تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: اعتراض نسبت به عملکرد

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض اعتراض نسبت به عملکرد

چرا باید اخطار بگیرم برای اینکه جای تایپیکمو اشتباهی زدم بر همین اساس به من یه پست اومده نقص قوانین

یعنی هر کی اشتباهی تاپیک بزنه باید اخطار بگیره

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا باید اخطار بگیرم برای اینکه جای تایپیکمو اشتباهی زدم بر همین اساس به من یه پست اومده نقص قوانین

یعنی هر کی اشتباهی تاپیک بزنه باید اخطار بگیره
    اگه تايپك رو اشتباه زدي ميتونستي اونو ويرايش كني و بنويسي اشتباه شده يا ترش بشـــه و تايپك رو همونجايي كه ميخواستي ميزدي دوباره
    بخاطر همين تايپك اشتباه اخطار گرفتي مطمئن هستي
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

بله دوست عزیز من رفتم دیدم یکی از مدیران گفته تو قسمت درخواست نر مافزار منم گفتم باشه زمانی که قطع شدم وبعد از چند ساعت اومدم دیدم مدیر سایت برام اخطار نوشته وگفته نقص قوانین اگر مایل باشی عکس بگیرم وبزارم؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

دوست عزيز سلام ميشه موضوع تاپيكي رو كه زدي بگي !! شايد مشكل از محتواي تاپيكت بوده !!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

درخواست نرم افزار webster

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    شما نقض قوانین کردین ، حالا مدیر مربوطه حق داره حتی به شما اخطار بده و دلیلی هم برای ارائه توضیحات اضافی وجود نداره چرا که شما به قوانین موجود دقت نکردین .
    مدیر مربوطه این حق رو داره ، حالا ممکن بعضی مدیران مدارا کنند ولی عمل صورت گرفته بر طبق قانون بوده است .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

مدیر عزیز من بارها خیلی جاها دیدیم که تاپیک را سر جای خود ننوشتند این مدیر عزیز که به ما اخطار داد نگذاشت ما ویرایش کنیم تا تکون خوردیم اخطار داد اگر اینطوری باشد فردا پسوردا دیگه عضوی نمیمونه همه بر اساس اشکالای اینطوری اخطار میگیرند و در آخر اخراج میشند موفق باشید

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من که خدمت شما عرض کنم ، طبق قوانین موجود یه مدیر حق داره نسبت به تخلف صورت گرفته اقدام کنه ، حالا ممکنه اخطار بده ممکنه مدارا کنه تاپیک رو منتقل کنه .
    می دونید دوستان ، مشکل ما خیلی فراتر از این هاست ! مشکل اصلی ما اینکه کاربران بدون مطالعه قوانین تاپیک می زنند و بعدش هم انتظار دارن به بهترین شکل ممکنه باهاشون برخورد بشه !!! چرا نباید کاربران قبل از فعالیت قوانین رو مطالعه کنند ؟!!!
    بودن کاربرانی که بیشتر از من پست داشتن ولی هنوز جای تاپیک مناسب رو نمی دونستن !! به نظر من چنین کاربرانی نباشن خیلی بهتر !!
    اول و آخر هم می یاین مدیر رو مقصر می دونید غافل از اینکه ایراد از کار شماست ... اگر کاربران ( کلی عرض می کنم ) قوانین رو بلد باشن و بهش عمل کنند ، مدیر به جای اینکه وقت بذار تاپیک جا به جا کنه چند تا کار مفید دیگه انجام می ده مثلا میاد چند تا مقاله جدید می ذاره ... پس بنابراین بهتر ریشه ای نگاه کنیم ...
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مدیر به جای اینکه وقت بذار تاپیک جا به جا کنه چند تا کار مفید دیگه انجام می ده مثلا میاد چند تا مقاله جدید می ذاره
    حرف دل من بود

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

13

[quote=Mohammad;2994815] مشکل اصلی ما اینکه کاربران بدون مطالعه قوانین تاپیک می زنند و بعدش هم انتظار دارن به بهترین شکل ممکنه باهاشون برخورد بشه !!! چرا نباید کاربران قبل از فعالیت قوانین رو مطالعه کنند ؟!!!
    دوست عزیز من بنوبه خودم قوانین را مطالعه میکنم شاید بگید اگر مطالعه میکردی تاپیکو اونجا نمیزدی تاحالا نشده اشتباه کنید یا حواستون پرت بشه همانطور که خودتون هم گفتید مشکل اصلی ما مطالعه نکردن .اگر قرار باشد بر سر هر کاربری که بر اثر حواس پرتی در انجمن یک اشتباه بکندو بهش اخطار بدند(مدیران) دیگر کاربری برای p30 نمی مونه همه یکی یکی اخراج میشند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •