سلام.
من دنبال یه سایتی هستم که شارژ ایرانسل بفروشه و همونجا از طریق کارت پرداخت کنم و رمز رو بگیرم.سایتی سراغ دارین که معتبر باشه؟؟؟
کسی هست که استفاده کرده باشه؟؟؟؟همون موقع رمز واسه شارژ رو میده؟؟؟؟
سلام.
من دنبال یه سایتی هستم که شارژ ایرانسل بفروشه و همونجا از طریق کارت پرداخت کنم و رمز رو بگیرم.سایتی سراغ دارین که معتبر باشه؟؟؟
کسی هست که استفاده کرده باشه؟؟؟؟همون موقع رمز واسه شارژ رو میده؟؟؟؟
بله دوست عزیز من از این سایت زیاد خرید کردم و همون لحظه هم شماره شارژ رو بهتون میده.
درضمن قیمت کارتهای 5000 تومانی رو 4880 تومان مید.قیمتهارو نوشته ولی همین 5000 تومانی بصرفه تره.شرمنده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahsai; 24-09-2008 at 18:29.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اینجاها یه رمز اینترنتی میخواد و cvv2 و تاریخ انقضا؟؟؟؟
کارت من کساورزیه.تاریخ انقضا نداره!!!!!!چه کار کنم؟؟؟
رمز اینترنتی از کجا؟؟؟
فکر کنم cvv2 همون شماره 4رقمی باشه،اره؟؟؟
ممنون دوست من.اما اسم سایتها رو نذاشتینا!!!![]()
من توصیه می کنم اگه کارت عابر بانک ملی یا صادرات برو از خودپرداز بگیر بدون هیچ دردسر یمت همون 5000تومن
ميدونم تاپيك خيلي قديميه ولي شايد يه وقت كسي به اينجا سر زد و راهنمايي خواست
شما در جايي كه نوشته cvv بايد عدد چهار رقمي پشت كارت را وارد كنيد اگر نداشت زنگ بزنيد به بانك براتون ميخونش
تاريخ انقضا رو هم بزنيد 05/92
يا مثلا 08/91 يه چيزي تو همين مايه ها![]()
من از سایت بانک پاسارگاد خرید میکنم و همون لحظه رمزشارژو میده آدرسشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)