تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: استفاده از اینترنت در دو کامپیوتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض استفاده از اینترنت در دو کامپیوتر

سلام

راستش من طبق روشی که تو فروم گفته شده خواستم ADSl رو Share کنم ولی نشد که نشد.

یعنی کامپیوتر سرور به اینترنت وصله ولی Client وصل نشد کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
    Last edited by Amir_link; 28-09-2008 at 23:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

راستش من طبق روشی که تو فروم گفته شده خواستم ADSl رو Share کنم ولی نشد که نشد.

یعنی کامپیوتر سرور به اینترنت وصله ولی Client وصل نشد کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
    Last edited by Amir_link; 28-09-2008 at 23:23.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب این چه کاریه یه مودم چند پورت بگیر مشکل حله

4. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب این چه کاریه یه مودم چند پورت بگیر مشکل حله
    سوال من یه چیز دیگه بود مهندس

من می گم دو تا سیستم رو شبکه کردم سیستم 1 (سرور) به اینترنت وصله و خوب کار می کنه

ولی سیستم دوم با این که همه تنظیمات رو هم به درستی انجام دادم وصل نمیشه به اینترنت

کسی می دونه چطوری می تونم مشکل رو حل کنم؟؟؟؟
    Last edited by Amir_link; 28-09-2008 at 23:58.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ااااااااای
    ببخشید

7. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوست عزیز شما از کدوم روش استفاده کردین؟
    Nat رو رو مودم Adsl تون فعال کردین و از سوییچ استفاده می کنین یا از Ics؟

ساده ترین راه اینه که اول سرویس NAT رو روی مودم ای دی اس الت enable کنی. اگر مودم هم پورت اترنت و هم یه پورت USB داشته باشه ( یا اینکه دو پورت اترنت روی مودم باشه، بعضی از مودم های ADSL گرونتر این امکان رو دارن) کارت خیلی ساده میشه و نیازی به سوییچ نداری (البته برای حالتی که فقط میخوای اینترنت رو بین 2 کامپیوتر share کنی) یکی از کامپیوترها رو با کابل USB و دیگری رو با کابل اترنت به مودم وصل میکنی و در نهایت دو تا کامپیوتر رو با کابل شبکه به هم وصل میکنی. اگر DHCP رو رو مودم ADSL خودت enable کرده باشی دردسری برای تنطیمات IP و ... روی کامپیوتر دومت نداری و میتونی تنظیمات رو روی dynamic بزاری. برای کامپیوتر اصلیت هم همینطور، تنظیمات TCP/IP رو رو داینامیک بزار. معمولا مشکلات در مورد share کردن اینترنت بر میگرده به کامپیوترهای کلاینت که در مورد شما هم این مشکل بوجود اومده.
    این کارا رو به دقت انجام بده و مرور کن اگر باز با اشکالی روبرو شدی بگو تا حلش کنیم.
    موفق باشی.
    Last edited by paranoid_android; 29-09-2008 at 00:57.

9. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

sssssssssssssssss

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما از کدوم روش استفاده کردین؟
    Nat رو رو مودم Adsl تون فعال کردین و از سوییچ استفاده می کنین یا از Ics؟

ساده ترین راه اینه که اول سرویس NAT رو روی مودم ای دی اس الت enable کنی. اگر مودم هم پورت اترنت و هم یه پورت USB داشته باشه ( یا اینکه دو پورت اترنت روی مودم باشه، بعضی از مودم های ADSL گرونتر این امکان رو دارن) کارت خیلی ساده میشه و نیازی به سوییچ نداری (البته برای حالتی که فقط میخوای اینترنت رو بین 2 کامپیوتر share کنی) یکی از کامپیوترها رو با کابل USB و دیگری رو با کابل اترنت به مودم وصل میکنی و در نهایت دو تا کامپیوتر رو با کابل شبکه به هم وصل میکنی. اگر DHCP رو رو مودم ADSL خودت enable کرده باشی دردسری برای تنطیمات IP و ... روی کامپیوتر دومت نداری و میتونی تنظیمات رو روی dynamic بزاری. برای کامپیوتر اصلیت هم همینطور، تنظیمات TCP/IP رو رو داینامیک بزار. معمولا مشکلات در مورد share کردن اینترنت بر میگرده به کامپیوترهای کلاینت که در مورد شما هم این مشکل بوجود اومده.
    این کارا رو به دقت انجام بده و مرور کن اگر باز با اشکالی روبرو شدی بگو تا حلش کنیم.
    موفق باشی.
    paranoid_android جان ممنون خیلی تخصصی گفتی من تا حالا شبکه نکرده بودم این اولین بار بود از این روشی

که تو فروم بود استفاده کردم ، مودمی که ازش استفاده می کنم Planet 2110 هست کلا یک پورت برای USB دارم

یه دونه هم برای Line که ازش یه سیم وصل می کنم به خط تلفن فکر نکنم Nat داشته باشه

با استفاده از یک کابل شبکه که به همراه اکثر مودم های ADSL ارائه میشود مودم را به کارت شبکه اول سرور متصل کنید .

سپس تنظیمات مورد نیاز برای برقراری ارتباط با شرکت ارائه دهنده ADSL را انجام دهید.

نکته :ICS برای Internet Sharing از ای پی 192.168.0.1 به همراه سابنت مسک 255.255.255.0 استفاده میکند.بنابراین هیچ سیستمی در شبکه از جمله مودم ADSL نیز نباید از این ای پی استفاده کند.در صورتی که ای پی مودم ADSL با این ای پی بکسان بود میتوانید با مراجعه به دفترچه راهنمای مودم برای تغییر این ای پی اقدام کنید.

سپس به تب Advanced کارت شبکه متصل به مودم ADSL رفته و گزینه

Allow other network users to connetc through this this computers internet connection

انتخاب کرده و Ok کنید.

شکل 1

نکته : در این هنگام پیغامی مبنی بر تغییر ای پی آدرس کارت شبکه دوم موجود بر روی سرور به ای پی 192.168.0.1 داده خواهد شد.

بعد از انجام این مراحل در صورتی که یک سیستم در شبکه موجود باشد با استفاده از کابل Back to Back سیستم را به کارت شبکه دوم سرور متصل می نماییم و در صورت وجود بیش ار یک سیستم تمامی سیستم ها را توسط کابل شبکه به سویچ متصل مینماییم.

بعد از برقراری ارتباط فیزیکی سیستم ها نیاز به تنظیم نحوه ی دریافت ای پی آدرس سیستم ها به صورت اتوماتیک داریم که از مسیر
    Local Area Connection --> Propertise --> Networking --> TCP/IP Propertise

بعد تو سیستم سرور در TCP/IP

IP address:192.168.0.1
    Subnet mask:255.255.255.0

و در قسمت DNS

preferred DNS server: 192.9.9.3

رو وارد کردم

و در سیستم کلاینت:

192.168.0.2: Ip address

subnetmask: 255.255.255.0

Default gateway:192.168.0.1

و در قسمت DNS

preferred DNS server: 192.9.9.3

ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by Amir_link; 29-09-2008 at 16:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

دوستان مشکل حل شد

والا تو نت سرچ کردم یه جا خوندم که به خاطر تداخل IP ها اینطوری میشه یه برنامه برای تغییر Ip ، تو سیستم دوم (کلاینت) نصب

کردم درست شد حالا یه سوال دیگه دارم من میخوام چند تا فایل رو از سیستم سرور به کلاینت انتقال بدم والا یه درایو رو توی

سیستم سرور Share کردم ولی چطوری باید تو سیستم دوم فایل های این درایو رو ببینم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام چند تا فایل رو از سیستم سرور به کلاینت انتقال بدم والا یه درایو رو توی سیستم سرور شیر کردم
    ولی چطوری باید تو سیستم دوم فایل های این درایو رو ببینم

آقا این مشکلم حل شد

تو سیستم کلاینت از Run ای پی سیستم سرور رو به صورت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وارد و Ok کردم

درایوی که Share کرده بودم اومد

با تشکر از paranoid_android و mehdi_08
    Last edited by Amir_link; 29-09-2008 at 18:11.

14. این کاربر از Amir_link بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •