نظرتون در باره این مادربرد چیه؟وضعیت اورکلاکش؟croser Faier؟برای بازسی چطوره؟قیمت روزش؟کلا چه جور مادربردیه ارزش خریدن داره؟
نظرتون در باره این مادربرد چیه؟وضعیت اورکلاکش؟croser Faier؟برای بازسی چطوره؟قیمت روزش؟کلا چه جور مادربردیه ارزش خریدن داره؟
مادربرد فوق العاده ایه ! اورکلاکش عالیه ! کراسفایرش هم محشره ! برای بازی یخورده جلوی مادربردهای p45 کم میاره ولی زیاد مهم نیست . قیمتش هم حدود 250 تومنه . بله ! ارزش خرید بسیار بالایی داره و جزو برترین بردهای دنیا محسوب میشه .
سلام. در تمام مواردي كه گفتين ، اين مادربرد جزء بهترين هاست و هيچ كس نمي تونه بگه كه اين مادربرد بد هست. فقط كمي قديمي شده و من شنيدم كه قيمتش بالا رفته و به 280 تومان رسيده.
اين مين تا 535 مگاهرتز اوركلاك مي شه.و از كراس فاير در سرعت كامل پشتيباني مي كنه.
البته من توصيه مي كنم كه اگه نمي خواين از كراس فاير استفاده كنيد ، از يك مادربرد با چيپ45 استفاده كنيد . چون 100000 تومان اختلاف قيمت بين اين مادربرد ها ، اصلأ به صرفه نيست.
خیلی ممنون از راهنماییتون آخه p45 مثلا مدل deluxe asus کارت گرافیکش از 16-16 استفاده نمی کنه به خاطر همین دلم رو زده
میشه برام بگید بهتر بودن p5qdeluxe به maxima formula چیه؟دلیلی که بتونه قانعم کنه؟
قیمت بسیار پایین تر.
فکر می کنم که کاملأ منطقی باشه.
ماکسیموس ، مادربرد بهتری هست ، ولی حدود 80 هزار تومان هزینه ی بیشتر توجیه نداره. البته دلیل این اختلاف قیمت بالا ، وجود بازی استالکر و آنتی ویروس کسپرسکی در جعبه ی این مین هست که اصلأ در ایران ارزش ندارن.
اگه می خواین از کراس فایر 2 کارت 4870 استفاده کنید ، ماکسیموس بگیرید ، در غیر این صورت p5q-e به صرفه تره.
یادتون نره که تا چند ماه دیگه ، نهالم می اد و تمام این مادربرد ها از رده خارج می شن ، پس پرداخت 280 تومان برای مادربرد توجیه نداره ، حتی اگه اون برد ، ماکسیموس فرمولا باشه.
1) پاور 16 فاز .
2) ساپورت 16 گیگ رم تا باس 1200 .
3) قیمت پایینتر.
4) امکانات جدید از جمله Express Gate .
و ... .
از راهنماییاتون واقعا ممنون ولی نی دونم چرا دلایلتون قانعم نکرد...باید بیشتر فکر کنمبازم ممنونم
یه سوال دارم من یه کارت گرافیک nvidia 8400 دارم می تونم روی این مادر بردها با یک کارت گرافیک ati 4850 یا nvidia 8800 نصب کنم؟اگه آره روند بازی بهتر میشه؟اگه نه مادربردی هست بتونه این کارو بکنه؟
سلام. تا جايي كه من مي دونم ، اين كار كلأ غير ممكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)