تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: مشکل در نصب Ie7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض مشکل در نصب Ie7

من ویندوزم رو عوض کردم وقتی خواستم IE7 رو نصب کنم مراحل موافق نامه رو که میگزرونم
    وتی next میزنم میگه باید به اینترنت وصل بشی و ... در صورتی که قبلا اینجوری نبود
    لطفا کمک کنید حالم به هم میخوره از این ie6 خیلی قول میکنه لطفا بگید چیکار کنم
    در ضمن من ویندوز رو هم کرک کردم
    ممنون

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

بچه ها منم میخوام لطفآ بیاید کمک...

راستی کسانی که با فایر فاکس کار کردن و Ie7 کدوم را ترجیح میدن؟

من از فایر راضیم ولی بعضی صفحه هارو بد نشون میده ولی خوب امکاناته جانبیش حرف نداره!!!

نظرتون را بگین و یک توضیح هم راجبه نصب کردنه Ie7 بدین چون نتونستم نصبش کنم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راستش فاير يه چيزه ديگس
    ولي اي اي 7 خيلي بهتر از ورزن هاي قبليش هست
    كمتر قل ميكنه
    فاير فكس ديونست از اپرل به نطر من بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

كسي نيست كمك كنه مهمه خيلي

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط justmp3
    بچه ها منم میخوام لطفآ بیاید کمک...

راستی کسانی که با فایر فاکس کار کردن و Ie7 کدوم را ترجیح میدن؟

من از فایر راضیم ولی بعضی صفحه هارو بد نشون میده ولی خوب امکاناته جانبیش حرف نداره!!!

نظرتون را بگین و یک توضیح هم راجبه نصب کردنه Ie7 بدین چون نتونستم نصبش کنم!!!
    سلام
    به نظر من فعلا تا اووومدن نسخه نهايي IE7 از همون فاير استفاده كنيد
    IE7 به مراتب از ورژن قبليش بهتره اما به دليل بتا بودن زياد هنگ ميكنه
    من به احتمال زياد بعد از اووومدن IE7 ديگه از فاير استفاده نمي‌كنم .... هر چي باشه IE از تمامي مرورگرها سازگارتره
    فعلا تو همين ورژن بتا بعضي از امكاناتي كه ما با extention ها به فاير اضافه مي‌كنيم به IE اضافه شده ....
    مثل : tab ها - RSS Reader - امكان ديدن تمامي تب‌ها - ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من این مشکلا رو در ویندوز قبلی ایکس پس نداشتم ولی الان پیش اومده قبلی هم سرویس پک 2 بود این مشکل رو نداشت
    بجاش یه مشکل دیگه داشت اما این ویندوز دسگه هم که از دوستم گرفتم اون مشکلم رو حل کردم ولی مشکل ایی اضافه شد

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    اول بايد فايل دانلود را با يه چيز مثل Winrar از فشردگي دربياريد و بعد نصب كنيد.
    من يه روز 5 ساعت باهاش ور رفتم تا فهميدم چجوري بايد نصبش كرد.البته يه فايل رو هم بايد روش كپي كنيد كه من از اون چيزي نميگم.چون اينجا ظاهرا فقط مشكل نصب وجود داره.
    اميدوارم بتونيد نصبش كنيد و مثل خودم ازش استفاده كنيد.
    در رابطه با فاير فاكس هم بگم اگه شما مرورگر رو سيستم نداشته باشيد سنگين تر از اينه كه فاير فاكسو نصب كنيد.
    مزخرفترين مرورگريه كه تا حالا ديدم.بيخودي شلوغش كرده.فارسي رو براي وبلاگ نويسي اصلا Support نميكنه.
    بالا بريد پايين بياييد هيچي رو دست IE پيدا نميكنيد.

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gold_dragon
    سلام
    اول بايد فايل دانلود را با يه چيز مثل Winrar از فشردگي دربياريد و بعد نصب كنيد.
    من يه روز 5 ساعت باهاش ور رفتم تا فهميدم چجوري بايد نصبش كرد.البته يه فايل رو هم بايد روش كپي كنيد كه من از اون چيزي نميگم.چون اينجا ظاهرا فقط مشكل نصب وجود داره.
    اميدوارم بتونيد نصبش كنيد و مثل خودم ازش استفاده كنيد.
    در رابطه با فاير فاكس هم بگم اگه شما مرورگر رو سيستم نداشته باشيد سنگين تر از اينه كه فاير فاكسو نصب كنيد.
    مزخرفترين مرورگريه كه تا حالا ديدم.بيخودي شلوغش كرده.فارسي رو براي وبلاگ نويسي اصلا Support نميكنه.
    بالا بريد پايين بياييد هيچي رو دست IE پيدا نميكنيد.
    اتفاقآ من شک ندارم که فایر الان بهترین مرورگره در مورد فارسی هم تو نسخه اخرش خیلی کم پیش میاد که وبلاگی را بد نشون بده ... تازه اونم مشکله فایر نیست بلکه مشکله وبلاگ نویساست که قالبشون را درست طراحی نکردن.
    من با IE راحت بودم ولی شنیدم باگ های زیادی داره که دلسرد شدم و درضمن خیلی زیاد قفل میکنه که امیدوارم تو نسخه 7 درست شده باشه...

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

بازم اشتباه.

فايرفاكس اصلا به ما اجازه وبلاگ نويسي رو نميده.من نميتونم از قسمتهاي مختلف مديريتي وبلاگم استفاده كنم.اين بحث قبلا تو انجمنهاي وبلاگ نويسان بررسي شده و تاييد شده.نيازي به طرفداري از فايرفاكس نيست.مرورگي كه نتونه يه سايت رو كامل و بدون هيچ مشكلي (مثل IE) بازكنه هيچ ارزشي نداره.
    در رابطه با امنيت هم بايد بگم تو ايران كمتر كسي(كاربران معمولي خانگي) به امنيت اهميت ميده.تازه چه براي استفاده از IE و چه Firefox بايد يه آنتي ويروس يا آنتي هكر كنار مرورگر نصب باشه.
    مطمئنا هيچ مرورگري جاي IE را نخواهد گرفت.اينو بهتون قول ميدم.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

gold-dragon عزيز احتاملا شما اينترنت پرسرعت داري كه از IE طرفداري ميكني و يا حوصلتون خيليه.
    من از همون اول كار با مرورگر فاير فاكس كار ميكنم و مشكل خاصي هم ندارم.وبلاگم دارم وبا همين فاير فاكس اونو مديريت ميكنم.
    فايرفاكس از خيلي از جهات بهتره.
    البته من به نظر شما و بقيه ي دوستان هم احترام ميذارم و قضيه رو زياد كشش نميدم. واقعيتش من اول به دنبال بهترين بودم ولي وقتي ديدم كه هر كدوم تو يه قسمتي به درد ميخوره تصميم گرفتم كه اونا رو در كنار هم استفاده كنم.الان من 6تا مرورگر رو نصب دارم و همين طور 7 تا دانلودر كه هر كدوم استفاده ي خودشو داره.پس نه فاير بهترينه و نه IE
    موفق باشيد

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •