بازار سيم كارت پس از بازگشايي مدارس و مراكز آموزشي با كمي رونق و افزايش تقاضا مواجه شده كه اين امر موجب بالا رفتن نرخ فروش برخي از كدهاي سيم كارت در بازار تهران شده است به نوعي كه برخي كدها 10 تا 15 هزار تومان گرانتر شدهاند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، بازار سيم كارت در خيابان جهموري اكنون بيشتر بر روي سيمكارتهاي اعتباري دولتي و ايرانسل و سيم كارت دائمي همراه اول جريان دارد.در اين بين با وجود كاهش بهاي سيم كارت تاليا خريد و فروش اين سيم كارت رونق آنچناني نيافته است.
برخي از فعالان بازار بهاي كمتر سيم كارتهاي مشابه ديگر اپراتور ها و تعرفه ازران و هداياي تشويقي را دليل ركود تاليا در بازار ميدانند.
هم اكنون رقابت فروش سيم كارت، ميان همراه اول و ايرانسل و بويژه در زمينه سيم كارت اعتباري است.
در حال حاضر سيم كارت صفر با كدهاي 2 تا 8 به ترتيب 580، 520، 380، 370، 360، 350، 330 هزار تومان به فروش ميرسد.
بهاي خريد اين سيم كارتها نيز 10 تا 30 هزار تومان ارزانتر است.
سيم كارت اعتباري همراه اول نيز 34 تا 38 هزار تومان به تناسب رند و معمولي بودن آن خريد و فروش ميشود.