سلام دوستان
اگه در مورد پاکت پیسی نظری دارین بگید که کدومشون بهتره.برادر خودم یکی-دو سالیه که یه k-jam داره.بدک هم نیست ولی شما چیز دیگه ای پیشنهاد نمی کنید؟
لطف کنید اگه می دونید قیمت حدودیش هم بگید
بای
سلام دوستان
اگه در مورد پاکت پیسی نظری دارین بگید که کدومشون بهتره.برادر خودم یکی-دو سالیه که یه k-jam داره.بدک هم نیست ولی شما چیز دیگه ای پیشنهاد نمی کنید؟
لطف کنید اگه می دونید قیمت حدودیش هم بگید
بای
شما باید قیمت تعیین کنی !!!
ولی به نظر من الان بهترین پاکت پی سی بدون شک سامسونگ امنیا هستش با قیمت 750 تومن
زیر 500 تومن
HTC P3470
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT touchscreen لمسي (Touch Screen) با ابعاد 240 * 320 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه (microSD (TransFlash - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 108 * 58.3 * 15.7 ميليمتر - وزن 122 گرم
قيمت: 525000 تومان
![]()
HTC Touch
تاريخ معرفي: 2007/06/01
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 2.8 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 99.9*58*13.9 ميليمتر - وزن 112 گرم
قيمت: 509000 تومان
![]()
I-Mate PDAL
تاريخ معرفي: 2006/11/01
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 2.4 اينچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 112*56*17 ميليمتر - وزن 116 گرم
قيمت: 544000 تومان
![]()
Qtek S200
تاريخ معرفي: 2005
مشخصات كلي :
فرم كشويي - نسل سوم - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 42*57 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 128 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 113*58*22 ميليمتر - وزن 176 گرم
قيمت: 549000 تومان
![]()
از این یکی خوشم اومد
فقط یه سوال
شما نمیدونی این ساخت کجاست؟
چینی نباشه
تا اونجایی که من میدونم اچ تی سی ها همه چینین
به نظر من HTC Touch بگیری بهتره
آقا من با این چینی بودنشون مشکل دارم
اگه غیر چینی معرفی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)