چرا باید اخطار بگیرم برای اینکه جای تایپیکمو اشتباهی زدم بر همین اساس به من یه پست اومده نقص قوانین
یعنی هر کی اشتباهی تاپیک بزنه باید اخطار بگیره![]()
چرا باید اخطار بگیرم برای اینکه جای تایپیکمو اشتباهی زدم بر همین اساس به من یه پست اومده نقص قوانین
یعنی هر کی اشتباهی تاپیک بزنه باید اخطار بگیره![]()
اگه تايپك رو اشتباه زدي ميتونستي اونو ويرايش كني و بنويسي اشتباه شده يا ترش بشـــه و تايپك رو همونجايي كه ميخواستي ميزدي دوباره
بخاطر همين تايپك اشتباه اخطار گرفتي مطمئن هستي
موفق باشيد!![]()
بله دوست عزیز من رفتم دیدم یکی از مدیران گفته تو قسمت درخواست نر مافزار منم گفتم باشه زمانی که قطع شدم وبعد از چند ساعت اومدم دیدم مدیر سایت برام اخطار نوشته وگفته نقص قوانین اگر مایل باشی عکس بگیرم وبزارم؟
دوست عزيز سلام ميشه موضوع تاپيكي رو كه زدي بگي !! شايد مشكل از محتواي تاپيكت بوده !!
سلام ...
شما نقض قوانین کردین ، حالا مدیر مربوطه حق داره حتی به شما اخطار بده و دلیلی هم برای ارائه توضیحات اضافی وجود نداره چرا که شما به قوانین موجود دقت نکردین .
مدیر مربوطه این حق رو داره ، حالا ممکن بعضی مدیران مدارا کنند ولی عمل صورت گرفته بر طبق قانون بوده است .
مدیر عزیز من بارها خیلی جاها دیدیم که تاپیک را سر جای خود ننوشتند این مدیر عزیز که به ما اخطار داد نگذاشت ما ویرایش کنیم تا تکون خوردیم اخطار داد اگر اینطوری باشد فردا پسوردا دیگه عضوی نمیمونه همه بر اساس اشکالای اینطوری اخطار میگیرند و در آخر اخراج میشند موفق باشید
من که خدمت شما عرض کنم ، طبق قوانین موجود یه مدیر حق داره نسبت به تخلف صورت گرفته اقدام کنه ، حالا ممکنه اخطار بده ممکنه مدارا کنه تاپیک رو منتقل کنه .
می دونید دوستان ، مشکل ما خیلی فراتر از این هاست ! مشکل اصلی ما اینکه کاربران بدون مطالعه قوانین تاپیک می زنند و بعدش هم انتظار دارن به بهترین شکل ممکنه باهاشون برخورد بشه !!! چرا نباید کاربران قبل از فعالیت قوانین رو مطالعه کنند ؟!!!
بودن کاربرانی که بیشتر از من پست داشتن ولی هنوز جای تاپیک مناسب رو نمی دونستن !! به نظر من چنین کاربرانی نباشن خیلی بهتر !!
اول و آخر هم می یاین مدیر رو مقصر می دونید غافل از اینکه ایراد از کار شماست ... اگر کاربران ( کلی عرض می کنم ) قوانین رو بلد باشن و بهش عمل کنند ، مدیر به جای اینکه وقت بذار تاپیک جا به جا کنه چند تا کار مفید دیگه انجام می ده مثلا میاد چند تا مقاله جدید می ذاره ... پس بنابراین بهتر ریشه ای نگاه کنیم ...
موفق باشید.
حرف دل من بودمدیر به جای اینکه وقت بذار تاپیک جا به جا کنه چند تا کار مفید دیگه انجام می ده مثلا میاد چند تا مقاله جدید می ذاره
[quote=Mohammad;2994815] مشکل اصلی ما اینکه کاربران بدون مطالعه قوانین تاپیک می زنند و بعدش هم انتظار دارن به بهترین شکل ممکنه باهاشون برخورد بشه !!! چرا نباید کاربران قبل از فعالیت قوانین رو مطالعه کنند ؟!!!
دوست عزیز من بنوبه خودم قوانین را مطالعه میکنم شاید بگید اگر مطالعه میکردی تاپیکو اونجا نمیزدی تاحالا نشده اشتباه کنید یا حواستون پرت بشه همانطور که خودتون هم گفتید مشکل اصلی ما مطالعه نکردن .اگر قرار باشد بر سر هر کاربری که بر اثر حواس پرتی در انجمن یک اشتباه بکندو بهش اخطار بدند(مدیران) دیگر کاربری برای p30 نمی مونه همه یکی یکی اخراج میشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)