سلام دوستان این ویندوز رو دارم اما روش نصب این ویندوز چجوری هست ؟ زمانی که روی فایل exe کلیک میکنم یه پنجره ای باز میشه که میگه باس با cd ویندوز ریبوت شه منم همین کار رو میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته .
ممنون میشم کمکم کنید .
سلام دوستان این ویندوز رو دارم اما روش نصب این ویندوز چجوری هست ؟ زمانی که روی فایل exe کلیک میکنم یه پنجره ای باز میشه که میگه باس با cd ویندوز ریبوت شه منم همین کار رو میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته .
ممنون میشم کمکم کنید .
مطمینی بوتیبل نیست؟
اینو یکی گفته:
running on it now for a few weeks (downloaded the original post from another forum) and had very few problems with it (doesn't like WinRar for some reason, stops when unattended). looks fantastic though, well worth the download
Last edited by ایدون; 14-09-2008 at 12:39.
والا ما كه هر چي ريست ميكنيم كه از بوت بالا بياد هيچ اتفاقي نميفته !!!
راه ديگه اي برا نصبش نيست ؟ اصلا ميارزه نصبش؟
ايني كه اينجا نوشته ميگه كه خيلي مشكل داره اين همه دانلود كرديم . :(
خيلي متشكر
Last edited by aliani; 14-09-2008 at 13:34.
مواردی را که میگم چک کن اگه سی دیت قابلیت بوت داشته باش( پس از اینکه تو تنظیمات بایوس بوت از سی دی رو تنظیم کرده باشین)
پس از قرار دادن سی دی ویندوز تو سی دی رام باید منتظر boot of cd باشید بعد عبارت press enter ظاهر خواهد شد این press enter
به معنی بوتیبل بودن سی دی می باشد اگه این عبارت ظاهر نشد سی دی بوتیبل نیست
اینو که میگی این از ویندوز های دستکاری شده اس
ممنونمواردی را که میگم چک کن اگه سی دیت قابلیت بوت داشته باش( پس از اینکه تو تنظیمات بایوس بوت از سی دی رو تنظیم کرده باشین)
پس از قرار دادن سی دی ویندوز تو سی دی رام باید منتظر boot of cd باشید بعد عبارت press enter ظاهر خواهد شد این press enter
به معنی بوتیبل بودن سی دی می باشد اگه این عبارت ظاهر نشد سی دی بوتیبل نیست
اینو که میگی این از ویندوز های دستکاری شده اس
اما اين چيزي كه گفتي نمياد متاسفانه نميشه از تو خود فايلها فهميد بوت داره يا نه ؟ و يا اگرم نداشته باشه راه حله ديگه اي نيست ؟
ممنون
يعني اين پيام press any key to boot from cd ظاهر نشد؟تو انجمن نحوه ساخت سي دي بوتيبل توضيح داده شده ضمنا از داخل ويندوز
نمي توني نصبش کني؟
آقا من این ویندوز رو دانلود کردم نصبش هم کردم. اگه ویندوز با جنگولک بازی میخوای بد نیست وین خوبیه.
تمای زیادیم داره.به منم همین و گفت من ریس کردم بوت بالا اومد و نصبش کردم در طول نصبم هیچ سوالی برای هیچ گونه تنظیمی
نمیکنه خودش تا اخر نصب میکنه سریال هم نمیخواد.
فکر میکنم فایلی که دان کردی خرابه اگه system boot رو رو سیدی یا dvd درایو میزاری و نمیاد بالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)