سلام من حدود 3 ماه پيش يه گرافيك گرفتم با اين مشخصات:
ASUS 8600GT 512mb Magic
140 تومن هم واسش پول دادم
گرافيكش Real هست؟يا توربوكش؟
بعد مدلش چطوره خوبه يا نه؟
مرسي
سلام من حدود 3 ماه پيش يه گرافيك گرفتم با اين مشخصات:
ASUS 8600GT 512mb Magic
140 تومن هم واسش پول دادم
گرافيكش Real هست؟يا توربوكش؟
بعد مدلش چطوره خوبه يا نه؟
مرسي
ریل هست
اگه 512 مگ gddr3 باشه می شه تو رنج کارت های متوسط رو به ظعیف قرارش داد
اولن در گرافیک real نداریم انقدر نگین دومن کارت متوسط رو به قوی حساب میشه 8500 رو به ظعیف هستش سومن بستگی به برند اور دما سایلنت بودن یا فن دار بودنشه که ایا خوبه یا بد که برند شما بهترین هستش
عجب
8600خیلی وقته رفته کنار و سری 9600 جاشو گرفته می شه با دیدن چند تا بنچ مارک و قیمتاشون به این نتیجه رسید
البته برام اصلا مهم نیست شما چی فک می کنی و اینو برا این نگفتم که نظر شما رو بخوام عوض کنم
من منظورم از نظر بنچمارک نبود منظورم این بودکه 8600 میتونه تمام بازی های روز رو در حد متوسط به بالا اجرا کنه
سلام .
کارت 8600 تقریبأ در اجرای تمام بازی های dx10 مشکل داره و با توجه به مشخصات فنی و قیمتش ، می شه این کارت رو یک کارت متوسط رو به ضعیف معرفی کرد. حتی می شه گفت که این کارت ضعیف ترین کارتی هست که می شه باهاش بازی کرد.
کارت 9600 یک کارت کاملأ متوسط و کارت های 9800 و 4850 کارت های متوسط رو به بالا هستند.
يعني چي؟اولن در گرافیک real نداریم انقدر نگین
يعني تمامي VGA ها توربوكش هستن؟
يه مشخصات دقيق ترش هم اينجاست:
ASUS (Rock Solid . Heart Touching) Magic DirectX 10 Gaming Experience 512mb onBoard DDR 2
سايلنت نيست فن داره
نه واقعا انقدر افتضاح هستش؟کارت 8600 تقریبأ در اجرای تمام بازی های dx10 مشکل داره و با توجه به مشخصات فنی و قیمتش ، می شه این کارت رو یک کارت متوسط رو به ضعیف معرفی کرد. حتی می شه گفت که این کارت ضعیف ترین کارتی هست که می شه باهاش بازی کرد.
از جايي كه گرفتم گفت كارت هاي 9600GT چرته
مخصوصا نوع Sparkle ش البته از روي قيمتش هم ميشد فهميد چون هم قيمت همين كارت من بود
8800GT هم گفت خوبه البته GTX مسلما بهتره كه خوب مايه ميخواد
به ترتيب اون موقع310 و 550 بود
Last edited by SILEN; 24-09-2008 at 14:19.
يه چيز ديگه من با اين Rainbox Six VEGAS رو اجرا كردم
البته نه با High Resulation ولي خوب اجرا مي كرد
كارت ديگه اي تو همين مايه ها هست كه بهتر كار كنه؟
9600 gt خیلی قویتره . نزدیک 180 تا 210 هست.
9600 gso هم هست بین 130 تا 160
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)