تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: ایا راهی یا امکاناتی در این کشور وجود داره که بشه به واسطه اون پینگ و latency پایینی در بازی انلاین world of warcraft داشته باشیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض ایا راهی یا امکاناتی در این کشور وجود داره که بشه به واسطه اون پینگ و latency پایینی در بازی انلاین world of warcraft داشته باشیم ؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

با توجه به اینکه تعداد طرفداران بازی انلاین world of warcraft توی ایران هر روز بیشتر می شه

و یکی از مشکلات اساسی که همیشه سد و پیشو روی ما بوده و هست سرعت پایین در انتقال

پکت های ارسالی و latency بالا بوده حال سوالی که اینجا پیش میاد اینه که تا به امروز ایا در این

ضمینه و برای بهبود اون اقدامی صورت گرفته ؟ ایا امکاناتی(isp یا هر امکانات دیگه ای)

در ایران وجود داره که با بهره گیری از اونها بشه سرعت انتقال پکت های ارسالی رو تا

سرورهای اصلی blizzard بالا برد ؟

دوستان نا گفته نمونه که port استفاده شده توسط این بازی برای متصل شدن به سرورهای

اصلی blizzard پورت 3724 هستش و منضور من از latency خوب همون پینگ زیر 250 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر مشکلات فرعی وجود نداشته باشه مثلا در مرکز تلفن یا رویه خطتون این دیگه کاملا بسته به کیفیت سرویسی که Isp میده میده داره کاریشم نمیشه کرد ولی الان اگر یه سرویس خوب Adsl داشته باشین فکر کنم راحت میتونین پینگ زیر 300 بگیرین .
    Last edited by milky way; 26-09-2008 at 12:03.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

می دونم این تاپیک قدیمی هست و نباید بالا بیاد ولی چون این مشکل اکثر افراد هست.گفتم بگم راهش چیه من خودم 2.5 ماه براش سرچ کردم تا پیداش کردم راهشو.راهش اینه از چیز شکن استفاده کنید.و اگر می تونید سرور انتخاب کنید تو چیز شکن طرفای سوئد رو انتخاب کنید.بعد برید ببینید پینگتون حدودای حداکثر 100 یا 120 میشه.
    توصیه میشه از اینترنت 128 هم استفاده کنید.بهتره.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1- اگه سروری که ازش استفاده میکنید برای بنده پ.خ کنین ممنون میشم
    احیانا محدودیت دانلود که نداره؟ پهنای باند خود سرور چقدره؟ در حدی هست که بشه از حداکثر پهنای باند موجودمون برای دانلود استفاده کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه راه خوب استفاده از برنامه battle ping هست

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

می تونید از برنامه گردوشکن t o r استفاده کنید.از تو لیست سروراشم سوئد رو انتخاب کنید.و برای امریکا هم کانادا یا امریکا رو انتخاب کنید.اونوقت اگه پینگتون مثل من حالت عادی حدود 250 هست میشه 120 الی 100

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •