با سلام خدمت دوستان
آقا من هر چی فرمت تصویری دارم با هر نرم افزاری که باز می کنم فقط صدا میاد تصویر ندارم در ضمن بیشتر از 5 بار هم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد تو رو خدا کمکم کنید موندم بد جوری...![]()
با سلام خدمت دوستان
آقا من هر چی فرمت تصویری دارم با هر نرم افزاری که باز می کنم فقط صدا میاد تصویر ندارم در ضمن بیشتر از 5 بار هم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد تو رو خدا کمکم کنید موندم بد جوری...![]()
شما احتمالا کدک های مربوط به فایل های تصویری رو ندارید.
برید سایت زیر و روی Download Now کلیک کنید و این بسته کدک رو دانلود کنید. نصب کنید و بعد سیستمتون رو
رستارت کنید.
K-Lite Codec Pack Full 4.1.7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشدحاجی فکر نکنم به کدک مربوط باشه چون مدیا پلیر ویندوز صفر کیلومتر هم تصویرو نشون نداد.
هر کی نظری داره بگه من چیکار کنم[/b][/b]
Last edited by Batista_24m; 18-09-2008 at 20:35.
به نام خدا
سلام خدمت دوستان
به نظرمن مشکل شما با برنامه nero show time حل بشه
امتحان کنید ضرر نداره
موفق باشید
سلام
مشکل از کدک هستش که دوست خوبم Mehran هم گقتش .
با برنامه Kmplayer هم امتحان کنید ببینید باز میشه یا نه
روی دسکتاپ رایت کلیک کن...
Properties...
برو به تب Settings...
دکمه Advanced رو بزن...
تب Troubleshoot رو انتخاب کن...
Hardware Acceleration رو به Null تغییر بده...
هنوز هم مشکل داری؟
سلام دوست من
اون کارو که گفتی کردم hardware accelerationرو full بود گذاشتم رو none حالا باز شده ولی کیفیتش افت کرده...
چرا اینطوری شده ؟ چرا قبلا اینطوری نبود ؟
من بر عكس مشكل اين دوستمونو دارم.
مال من تصوير رو نشون مي ده اما صدا نداره!! فقط هم بعضي از آهنگام اينجوري شده. چرا؟
سلام
من هم يه همچين مشكلي داشتم البته فقط وقتي كه صفحه رو full screen مي كردم.
بلاخره پس از مدتها تونستم علتش رو پيدا كنم.
مشكل من بعد از نصب ObjectDock ويستا پيش مي اومديعني بعد از نصب اون ديگه تو هيچ برنامه اي نمي تونستم فيلم ها رو به صورت full screen ببينم وبا غير فعال كردن اون درست ميشه.
اگه شما هم از dock ويستا يا برنا مه اي مشابه استفاده ميكنين اونو پاك كنين شايد مشكل شما هم مثل مال من درست بشه.
کدک هاي معرفي شده رو نصب کرده اين؟چون من خودم اون کدک بالايي رو نصب کرده ام هر نوع آهنگي رو پخش مي
کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)