سلام دوستان
نمیدونم چه اتفاقی افتاده برنامه هام خراب شدن همشونم به یه حجم 14.6 کیلوبایت وشکل یکسان نشون میده بیشتر هم فایل های ستاب هستش و اصلا اجرا نمیشه اینم عکسش
ممنون میشم اگه کمک کنید برنامه ها به حالت اول برگردن![]()
سلام دوستان
نمیدونم چه اتفاقی افتاده برنامه هام خراب شدن همشونم به یه حجم 14.6 کیلوبایت وشکل یکسان نشون میده بیشتر هم فایل های ستاب هستش و اصلا اجرا نمیشه اینم عکسش
ممنون میشم اگه کمک کنید برنامه ها به حالت اول برگردن![]()
سلام دوست عزیز.سیستم شما در حال حاضر الوده به ویروس تروجان هست.شما میتونید با نرم افزار nod 32. نسخا اپدیت و اخر مشکلتون رو حل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا شاید قبلا ویروسی بوده و شما زمانی که آنتی ویروس نصب کرده اید نتونسته اونا رو بدرستی پاکسازی کنه و فایل هاتون خراب شده!
من Nod32 رو نصب دارم با اپدیت کامل هر روز اپدیت میشه
دیشب 2 کار انجام دادم انتی ویروس Avast رو نصب کردم در حالیکه Nod داشتم میخواستم نصب Avast و اسکنش رو توضیح بدم به کسی ...اون درایوی رو که اسکن کردم فایلاش اونجوری شد بقیه درایو ها درسته
مموری Usb هم وصل کردم که Nod همونجا یک ویروس رو Delete کرد از Usb
خوب الان با NOD هم کامل اسکن کردم مشکل باقیست
بعضی از اون فایل ها هم که اونجوری شده چنین ارروری میده
عکس:
![]()
سلام.
اگر حجم تک تک فایلهای شما تغییر کرده باشه متاسفانه نمیشه کاریش کرد.
نگفتيد که مشکل از کي به وجود اومده
اگر این مشکل با نصب برنمه خاصی در کامپیوتر شما ایجاد شده قطعاً کار ویروس یا تروجانی هست که آنتی ویروس شما قادر به یافتن اون نیست . اگر این طور باشه متاسفانه باید فایل ها رو حذف کنید یا بهتر از اون ویندوز رو عوض کنید
اين برنامه ها رو هارده يا Cd ؟ اگه هارده همونطور كه دوستان گفتن ويروسه . اگه Cd باشه غير از ويروس خراب شدن Cd هم مي تونه باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)