هست ولتاژ نده چون دما بالا ميره
    رم هاي باس 800 با اور به 1066 ميرسن كلا تو رم ddr2 باس پيش فرض بالاتر از 800 نداريم به خاطر تكنولوژيش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه بابا این حرفا چیه اصلا اورکلاک شده باشه چه فرقی میکنه مهم کارایی هست که بیشتر میشه در ضمن چیپ های 1066 خالص هم داریم با یکی قبلا بحثش رو کرده بودم الان یادم نیست . رم رو بزار رو 1066 ولتاژ رو هم بزار 2-2.2 (اکثرا رو 2.2 کار میکنن) تایمینگ رو هم حتما تنظیم کن مشکلی پیش نمیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •