لطفا پاک شه ...
لطفا پاک شه ...
Last edited by HoJJaT_007; 25-09-2008 at 22:16.
سلام .
من با fps-crator کار کردم ... نرم افزار فوق العاده آسون و آماده ایه . منظورم اینه که بازی که توش ساخته می شه چیز زیادی نمی خواد ... فقط چند دقیقه ( کمتر از 10 دقیقه ) وقت می خواد که یه مرحله با همه چیز یعنی تفنگ و دشمن و هوش مصنوعی خودش ردیف میکنه و ...
خب فکر کنم شما همون حجت ی هستید که فک کنم الان می رید اول راهنمایی ؟ تاریخ تولدتون هم 3/2/1376 ؟
بهتون پیشناهاد می کنم برید و 3d studio max رو تا می تونید یاد بگیرید . چون به نظر من fps-crator این نرم افزار کیفیت کار رو میاره پایین . یه سال هم برا این کار زیاده . رو همون بازی 2D هایی که می گید گند زده به بازی ایرانی حتی اگه (gamemaker) هم باشه ، کار سخت تره
این تعداد افرادی رو هم که حدس زدی ، مطمئنم که اگر هم بیان میانگین سنیشون دور و ور 14 بشه ...
تو از بازی کوچیک شروع کن به ساختن ( تک نفره ( با برنامه نویسی ! نه fps-crator ) ) . بعدا اگه خیلی علاقه داری زبان انگلیسیت رو قوی کن و برو e-book های انگلیسی که هر کدونم برا خودش یه مرجعه رو مطالعه کن . اگه این کار رو بکنی و بعد بری تو فکر ساخت همچین بازی ( البته با برنامه نویسی کامل ( یعنی برا خودت یه موتور بنویسی ) ) همچین بازی رو بساز بهت قول می دم وقتی 22 - 24 سالت شد یه خونه و یه ماشین زیر پاته . می دونی چرا انقدر مسلط می گم ؟ چون که یه بازی متوسط رو شرکت reflexiv به قیمت 112 هزار دلار فروخته که 60% به شرکتش می رسه 40% به سازنده که نزدیک 50 هزار دلار می شه . ببین هرچقدر کار کنی همون قدر پول درمیاری . روشی که تو انتخاب کردی گول مالیدن سر مردم ایران و خودته ... چون پیش خودت می گی حالا هر چی که ساختم !! مردم ایران فقط به ایرانی بودنش توجه می کنن و می رن می خرن . ولی این کار به نظر من کلاه برداریه ... چون وقتی که تو می تونستی یه بازی بسیار زیبا فقط با تلاش کردن تو ساخت بازی 2 - 3 سال صبر می کردی هم ایران و هم خودت رو سربلند می کردی ...
یه نصیحت دیگه : بازی خودت رو با بازی های دیگه مقایسه نکن . طوری بازیت رو بساز که بازی های دیگه بازیشون رو با تو مقایسه کنن ...
به هر حال میل خودته .
تمام چیزهایی که نوشتم رو به پای نصیحت و انتقاد بگیر ...
موریکس
رو کاملا تایید میکنم
اینجوری به جایی نمیرسی
اصلا چرا فکر میکنی این گروهم مثل گروه های دیگه نمیشه ؟؟؟ کسی از اعضا دکترای انیمیشن داره ؟ یا موتور آنریل رو خریدی ؟
اون گروه ها هم که تعطیل شدن خیلی هاشون افراد با تجربه داشتن
ولی این که نمیشه
با fps !!!!!!
اصلا این موتور به درد کارای اوپن ورلد نمیخوره
Game Maker که سادست , یعنی اسکریپت نویسیش سخته :d (من بلد نیستم اسکریپتشو)
فکر کنم از دلفی استفاده میشه , درسته ؟
اره خودمم الان فکر میکنم fps خیلی خنده دار تره ,
یعنی تاپیکو کلا پاک کنم ؟ (به مدیر بگم)
اگه خواستی پاک کن و اگه می خوای موفق بشی کارایی که گفتم انجام بده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)