تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: Task Manager has been disabled by your administratorاین پیغام مربوط به چه ویروسیه؟

داره خودمونی میشه Solly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 Task Manager has been disabled by your administratorاین پیغام مربوط به چه ویروسیه؟

سلام
    به تازگی وقتی ctrl+alt+del رو میزنم این پیغام میاد Task Manager has been disabled by your administrator
    همچنین با زدن regedit در run این پیغام registry editing has been disabled by your administrator .
    با آنتی ویروس beta) kaspersky2009 هم سیستم رو اسکن کردم اما مشکل حل نشد بلکه حالا آنتی ویروس رو هم دیگه باز نمیکنه!
    حتی وقتی می خوام nod32 رو نصب کنم ستاپ رو اجرا نمیکنه؟
    اصلا این ویروسه؟ به جز اینا که گفتم فعلا مشکل دیگه ای باهاش ندارم؟
    ویندوز xp sp2
    لطفا کامل توضیح بدین که حسابی بفهمم چه کار کنم
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منم یه مشکل مشابه این دوست عزیز پیدا کردم.تسک مسنجرم که قفل شده با همون پیغام.ریجستر هم به همین ترتیپ. حالا با کلی بد بختی که اینا رو باز کردم و درستش کردم که ریجستر و تسک مسنجر باز بشه بعد از مدتی باز بر میگرده به همون شرایط قبل. safe mode ویندوزم هم از کار افتاده.کامپیوتر یه بار هم ویندوزش عوض شده ولی این مشکل مونده روش.انتی ویروس کاسپرم هم که میخوام نصب کنم بعد از مراحل نصب که میخوام ریجتسرش کنم یهو غیب میشه و دیگه اجرا نمیشه.من خیلی از راه ها رو رفتم تا درستش کنم ریجستر رو تغییر بدم یا کارای دیگه یا به صورت دستی این مشکل رو حل کنم.ولی اگرم تونستم باز بعد از چند دقیقه مثله قبل میشه.حالا یه قهرمان پیدا بشه بگه من چی کار کنم این درست شه اعصابم خورد شده.حالا فعلا که در حاله اسکن باسپایور هستم ببینم چی میشه ولی لطفا یکی اگه راهی به نظرش میرسه بگه.ممنون

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

شما باید یک بار ویندوز عوض کنید تا ویروس Deactive بشه
    بعد از روی یه CD آنتی ویروس نصب کنید (از روی هارد نصب نکنید چون ممکنه خود فایل ستاپ آلوده شده باشه)
    آنتی ویروس رو به روز کنید (همون Update)
    بعد سیستم رو چک کنید

در فاصله ی انجام این عملیات های هیچ کار اضافی دیگه انجام ندید (یک دابل کلیک اضافه دوباره ویروس رو Active میکنه)

قفل Task Manager , Registry بوسیله تغییرات در رجیستری ویندوز هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.ولی خوب این طوری نمیشه این مشکل رو حل کرد.این کارا رو قبلا کردم.مشکل یکم بیش از این حرفاس.کلا ویروس مانع اجرای درست خیلی از فایل ها هم میشه.قفل ریجستر و تسک مسنجر رو هم چند بار باز کردم ولی خوب بازم همین طوری میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.ولی خوب این طوری نمیشه این مشکل رو حل کرد.این کارا رو قبلا کردم.مشکل یکم بیش از این حرفاس.کلا ویروس مانع اجرای درست خیلی از فایل ها هم میشه.قفل ریجستر و تسک مسنجر رو هم چند بار باز کردم ولی خوب بازم همین طوری میشه.

شما آنتي ويروس avast رو نصب کنيد معمولا تو اين شرايط نصب مي شه اين avast

kasperasky emergency را دانلود و نصب کن تو اين جور مواقع خيلي مفيده

اين جا رو هم ببيني خالي از لطف نيست:

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2973369&postcount=2

و:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون حسین عزیز ولی این کاسپر رو از کجا باید دانلود کنم.این که حجمش نزدیک 80 مگ هست.من سعیو کردم که ویندوز عوض نکنم ولی گویا مجبورم این کارو بکنم اخرشم.حتی اگر safe mode ویندوزم سالم بود بازم خوب بود از بابت لینک ها هم ممنون ولی یا لینک ها خرابه که دانلود نمیکنه لینکایه داخلشو یا کامپیوتر من خیلی داغون شده که اینا رو قبول نمیکنه.در هر صورت بازم ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببين شما آنتي ويروسAVAST رو نصب کنيد برخلاف آنتي ويروس هاي ديگه تو اين جور شرايط نصب مي شه

اين کاسپر رو هم که مي گم بوتيبل هستش بايد بر روي سي دي رايتش کني و با اون بالا بيايي ويندوزت مثل روز اول مي شه

اين ويروسي که سيستم گرفته از اون اتوران هاست که بعد از نصب مجدد ويندوز و کليک بر درايو ها دوباره فعال مي شه اثرات اين

ويروس تو root درايوها باقي مونده

اگه حوصله ندارين با کاسپر بوتيبل کار کنيد ويندوزو فرمت کن و بعد از اتمام نصب هيچ کاري نکن فقط نسخه مجاني avast

را نصب کن زودم آپديت مي شه

ضمنا لينک هاي بالايي رو ديديد؟

اينجا رو هم ببيني بد نيست:

کد:
    لينک دانلود

کد:
    Last edited by hosein66; 27-09-2008 at 06:34.

8. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون حسین عزیز.ولی این حجمش بالاس باید بعدا دانلودش کنم.ولی من ویندوزو فرمت کردم و دوباره نصب کردم بازم کاسپر رو نصب کردم خوب کلی ویروسم واسه خودش شناخت چند مدتی هم درست بود ولی خوب بازم الان بعد از چند روز یهو باز دوباره همون طوری شد طوری که سیستم بعد از چند دقیقه از بالا اومدن هنگ میکرد. مجبور شدم ریستورش کنم به قبل از قضیه الانم دارم ویورس کشی مجدد میکنمش بازم کلی شناخته حالا نمیدونم دیگه درست بشه یا نه فقط من تعجبم از اینه که این انتی ویروس که فعال بوده چطوری باز ویروسی شده سیستم.فکر کنم یه جورایی مشکلو باید از یه جایه دیگه حلش کنم. علتی داره که شما اصرار داری من ویروس کش avast رو نصب کنم؟ من کاسپرو دارم فکر نکنم ضعیف تر باشه کاسپر.من راضیم ازش فقط یکم اینجا مشکل دار شده. در هر صورت فعلا که داره این ویروسا رو مشناسه حالا ببینم باز بعدا هم این طوری میشه؟ چون الان سیستمم چند دقیقه قبل از ویورسی شدن هست.شما اگر راه حل قطعیی به ذهنت میرسه ممنون میشم بازم کمک کنی.
    راستی شما نمیدونی چرا safe mode من کار نمیکنه؟وسطش یهو ریستارت میشه کامیوتر قبل از اینکه واردش بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من هم کامپیوترم به این ویروس آلوده شده بود
    و حتی 2 بار هم ویندوز عوض کردم و پاک نشد!!!!
    حتی با ویندوز جدید هم نمی شد تو safe mode رفت و هر چی صفحه taskbar رو فعال می کردم باز هم غیر فعال میشد و ارور میداد.....
    ولی بالاخره از دستش برای همیشه راحت شدم
    با روش مخصوص خودم
    اگه مشکلتون حل نشده و هنوز کسی مشکل داره با این ویروس بگه که من کمکش کنم!
    Last edited by mirz4; 02-10-2008 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نه دوست عزیز منم مشکلو حلش کردم.دیگه سیستمم از مریضی در اومد.الان توپه توپه

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •