وقتی یک فایل رو با idm دانلود میکنی چطوری هنگام دانلود کردن بشه به جند قسمت تبدیلش کرد منظورم اینه که باید کدوم قسمت idm بری یعنی این جوری رو
تبدیل کنی به این جوری
![]()
وقتی یک فایل رو با idm دانلود میکنی چطوری هنگام دانلود کردن بشه به جند قسمت تبدیلش کرد منظورم اینه که باید کدوم قسمت idm بری یعنی این جوری رو
تبدیل کنی به این جوری
![]()
خانوم صالحی برای اینکه تبدیلش کنی به چند قسمت اول باید خود سرور این امکان رو بده یعنی ریسمی ساپورت باشه ( وقتی ارتباط قطع بشه دوباره بتونه از همونجا داونلود رو ادامه بده ) و برای این فایل امکان پذیر نیست چون نوشته No اونم با رنگ قرمز یعنی امکان ریسمی و چند تکه کردن وجود نداره
ولی اگه نوشت Yes شما می تونی تنظیم کنی که فایل رو به 4 یا 8 یا 16 قسمت تقسیم کنه و داونلود کنه اونم تو قسمت تنظیمات Idm است
ببخشید اگه یشه دقیقا بگین کدوم قسمت تنظیمات
باتشکر
باز می گم اگه نوشتن NO به هیچ وجه نمیشه تقسیمش کرد اما اگه نوشت YES میشه
برای اینکه تقسیم کنید به چند قسمت می تونید برید منو Downloads بعد گزینه Options و در پنجره باز شده بر روی تب Connection کلیک کنید در این قسمت دو منوی کشویی است یکی برای تنظیم سرعت ارتباط اینترنت شما یکی هم تنظیم تعداد تکه ها که عبارتند از 1 2 4 8 16که بهترین مقدار برای ADSL 8 و برای دیال اپ 4 است.
البته ببخشید حسین جان
به نظر من این adsl شما که حدودا 20 دانلود میکنه اخرش رو 4 قرار بدین
چون بیش از حد باعث کم سرعت تر شدن هم میشه
البته من خودم رو 2 قرار میدم
حرف شما کاملا درسته اما چون من فقط شبا داونلود میکنم و شب هم سرعت 90 به بالاست برای همین 8 گذاشتم![]()
به کجا ها میری
از این ساده تر هم میشه ....
بابا راست میگه دیگه این چیه!!!
تازه شما رفتی تو هر تاپیک زدی و تاپیک رو ریختی به هم شما اگه می خوای آموزش بدی یک تاپیک براش درست کن نه این که بیا همه جا این پستت رو بده ( البته شاید تازه کاریین می خواین تعداد پستاتون بره بالا! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)