دوستان من یه خط اعتباری همراه اول دارم که از طریق اون نمیتونم به یک شماره ی ایرانسل اس ام اس بفرستم . میخواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتید و ایای راهی هست که بتونم برطرفش کنم . مثلا با عوض کردن شماره ی اس ام اس سنتر ؟
دوستان من یه خط اعتباری همراه اول دارم که از طریق اون نمیتونم به یک شماره ی ایرانسل اس ام اس بفرستم . میخواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتید و ایای راهی هست که بتونم برطرفش کنم . مثلا با عوض کردن شماره ی اس ام اس سنتر ؟
احتمالا شما این شماره ها رو توی دفترچه تلفن گوشیتون ذخیره کردید .
اونها رو ادیت کنید و اولشون به جای 98+ ، 0 بزارید . شاید اینجوری درست بشه .
اگه گوشیتون نوکیا هست، وقتی اس ام اس ارسال نشد، از توی OutBox بیاریدش توی Draft و دوباره ارسالش کنید .
این روش قطعی نیست، شاید کار بده شایدم کار نده .
دوست عزیز وقتی اس ام اس رو ارسال میکنم به اون شماره فرستاده میشه حتی پیام دریافت اس ام اس هم میاد ولی وقتی تماس میگیرم اس ام اسی به دستش نرسیدهدر ضمن از گوشی خودم با سیم کارت های دیگه هم امتحان کردم پیام ارسال میشه ولی فقط از این سیم کارت نمیتونم بفرستم عجیبه
![]()
سلامدوست عزیز وقتی اس ام اس رو ارسال میکنم به اون شماره فرستاده میشه حتی پیام دریافت اس ام اس هم میاد ولی وقتی تماس میگیرم اس ام اسی به دستش نرسیده در ضمن از گوشی خودم با سیم کارت های دیگه هم امتحان کردم پیام ارسال میشه ولی فقط از این سیم کارت نمیتونم بفرستم عجیبه
اون طرف شماره تو رو توي ليست سياه sms قرار نداده اينو حتما چك كن اگه تو ليست سياه طرف نبودي ديگه مشكل از اپراتور هاست (مسيج سنتر )
مطمئنا نه خب معلومه که این کارو نکرده منم فکر میکنم که از خط و مرکز باشه شماره ای خاص وجود نداره که بشه از طریق اون به همه ی ایرانسلی ها اس ام اس داد ؟ منظورم sms center هست![]()
شماره مرکز خدمات پیام رو روی 9891100507 یا 9891100510 تنظیم کن ببین جواب میده...؟
نه متاسفانه جواب نداد اولی که میفرسته ولی به دستش نمیرسه مثل قبل دومی که اصلا نمیتونه بفرسته![]()
بهتره که سیم کارتتون رو یه گوشی دیگه هم تست کنید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)