یا خدا
لطفا اگه کسی نرم افزاری جهت نمایش دمای کارت گرافیک و GPU سراغ داره به من معرفی کنه. در ضمن HMonitor رو هم دارم ولی بدلیل نقص در رجیستری بالا نمیاد و میگه باید با منتشر کننده تماس بگیرم!
یا خدا
لطفا اگه کسی نرم افزاری جهت نمایش دمای کارت گرافیک و GPU سراغ داره به من معرفی کنه. در ضمن HMonitor رو هم دارم ولی بدلیل نقص در رجیستری بالا نمیاد و میگه باید با منتشر کننده تماس بگیرم!
اولا ســـــــــــــــــــرچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ثانی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hardware Sensors Monitor Pro v4.3.1.2
نمایش درجه ی حرارت CPU، مادربورد، هارد، و ولتاژ و وضعیت فن ها توسط نرم افزار SensorsView Proکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا خدا
دستت درد نکنه ولی من که گفتم نمیتونم HMOnitor رو بریزم!همون Hardware Sensors Monitor .
نرم افزار SensorsView Pro هم دمای همچی رو نشون میده جز کارت گرافیک!!!
دیگه نبود؟
دوست من اگه کارت گرافیکیت سنسور دما داشته باشه، نرم افزار خود کارت گرافیکی نشون میده اگر هم نداشته باشه بقیه نرم افزار ها یا نشون نمی دن یا اگه بدن یه چیز الکی بهت نشون میدن . شما اول چک کن ببین کارت گرافیکیت همچین امکانی داره یا نه
یا خدا
چون ویندوز ویستا دارم و کارتم قدیمی تر هست نمیتونم از نرم افزار های اصل اون استفاده کنم. قطعا سنسور داره چون قبلا با Hmonitor دیده بودم.
PC Wizard 2008 1.83
RAR Pass/TADJ@mechodownloadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا خدا
آقا دستت درد نکنه. حسابی بدرد خورد. کارمو راه انداختی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)