خوب من باید یه مدل آماده رو تو دوساعت یه تکسچر بچه مثبت میدادم و نور پردازی میکردم و رندر میکردم و مو میذاشتم و ......
به مو نرسیدم..
من برای تکسچر دادن به این کار برای اینکه نتیجه بهتر بشه از چند طرح مختلف استفاده کردم..
اولین طرح مال کانال diffuse بود که از یکی از همکارام تو شرکت عکس گرفتم و تو فتوشاپ اینطوریش کردم:

بعد همون طرح رو تو فتوشاپ باهاش ور رفتم تا یه طرح بامپ درست کنم...این خیلی مهمه که طرح خوبی داشته باشیم از بامپ چون کار رو خیلی بهتر جلوه میده:

بعد طرح specular رو زدم.. این طرح برای اینه که همه جای صورت براق نیست..فقط بعضی نواحی تو نور برق میزنن..پس ما نباید بذاریم همه صورت براق به نظر برسه...مخصوصا اگه ریش هم داشته باشه..اگه صورت زن میسازید به خاطر آرایش باید یه طرح هم برای محو بودن برق صورت بزنید..چون هر نوع لوارم آرایش یه جور برق به صورت میده..

آخر سر هم برای ساخت ریش یه طرح زدم..برای scale ریش...چون ریش از محلی که رشد میکنه اندازه اش کوتاهه و به وسطای ریش که میریم اندازه بلند میشه باید طری میزدم که این حالت رو رعایت کنه..برای همین طرح diffuse رو بردم به فتوشاپ و قسمتهایی که باید ریش میشد رو سفید کردم و این طرح رو به scale ریش دادم:

در آخر هم نتیجه کارم این شد:

موتور رندر منتال ری بود و از فتوشاپ و مکس برای تکسچر دادن استفاده کردم... متریال هم sss fast skin خود منتال ری بود
این هم وایر کار..البته بگم باز هم که مدل آماده بود:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید