تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: فوری:در مورد P5qc کمک می خوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 فوری:در مورد P5qc کمک می خوام

چرا در هیچ جا بحثی از P5QC نشده؟ مگه این مادربرد چه عیبی داره؟ تا رم 1600 ساپرت میکنه.هم ddr2 هم ddr3 ...لطفا بگین چرا کسی اینو پیشنهاد نمیکنه؟ در آینده نزدیک همه رمها ddr3 میشن و Intel Extreme ارزون میشه.اون موقع به راحتی این مادربرد ساپرت میکنه اما مادربرد های ddr2 نمیتونن رم بیشتر از 1200 استفاده کنن حتی اگه Core 2 Extreme رو نصب کنن.

درست میگم؟قیمت این مادربرد الان چنده؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا در هیچ جا بحثی از P5QC نشده؟ مگه این مادربرد چه عیبی داره؟ تا رم 1600 ساپرت میکنه.هم ddr2 هم ddr3 ...لطفا بگین چرا کسی اینو پیشنهاد نمیکنه؟ در آینده نزدیک همه رمها ddr3 میشن و Intel Extreme ارزون میشه.اون موقع به راحتی این مادربرد ساپرت میکنه اما مادربرد های ddr2 نمیتونن رم بیشتر از 1200 استفاده کنن حتی اگه Core 2 Extreme رو نصب کنن.

درست میگم؟قیمت این مادربرد الان چنده؟
    کلأ مادربرد هایی که از هر دو نوع حافظه استفاده می کنند ف کارایی و قابلیت اورکلاک کمتری نسبت به مادربرد های معمولی دارند.دوست عزیز ، مثلأ اگه شما قرار باشه که سیستمتون رو به روز کنید ترجیه می دید که یک پردازنده ی intel core quad و 2 گیگ رم ddr3 در باس 1600 بگیرید یا یک پزدازنده ی 6 هسته ای نهالم و 3گیگ رم ddr3 که به صورت 3 کناال کار می کنند؟
    کلأ تعویض رم با مدلی با فرکانس بالاتر ، توجیهی نداره. چون افزایش کارایی چندان محسوس نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کلأ مادربرد هایی که از هر دو نوع حافظه استفاده می کنند ف کارایی و قابلیت اورکلاک کمتری نسبت به مادربرد های معمولی دارند.دوست عزیز ، مثلأ اگه شما قرار باشه که سیستمتون رو به روز کنید ترجیه می دید که یک پردازنده ی intel core quad و 2 گیگ رم ddr3 در باس 1600 بگیرید یا یک پزدازنده ی 6 هسته ای نهالم و 3گیگ رم ddr3 که به صورت 3 کناال کار می کنند؟
    کلأ تعویض رم با مدلی با فرکانس بالاتر ، توجیهی نداره. چون افزایش کارایی چندان محسوس نیست.
    با کمال احترام
    کاملا مخالف سحبت های شما هستم . به نظر من شما یه کم توی کارایی این مادربرد کم لطفی کردین .

4. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با کمال احترام
    کاملا مخالف سحبت های شما هستم . به نظر من شما یه کم توی کارایی این مادربرد کم لطفی کردین .
    یعنی شما می گین که کارایی این مادربرد از P5Q_E , P5Q_E3 بیشتره؟؟؟؟
    کلأ تمام مادربرد هایی که از دو نوع حافظه استفاده می کنند ، به دلیل خصوصیات ساختاری ، از مدل تک حافظه ی خودشون کارایی کمتری دارند. و هیچ استثنایی هم تا به حال گزارش نشده .

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

سلام دوستان
    کاملا با صحبتهای البرز خان موافقم
    دلایل مخالفتتون چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

لطفا تمام منابع و دلایلی که برای کارایی کمتر برای این نوع مادربرد سراغ دارین بگین.از نظر علمی. من اصلا اهل overclock و Crossfire نیستم .به نظر شما برای من این مادربرد بهتر نیست.در ضمن فکر میکنم نسبت باس بالاتر به پایین تر مثل اتوبان است به یک کوچه! 100 تا ماشین که بخوان عبور کنن از کدوم سریع تر میرن؟2000 یا 1600 یا 800؟ یا 400؟
    Last edited by 0armin0; 24-09-2008 at 20:13.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

چرا هست در كل پيشنهاد ميشه نگيريد
    به خاطر اينكه برا استفاده 2 نوع مختلف رم بايد از بعضي قابليت هاي ديگه كم بشه
    شما مي خواي چند وقت ديگه ارتقا بدي؟
    2 سال 3 سال يا بيشتر خوب اون زمان كلا معماري تغيير كرده و اين اصلا آينده نگري محسوب نميشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لطفا تمام منابع و دلایلی که برای کارایی کمتر برای این نوع مادربرد سراغ دارین بگین.از نظر علمی. من اصلا اهل overclock و Crossfire نیستم .به نظر شما برای من این مادربرد بهتر نیست.در ضمن فکر میکنم نسبت باس بالاتر به پایین تر مثل اتوبان است به یک کوچه! 100 تا ماشین که بخوان عبور کنن از کدوم سریع تر میرن؟2000 یا 1600 یا 800؟ یا 400؟
    سلام دوست عزیز.
    کلأ برای منبع ، باید اینترنت رو بگردی .
    تا جایی که من دیدم ، هنوز این مادربرد ها رو با مدل های معمولیشون تست نکردن ، اما قبلأ با مادربرد هایی با چیپ 35 این تست ها رو انجام داده بودند و مادربرد هایی که از هر دو نوع حافظه استفاده می کردند ، تقریبأ در تمام تست ها ضعیف تر عمل می کردند .
    کلأ وقتی مادربرد از دو نوع حافظه پشتیبانی کنه ، به دو مسیر مجزا برای انتقال اطلاعات و 2 سیستم برق رسانی کاملأ مجزا نیاز داره که کار کردن این سیستم ها در کنار هم یک مقدار عملکرد رو کم می کنه.
    حرفتون رو در مورد باس قبول دارم. اما پردازنده های امروزی به باس های بسیار بالا نیاز ندارند چون اون قدر قدرت پردازشی ندارند که از اون ها استفاده کنند. اگه شما فکر می کنید که بخواید سال دیگه از رم های ddr3 استفاده کنید ، از این مدل مادربرد بگیرید . در غیر این صورت پول خودتون رو هدر ندید .

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    من مدتها بود که دنبال همچین مادربردهایی بودم و مطالب هم زیاد خوندم در موردشون

بیشتر اساتید فن گفتند که استفاده از مادربردهای کمبو توصیه نمیشه من تک و توک توی سایتها پیدا کردم در مورد اورکلاکینگ این مادربرد مخصوصاً Asus P5K-C که خوب نسبت به بطور مثال Asus P5K SE به میزان کمتری اور میشه و پرفورمانس کمتری هم داره اما مشکل آنچنانی نداشتند چون استفاده آنچنانی هم ازشون نمیشده
    من بعد از مدتها تصمیم گیری به این نتیجه رسیدم که یا باید هزینه بیشتری کرد مادربرد DDR3 خرید یا به همین DDR2 فعلاً قانع بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9

با تشکر زیاد از همتون.واقعا ممنون.راستش بودجه 1 میلیون تومنه اگه بخوام مادربرد خیلی گرون بخرم نمی تونم بقیه قطعاتو خوب بگیرم.
    این بقیه قطعاتمه:
    CPU:Intel Core 2 e8400
    VGA: 4870
    Hard:Western 500 Sata2 Cach 32MB
    Case:Hodoode 100t
    Monitorn :Samsung 1732 N Plus
    Speaker:hodoode 25t
    Modem-Link
    DVD Rw:Lite-On

ولی رم و مادر بردو موندم دیگه! مادربرد پیدا شه رمش درست میشه ولی نمیدونم چیکار کنم.فکر نمی کنم تا یکی دو سال دیگه نشه ارتقا بدم.خوب سی پی یو Extreme میگیرم ارزون شد با باس 1600 رم هم همین طور...
    نمیدونم اگه لطف کنین همه قطعاتی که گفتمو قیمتاشو بگین بعد یه مادربرد و رم خوب ترجیحا ddr3 بهم معرفی کنین...سیستم مال خودم نیست ولی مال یکیه که بازی سنگین میکنه.اصلا اهل overclock , crossfire نیست .یه چیز ساده و تر و تمیز که امکانات زیاد نداشته باشه مثل 2 تا Lan یا ساتا پشت مادربرد و هرچی که استفاده نداره .... از قبل ممنونم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •