تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کی آموزشهای مایا گنومون رو خریده؟(مشکل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

2 کی آموزشهای مایا گنومون رو خریده؟(مشکل)

سلام دوستان گفتم این تاپیک رو اینجا بزنم چون بحث ما گرافیکیه.از آقا امین(زیکزاک) آقا هادی هم عذر میخوام اگه این تاپیک ربطی به اینجا نداره.

من آموزشهای مایا گنومون رو از همین سایت خریدم .حالا پک 1 دی وی دی 6 مبحث مربوط به character modeling for production رو که میارم آموزش 3d max هستش.البته من پک آموزشی گنومون 3d max رو هم گرفتم و این آموزش رو توش داره که اصلا به مایا ربط نداره و نمیدونم چرا این آموزش رو تو پک مایا گذاشتن که وقتی من به سایت مرجع این آموزش مراجعه کردم یه آموزش دیگه رو گذاشته بود که اصلا ربطی به max نداشت حتی کاراکترش هم فرق میکرد.با مرکز فروش p30world هم تماس گرفتم ولی جواب درستی به من ندادن.حالا کسانی که این اموزش رو خریده اند یه تست کنن ببینن واسه خودشون هم اینجوریه یا نه.ممنون
    Last edited by M@STER; 16-09-2008 at 13:10.

پروفشنال C0nd@ct0r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اگه شما اینترنت پرسرعت دارید میتونید همه ی این آموزشها را دان کنید هرجا تو نت بری میتونی لینکها را پیدا کنی و بیشترشن روی سرور راپیدشر هستند و راپید هم بهترین سرعت دان داره.

این آموزشهای پی سی .. از همین لینکها هستند و اینا رفتند دان کردند اگه دی وی دی اریجینال را بخرید از 80 تا ..... دلار باید برای هر دی وی دی بدی.

من خدم یک سرور دارم. سرعت اتصال سرور به اینترنت خیلی زیاده و چون من خدم ادمین سرور هستم میرم و لینکها را روی سرور برای دان کردن میزارم.
    شما هم میتونید چنین کاری بکنید یا برید یک کافی نت و بگید اینها را برامون دان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بله دوست عزیز حرف شما درسته همین آموزشی که گفتم رو تو سایت گنومون 75 دلار زده.
    متاسفانه من اینترنت پرسرعت ندارم

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان گفتم این تاپیک رو اینجا بزنم چون بحث ما گرافیکیه.از آقا امین(زیکزاک) آقا هادی هم عذر میخوام اگه این تاپیک ربطی به اینجا نداره.

من آموزشهای مایا گنومون رو از همین سایت خریدم .حالا پک 1 دی وی دی 6 مبحث مربوط به character modeling for production رو که میارم آموزش 3d max هستش.البته من پک آموزشی گنومون 3d max رو هم گرفتم و این آموزش رو توش داره که اصلا به مایا ربط نداره و نمیدونم چرا این آموزش رو تو پک مایا گذاشتن که وقتی من به سایت مرجع این آموزش مراجعه کردم یه آموزش دیگه رو گذاشته بود که اصلا ربطی به max نداشت حتی کاراکترش هم فرق میکرد.با مرکز فروش p30world هم تماس گرفتم ولی جواب درستی به من ندادن.حالا کسانی که این اموزش رو خریده اند یه تست کنن ببینن واسه خودشون هم اینجوریه یا نه.ممنون

سلام دوست عزیز ...
    لطفا اینگونه مشکلات رو با ادمینها و فروشگاه در میان بگذارید ....
    ما هیچ ارتباطی با فروشگاه پی سی نداریم ...

ممنون
    •♥•

5. این کاربر از Aminzikzak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •