تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ برای کار 3Dmax

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض مشاوره خرید لپ تاپ برای کار 3Dmax

سلام دوستان
    من که نه ولی یکی از آشنا هایی نزدیکم میخواد یه لپ تاپ برای کار 3DMAX و Corel بگیره.
    البته نمیخواد به صورت حرفه ای برای 3dmax باشه ولی همچیمن ضعیف هم نباشه.
    سقف قیمت هم تا الان 1.3 تا 1.5 هستش.
    اگه میشه منو راهنمایی کنید که چه مدلی برای اینکار خوبه.

ممنون میشم.

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

حسین جان HP های جدید DV5 انتخاب عالی هستند ...

HP pavilion DV5-1060
    2.26-3MB centrino2 processor - FSB 1066
    3GB DDR2
    250GB HDD
    DVD RW
    15.4WXGA
    1791 Geforce
    Vista-H
    KG 2.8
    CHINA

BT/WEB/Remote/FP

1300,000 با یکسال گارانتی معتبر ایران

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سری XPS دل هم میتونه جالب باشه.
    البته در مورد کارهای 3D و CAD نوت بوک هایی هم هستن که کارت گرافیکی Quadro ان ویدیا روشون هست که انتخاب های فوق العاده ای هستن و البته گرون!

5. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Xps حدود 1.300 و قوی به این صورت نداره

7. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کارت گرافیکی Quadro ان ویدیا روشون هست که انتخاب های فوق العاده ای هستن و البته گرون!
    دوست من میشه درباره ی این کارت گرافیک کمی توضیح بدین یا اگه لینک از سایت معتبر دارین بدین.انگلیش هم باشه اکشالی نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رجیستر جان.گفتن تا بودجه ی 1.5 رو مشکلی نداره دوستشون.خوب اگه 1.5 داره با حدودا 80-90 تومن بگذاره روش xps میتونه بگیره دیگه.با گارانتی شرکت معتبری چون"دلیران"

10. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوست من میشه درباره ی این کارت گرافیک کمی توضیح بدین یا اگه لینک از سایت معتبر دارین بدین.انگلیش هم باشه اکشالی نداره
    بله خواهش میکنم
    کمپانی nVidia سری Quadro رو مخصوص کارهای سه بعدی و CAD طراحی کرده که معماری خاصی دارن و اکثر رندر فارم ها و worstation های قدرتمند کمپانی های مشهور ساخت انیمیشن یا game برای موارد رندر و ... از این کارت های گرافیک استفاده میکنن. اما این نوع کارت های گرافیکی برای بازی اصلا مناسب نیستن و فقط برای مورادی که ذکر کردم کاربرد دارن. اگر برای بازی میخواید سراغ کارت های گرافیک دیگه برید.
    کلا توان محاسباتی این کارت های گرافیکی در زمینه پردازش پیکسلی ضعیفه و واحد های پردازش راسی (vertex) در اونها تقویت شده بنابراین میگم برای بازی کردن و البته موارد روزمره مناسب نیستن. کلا کاربردهای صنعتی دارن.
    این کارتها با نام FX نامگذاری میشن و کارت های گرافیک جدیدی که ان ویدیا برپایه معماری G8 (همون کارت های گرافیک 8800) داده، سری quadro fx 4600 هستش. البته یه سری دیگه هم هستن که با NVS نامگذاری میشن که برای سیستم هایی که نیاز به چندین خروجی مونیتور دارید مورد استفاده قرار میگیرن. سری quadro fx 5600 هم جزو گرونترین کارت های گرافیکی خونواده qudro fx هستن. و قیمتهاشون بالای 3-4 ملیونه
    چون پروسه تولید این کارت های خیلی پیچیده هستش خیلی از شرکتای سازنده کارت گرافیک طرف تولید این نوع کارت ها نمیرن. کمپانی های محدودی مثل Leadtek هستن که از برترین تواید کننده های این نوع کارت های گرافیک به شمار میرن و...
    بازم اگر توضیحی نیاز بود در خدمتم.

12. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

قوی نداره؟!
    فکر می کنم بیشتر گرافیست ها و گیمرها و کسایی که طالب قدرت و کارائین طرف این سری میرن.
    شما ظاهرا علاقه خاصی به HP دارین، اما دل هم طرفدارای خاص خودش رو داره.

14. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قوی نداره؟!
    فکر می کنم بیشتر گرافیست ها و گیمرها و کسایی که طالب قدرت و کارائین طرف این سری میرن.
    شما ظاهرا علاقه خاصی به HP دارین، اما دل هم طرفدارای خاص خودش رو داره.
    دوست من منظور رجیستر رو بد فهمیدین.منظورش این بود که با 1.300 نمیشه xps با کانفیگ خوب گیر اورد
    راس هم میگه خداییش دیگه..واسه xps کمتر از 1.500 بده درد بخور نیست اصلا

16. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله خواهش میکنم
    کمپانی nVidia سری Quadro رو مخصوص کارهای سه بعدی و CAD طراحی کرده که معماری خاصی دارن و اکثر رندر فارم ها و worstation های قدرتمند کمپانی های مشهور ساخت انیمیشن یا game برای موارد رندر و ... از این کارت های گرافیک استفاده میکنن. اما این نوع کارت های گرافیکی برای بازی اصلا مناسب نیستن و فقط برای مورادی که ذکر کردم کاربرد دارن. اگر برای بازی میخواید سراغ کارت های گرافیک دیگه برید.
    کلا توان محاسباتی این کارت های گرافیکی در زمینه پردازش پیکسلی ضعیفه و واحد های پردازش راسی (vertex) در اونها تقویت شده بنابراین میگم برای بازی کردن و البته موارد روزمره مناسب نیستن. کلا کاربردهای صنعتی دارن.
    این کارتها با نام FX نامگذاری میشن و کارت های گرافیک جدیدی که ان ویدیا برپایه معماری G8 (همون کارت های گرافیک 8800) داده، سری quadro fx 4600 هستش. البته یه سری دیگه هم هستن که با NVS نامگذاری میشن که برای سیستم هایی که نیاز به چندین خروجی مونیتور دارید مورد استفاده قرار میگیرن. سری quadro fx 5600 هم جزو گرونترین کارت های گرافیکی خونواده qudro fx هستن. و قیمتهاشون بالای 3-4 ملیونه
    چون پروسه تولید این کارت های خیلی پیچیده هستش خیلی از شرکتای سازنده کارت گرافیک طرف تولید این نوع کارت ها نمیرن. کمپانی های محدودی مثل Leadtek هستن که از برترین تواید کننده های این نوع کارت های گرافیک به شمار میرن و...
    بازم اگر توضیحی نیاز بود در خدمتم.
    سلام دوست من که اسمت رو هم نمیدونم
    پارانوئید جان.!!!میشه اول یه مدل معرفی کنی که مثلا از این کارت گرافیک استفاده میکنه.توی برند دل چه مدلی این کارت رو داره؟
    quadro fx خانواده ی بزرگی داره؟یعنی مدلهای زیادی داره؟میشه چند تا از مدلهاش رو بگی حداقل از نظر اسمی باهاشون کمی اشنا بشیم
    ممنون
    شاد باشی

18. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •