سلام دوستان منم تصمیم گرفتم یه چهره درست کنم که اینو انتخاب کردم
خوب یکم سعی کردم وتلاش و کوشش و مدل سازی این شد.............. این همه چیز رو که گفتم انجام ندادم ها
خوب منم تا اینجا رو ساختم:
سلام دوستان منم تصمیم گرفتم یه چهره درست کنم که اینو انتخاب کردم
خوب یکم سعی کردم وتلاش و کوشش و مدل سازی این شد.............. این همه چیز رو که گفتم انجام ندادم ها
خوب منم تا اینجا رو ساختم:
تا اینجا خیلی خوب در آوردی.
آره همین الان هم دارم با Zbrush روش کار میکنم بد نشده حالا تموم شد عکسشو براتون میذارم
تا اینجا که واقعا عالی شده من هرچی نگاه میکنم زاویه های صورت رو خیلی خوب درآوردی فکر میکنم مدل عالی بشه
یه پیشنهادی هم دارم اینکه صورتش رو سعی کن با مو بپوشی ( مثل صورت پلنگ ) اینطوری بیشتر شبیه orc میشه
راستی اینو هم بگم این خطی که از وسط چشم orcman رد شده رو استفاده نکن چون خیلی بیش از حد خز شده
یعنی خیلی تکراری شده سعی کن به جای این یه چندتا خط روی لپهاش بندازی !
Last edited by 3ッドマクス; 26-09-2008 at 15:44.
ممنونم دوست عزیز سعی خودمو میکنم
بسیار عالی
یه کم رو گوشش کار کنن فک کنم نازکتر باشه قشنگ تره
در مورد این خط چشم مثلا عکس زیر رو ببین تقریبا یه ایده جدید هستش ! اما الان تا هرکس میخواد مدلش رو خشن نشون بده
یه خط میندازه وسط چشم کاراکتر که البته بسیار جذابه میکنه طرح رو . اما خیلی قدیمی شده ...
![]()
مدل سازیت که خیلی خوب شده فقط چند تا مشکل هست که باید بگم....
همون طور که توی عکس مشخص کردم قسمت هایی که زرد کردم یعنی این که خوب نیست علتش اینه که پنج ضلعیه و باید حتما چهار ضلعی بشه...
قسمت هایی که قرمز کزدم این طوریه... که باید رو قسمت دماغش بیشتر کار بشه چون مالوندی رفته
قسمت دهانش هم که باید درست بشه...
گوشش هم باید با دقت بیشتری روش کار کنی..
ولی در کل خیلی خوب شده!!!
ماشالا فرزاد جان...
آخرشی...
alibitaraf
به نظر من نباید اینطوری ایراد بگیری ! چون هیچ کاری بدون اشکال نیست و کسی که کاراکتر سازی رو شروع کرده و روز به روز
داره پیشرفت میکنه نباید چنین ایراد های ازش گرفته بشه چون فقط باعث نا امیدی شخص میشه به نظر من ! اگر دقت کنیم
این کاراکتر واقعا دقیق ساخته شده و جای تقدیر داره حالا ما بیایم و به 5 ظلعی بودن گیر بدیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)