من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
مي خواستم بدونم شرايط كاربر فعال شدن چيه ؟
من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
توضیح درباره نحوی انتخاب "کاربر فعال" و ... !
تيم مديريت اينو گفتــــه ميثم و سيــــنا عزيز
كاربراني است كه براي كمك به ساير اعضا ، تلاش بيشتري كرده اند و در كل فعاليت بيشتري داشته اند . ( اين افراد توسط مديران هر بخش معرفي شده اند )
با اجراي اين طرح كاربران تازه وارد به انجمن شناخت بهتر و سريعتري از كاربران برجسته انجمن پيدا خواهند كردموفق باشيد!خدمت دوستان عرض کنم که این لقب به هیچ عنوان دائمی نیست و اعضایی که فعالیتشون در یک برهه زمانی مستمر و دارای شرایط انتخاب باشد این لقب بهشون تعلق خواهد گرفت و تمامی دوستانی که عنوان کاربر فعال رو دریافت میکنند توسط مدیران انجمن ها زیر نظر گرفته خواهند شد و در صورتی که فعالیتشون کم یا قطع و یا از شرایط انتخاب خارج شود این عنوان از زیر شناسه کاربریشون حذف خواهد شد!
مطمئنا کاربران فعال دارای این پتانسیل هستند که برای همیشه فعال باقی بمونند ولی خوب برای اینکه کار یک دست بشه کنترل صورت میگیره ...
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که درجه "کاربر فعال" فقط یه درجه ویژه هست و هیچ برتری از نظر امکانات و ... نداره
نکته آخر اینکه ... همه میتوانند کاربر فعال شوند به شرطی که شرایطش رو داشته باشند و فراهم کنند ...
دکتر علی شریعتی میگه : این که چه کسی باشید و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد.![]()
![]()
ممنون ... ولي براي اطلاع يافتن مديران بايد چي كار كنيم ؟
مدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
موفق باشی
عزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشنمدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
3-4 ساعت موندن در یک بخش دلیل بر این نیست که شما باید کاربر فعال بشیمن يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
مهم نوع فعالیت شما هست
این که مسلمه ... آدم هرچقدر فعال باشه و خوب اما شرایطش رو نداشته باشه که نمیشه فعالش کرد و بعد هم درجه مدیریتی دادعزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشن
طرف باید فهم و اخلاق هم داشته باشه و خوب رفتار کنه که خوششون بیاد
کاملا حرف ایشون درسته.ولی یه کم خوش اخلاقی هم میخواد که یه وقت بهش این عنوان داده بشه هی قیافه نگیره و تاٌنه نمی زده باشه به کاربرای دیگه.
هر وقت به جمع بندي رسيديد به منم بگيد دي:
بستگی داره چه نوع فعالیتی داشته باشی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)