تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کمک درباره دمای cpu

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض کمک درباره دمای cpu

با سلام
    من دیروز یه سیستم با مشخصات زیر بستم اما از بابت دما کمی نگرانم.در واقع وقتی سیستم بی کار هست دمای cpu به 43 درجه سانتی گراد و دمای کارت گرافیکی به 52 درجه میرسه اما در هنگام مثلا بازی (مثلا کربن( دمای cpu به 63 ودمای گرافیک به 65 میرسه.به نظر شما این دما برای amd زیاد نیست؟
    راستی چند ثانیه بعد از خروج از بازی دمای cpu به سرعت پایین میاد.
    میشه راهنمایی کنید که برای این cpu تا چند درجه قابل قبوله؟
    Cpu:amd athlon x2 am2 5200+
    M.B: asus m3a
    Vga: xfx 7200 gs
    Ram: patriot 1G

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

چون 2 قطعه دماشون بالا هستش میتونه اشکال از تهویه داخل کیس باشه
    در ضمن برای Cpu های با فرکانس بالا مثل همین 5200 باید از خمیر سیلیکون استفاده شه
    اگه بعد از این ها مشکلت حل نشد باید به فکر یه فن خوب برای هر دو قطعه باشی (فکر کنم!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من معمولیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض محدوده مجاز دمایی 5200

ممنون از جوابت دوست عزیز
    اما من به جواب سوالم نرسیدم و اونم اینه که بازه دمایی مجاز 5200 در چه حدودی یه؟ همون طور که گفتم در حالت عادی و کارای معمولی بیشتر از 43 درجه نمیره که به نظرم خیلی معقوله . اما تو کار کرد سنگین مثل بازی تا 65 درجه میرسه که به نظرم خطره.
    اما با همین شرایط 1-2 ساعت هم باهاش بازی کردم که دمای cpu بیش از 65 نشده
    راستی روی خود فن همراه cpu خمیر بود .
    کجا میتونم اطلاعات دقیقی از محدوده مجاز دمایی 5200 بدست بیارم؟ روی جعبه و دفترچه همراهش که چیزی پیدا نکردم.
    منتظر جوابتون هستم.
    بازم ممنون

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین مشکل دما برای Amd هنوز به طور کامل حل نشده
    فکر کنم تا 10 سال دیگه هم این مشکل باشه.
    Amd از اولش مشکل داشت
    باز خوبه الان تو حالت آیدل دیگه مشکل نداره.
    خیالت راحت
    مشکلی نیست
    عادیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به هیچ وجه با نظر شما دوست گرامی موافق نیستم.خودم رو یه سیستم دیگم چند ساله amd athlone 64_ 3000+ 1.81Gh دارم که دائم روشنه و تا حالا یادم نمیاد دماش بالای 45 درجه رفته باشه .لطفا از روی تعصب نظر ندید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستی یه کی از دوستان دمای کارت گرافیکی رو تا زیر 90 درجه نرمال و دمای cpu رو زیاد دونسته و پیشنهاد استفاده از پد am2 رو داده.کسی اطلاعاتی از این پد am2 داره.
    ممنون.
    اینم مطلبی که دوستمون تو راهنمایی شون مطرح کردن
    دمای کارت گرافیکت کاملا طبیعیه (دمای gpu زیر 90 درجه عادی حساب میشه)
    در مورد cpu دما کمی بالاست در حالت full load دمای اطراف 55 درجه مناسب است.
    اگر فن cpu مشکلی نداره بهتره سیلیکون رو عوض کنی ببین دما تغییر می کنه (خمیری که بین cpu و فن قرار می گیره که منافذ بین آنها رو پر کرده و انتقال دما را بالا ببره سیلیکون می گویند.)
    اگر باز هم حل نشد چسب های ریزی به نام پد am2 وجود داره که روی سوکت cpu نصب می کنند تا ارتفاع cpu بالا بره و دما عادی بشه من این مشکل رو بامادربرد ma78g-ds3h و cpu 5000 x2 داشتم که دما خیلی بالا میرفت 80 درجه که با پد am2 حل شد. علت آن هم این است که بعضی از cpu های amd مقداری کوتاه هستند.
    بهتر بود مشکلت رو اینجا مطرح می کردی

در آغاز فعالیت amiraliof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست خوبم.واقعا از راهنماییت ممنونم.اما من ازهمون خمیر سیلیکونی که روی خود فن داخل باکس cpu بود استفاده کردم.به نظرت فن و خمیر داخل پکیج خود cpu کیفیت لازم رو نداره؟
    راستی میشه بیشتر درباره این پد am2 توضیح بدی.اینکه طریقه نصبش چطوره؟از کجا میشه خرید؟قیمتش؟مارکش؟واینکه استاندارده؟آخه تا حالا چیزی ازش نشنیده بودم.
    در ضمن دمای cpu تو بازی یه که به 65 درجه میرسه واز اونم بالا تر نمیره.میشه بگی آستانه تحمل دمای 5200 چقدره.
    تو لینکی هم که دادی مطرح کردم اگه ممکنه همون جا جوابم رو بده
    مرسی
    دوست عزیز دمای قابل تحمل cpu شما خیلی بیشتر از این درجه هاست (متاسفانه درجه دقیقش رو نمی دانم)
    دمایی برای cpu مناسب است که در آن stable باشه یعنی هنگ و restart نکنه
    cpu شما شاید در این دما stable باشه (برای تست پایداری از برنامه هایی مثل orthos استفاده کن) ولی دمایی بالایی برای این cpu بدون اورکلاک حساب میشه می تواند تاثیر منفی در طول عمر و کاراییش داشته باشه
    دمای معمول برای این cpu با فن استوک در حالت full load بین 55 تا 60 درجه است
    خمیر خود فن هم برای کسانی که اور نمی کنند مناسبه ولی شما خمیر سیلیکون از بازار تهیه کنید و لایه نازکی روی cpu بمالید ببینید روی دما تاثیری می گذاره
    درباره پد am2 من از گارانتی آواژانگ گرفتم شما هم از گارانتی مادربردت می توانی بگیری
    این هم عکس پد am2 دو تکه چسب ساده است که روی سوکت cpu می چسبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته بنده پیشنهاد میدم اول سیلیکون رو عوض کنید و بایوس مادربرد هم آپگرد کنید اگر نتیجه نگرفتید پد am2 رو امتحان کنید.
    دمای کارت گرافیک شما کاملا طبیعیه برای اینکه بالاترین دمای کارتتون رو ببیند و خیالتان راحت بشه به این تایپیک برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از amiraliof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ممنونم از راهنمایی دقیق و کاملت. واقعا عالی بود مخصوصا عکس هایی که گذاشتی.
    فقط یه سوال <پس به نظر شما دمای 65 درجه در حالت کار کامل cpu خطرناک نیست و باعث سوختن مادر برد یا cpu نمیشه؟یعنی اگه این دما خیلی خیلی بالا بره نهایتا سیستم ریست میشه دیگه؟>
    راستی این پد رو باید چسبوند به روی سوکت روی مادر برد و بعد cpu رو روی اون قرار داد و جک مادر برد رو بست؟؟
    مرسی

در آغاز فعالیت amiraliof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ممنونم از راهنمایی دقیق و کاملت. واقعا عالی بود مخصوصا عکس هایی که گذاشتی.
    فقط یه سوال <پس به نظر شما دمای 65 درجه در حالت کار کامل cpu خطرناک نیست و باعث سوختن مادر برد یا cpu نمیشه؟یعنی اگه این دما خیلی خیلی بالا بره نهایتا سیستم ریست میشه دیگه؟>
    قطعا این دما باعث سوختن cpu و مادربردت نمیشه شما با برنامه orthos پایداری سیستم رو تست کنید (cpu من e4500 که هیچ وقت بالای 53 درجه نیامده بود با orthos بعد از دو ساعت به 57 درجه رسید و ثابت شد) شما هم حتما تست بگیر هم از پایدار بودن سیستمت مطمئن میشی هم بالاترین دمای cpu رو می بینی

راستی این پد رو باید چسبوند به روی سوکت روی مادر برد و بعد cpu رو روی اون قرار داد و جک مادر برد رو بست؟؟
    مرسی
    دقیقا فقط وقتی می خواهی جک cpu رو ببندی انگشتت رو کمی روی cpu فشار بده بعد جک رو ببند تا کاملا جا بره
    حتما اول آپگرد بایوس و تعویض سیلیکون رو انجام بدید بعد سراغ پد برید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •