تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمکم کنید یه مشکل عجیب؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sasan san's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 کمکم کنید یه مشکل عجیب؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز واسه من یه مشکل بزرگ وخنده دارپیش اومده خواهش می کنم اگه میتونید کمکم کنید.
    راستش من از ADSL استفاده میکنم یه روز متوجه شدم که کانکت نیستم ولی میتونم به اینترنت برم دوستام گفتن تروجان دارم که همیشه onlin میکنه کل هارد فرمت کردم نشد گفتن از سی دی ویندوز میتونه باشه سه تا ویندوز مختلف عوض کردم باز جواب نداد جالب اینجاست وقتی ویندوز جدید نصب میکنم Broadband Connection هم ایجاد نمی کنم ولی میتونم کانکت بشم بدون اینکه user ویا pasword بدم اگه کسی میتونه کمکم کنه به دوستان هکر گفتم خندشون گرفت

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

خنده دار نیست دوست عزیز!
    شما میتونی user و pass رو تو کانفیگ خود مودم ADSL ت وارد کنی طوری که نیاز به ایجاد کانکشن نباشه. بنابراین نیازی به connect شدن نداری.
    احتمالا خودت وارد کردی بعدا یادت رفته یا اینکه دادی ISP مودم رو برات کانفیگ کرده.

داره خودمونی میشه sasan san's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14

سلام دوستان عزیز واسه من یه مشکل بزرگ وخنده دارپیش اومده خواهش می کنم اگه میتونید کمکم کنید.
    راستش من از ADSL استفاده میکنم یه روز متوجه شدم که کانکت نیستم ولی میتونم به اینترنت برم دوستام گفتن تروجان دارم که همیشه onlin میکنه کل هارد فرمت کردم نشد گفتن از سی دی ویندوز میتونه باشه سه تا ویندوز مختلف عوض کردم باز جواب نداد جالب اینجاست وقتی ویندوز جدید نصب میکنم Broadband Connection هم ایجاد نمی کنم ولی میتونم کانکت بشم بدون اینکه user ویا pasword بدم اگه کسی میتونه کمکم کنه به دوستان هکر گفتم خندشون گرفت
    خو ب مشکلی که پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟ اگه اینطور باشه آخه محدودیت دانلود من 1 GB هستش جالب اینجاست که تموم نمی شه

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

تو p.m جوابتون رو دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •