تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: راه اندازی سرور برای بازی های آنلاین

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض راه اندازی سرور برای بازی های آنلاین

بسم الله الر حمن الر حیم

سلام علیکم
    ما می خواهیم یه سایت اشتراک گذاری راه اندازی کنم ( از اول بگویم فضای ذخیره سازی بیش از 100 ترابایت برای شروع ) پس برای همین با سرمایه اندک وارد آن نشده ایم .
    برای همین به فکر راه اندازی بازی های آنلاین شده ایم و راه اندازی چنین طرحی اجرایی نیست مگر به کمک دوستان به چه دلیل چونکه ما نمی خواهیم 1 سرور کرایه کنیم بلکه می خواهیم سایتی راه اندازی کنیم که برای سرور های مان بازی کمیاب شود چونکه سرور ها رو خودمان راه اندازی می کنیم و مشخصات سرور به خودمان بستگی دارد که چی بزاریم از نظر پهنای باند و پینگ مشکلی نداریم ( نپرسید چگونه باید در عمل ثابت شود ) از دوستان چند سوال دارم چونکه اصلا خودم اهل بازی آنلاین نبوده ام البته نه بازی نکرده باشم بلکه آنلاین بازی نکرده ام ( مگه بی پرو زندگی میشه از قدیم آرزو داشتم مستر لیگ رو با چند نفر بازی کنم )
    اول اینکه برای آنلاین بازی کردن بازی ها حتما باید نسخه اصلی اون بازی در دست کاربرا باشد یا نه با همون نسخه های کرک شده نیز بازی می تونیم بکنیم .
    دوم آیا برای سرور مشخصات گرافیکی مهم است
    سوم : تو بعضی تاپیک ها می خوندم که تعدادی از بازی ها برای آنلاین بازی کردن نیاز به سی دی یا دی وی دی ارجینال بازی ها است؟ خوب این احتیاج به چه دلیل است ؟ اگر به دلیل امنیتی است که سرور های ما از نظر وارز بودن مشکلی ندارند ! پس دلیل احتیاج بودن به بسته ارجینال چی هستش؟
    هدف اصلی این تاپیک اینه یه اطلاعاتی بدست آورم چونکه راه اندازی سایت اشتراک گذاری پدرمان را درآورده برای همین یواش یواش دارم برا راه اندازی چنین سایتی جلو می رم اول بگویم ما مثل بعضی شرکت ها نیستیم که یک یا دو سرور برای بازی بزارند و بگویند سایت بازی آنلاین گذاشته اند اصل قضیه اینه که می خوایم برای این کار هزینه کنیم
    چونکه برای هر وسیله ای که کاربرا بتونند باهاش بازی آنلاین کنند مانند pc,pl2,pl3,.... و ما این کار را به رایگان انجام نمی دیم و ماهانه هزینه اندکی برای این کار می گیریم .
    اگر متن را کاملا خونده باشید من در جمله ای گفتم چنین طرحی اجرایی نیست مگر به کمک دوستان منظورم اینه که اگر کاربرا مک باشن راه اندازی چنین طرحی یعنی هیچ پس برای همین وقتی یه کمی اطلاعات بالا رفت یه نظر سنجی می زارم .
    هر کدوم از دوستان که اطلاعات خوبی دارند بنویسند ما هم از شرمندگی اونا در می آییم .
    شرمنده اگر متن دارای غلط املایی و یا نگارش ضعیفی دارد چونکه واقعا خستم پس به بزرگی خودتون ببخشید
    Last edited by Andaron; 13-09-2008 at 04:37.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب این سرور برای چه بازیهایی هست؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    خوب یه سیستم که نیست که فقط بگیم برای یه بازی هستش
    بستگی به کاربرا داره
    ما این طرح رو داریم در کنار یه طح بزرگتر درست میکنیم و تقربا 30 تا سرور برای بازی های آنلاین قرار دادیم

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

بسم الله الر حمن الر حیم

سلام علیکم
    ما می خواهیم یه سایت اشتراک گذاری راه اندازی کنم ( از اول بگویم فضای ذخیره سازی بیش از 100 ترابایت برای شروع ) پس برای همین با سرمایه اندک وارد آن نشده ایم .
    برای همین به فکر راه اندازی بازی های آنلاین شده ایم و راه اندازی چنین طرحی اجرایی نیست مگر به کمک دوستان به چه دلیل چونکه ما نمی خواهیم 1 سرور کرایه کنیم بلکه می خواهیم سایتی راه اندازی کنیم که برای سرور های مان بازی کمیاب شود چونکه سرور ها رو خودمان راه اندازی می کنیم و مشخصات سرور به خودمان بستگی دارد که چی بزاریم از نظر پهنای باند و پینگ مشکلی نداریم ( نپرسید چگونه باید در عمل ثابت شود ) از دوستان چند سوال دارم چونکه اصلا خودم اهل بازی آنلاین نبوده ام البته نه بازی نکرده باشم بلکه آنلاین بازی نکرده ام ( مگه بی پرو زندگی میشه از قدیم آرزو داشتم مستر لیگ رو با چند نفر بازی کنم )
    اول اینکه برای آنلاین بازی کردن بازی ها حتما باید نسخه اصلی اون بازی در دست کاربرا باشد یا نه با همون نسخه های کرک شده نیز بازی می تونیم بکنیم .
    دوم آیا برای سرور مشخصات گرافیکی مهم است
    سوم : تو بعضی تاپیک ها می خوندم که تعدادی از بازی ها برای آنلاین بازی کردن نیاز به سی دی یا دی وی دی ارجینال بازی ها است؟ خوب این احتیاج به چه دلیل است ؟ اگر به دلیل امنیتی است که سرور های ما از نظر وارز بودن مشکلی ندارند ! پس دلیل احتیاج بودن به بسته ارجینال چی هستش؟
    هدف اصلی این تاپیک اینه یه اطلاعاتی بدست آورم چونکه راه اندازی سایت اشتراک گذاری پدرمان را درآورده برای همین یواش یواش دارم برا راه اندازی چنین سایتی جلو می رم اول بگویم ما مثل بعضی شرکت ها نیستیم که یک یا دو سرور برای بازی بزارند و بگویند سایت بازی آنلاین گذاشته اند اصل قضیه اینه که می خوایم برای این کار هزینه کنیم
    چونکه برای هر وسیله ای که کاربرا بتونند باهاش بازی آنلاین کنند مانند pc,pl2,pl3,.... و ما این کار را به رایگان انجام نمی دیم و ماهانه هزینه اندکی برای این کار می گیریم .
    اگر متن را کاملا خونده باشید من در جمله ای گفتم چنین طرحی اجرایی نیست مگر به کمک دوستان منظورم اینه که اگر کاربرا مک باشن راه اندازی چنین طرحی یعنی هیچ پس برای همین وقتی یه کمی اطلاعات بالا رفت یه نظر سنجی می زارم .
    هر کدوم از دوستان که اطلاعات خوبی دارند بنویسند ما هم از شرمندگی اونا در می آییم .
    شرمنده اگر متن دارای غلط املایی و یا نگارش ضعیفی دارد چونکه واقعا خستم پس به بزرگی خودتون ببخشید
    سلام
    برای انلاین بازی کردن با این سروری که شما درست میکنید نیازی نیست اروجینال باشه مگر اینکه بخوای یه کار دیگه بکنی
    برای سرور گرافیگ مهم نیست ولی سروری رو بگیر که تو cpu و هارد پرسرعت باشه ram زیاد هم داشته باشه
    بعضی از بازیها شاید نیاز داشته باشند ولی من تا حالا چنین چیزی ندیدم
    راستی ببینم جنرالم راه میندازی ؟یا kw رو ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظور شما از یه کار دیگه ای بکنی یعنی چی >؟
    با تشکر

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

منظور شما از یه کار دیگه ای بکنی یعنی چی >؟
    با تشکر
    ولش سریالم لازم نیست
    حالا کی سرور رو راه میندازی ؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

( مگه بی پرو زندگی میشه از قدیم آرزو داشتم مستر لیگ رو با چند نفر بازی کنم )
    البته اگر منظورت از پرو پس هست كه بايد بگم كه پس رو حتما باس نسخه اورجينال داشته باشي چون تو كركش برا آنلاين بازي كردن خيلي لگ وجود داره :|

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام علیک
    دوستان همون اول گفتم قصد من راه اندازی یه سرور برای چند تا بازی نیست بلکه یه گیم نت اینتر نتی هستش
    کارهای من اینه _ برنامه نویسی و طراحی _ خرید سرور _ پهنای باند مورد نیاز _ مکان سرور ها
    که اگر یکم حرفه ای باشید مهمترین کار مکان سرو رها است که به احتمال زیاد باید ساختمونو بخرم چونکه مکان سرو رها باید یه خصوصیاتی داشته باشه برای همین مشکل ترین کار ممکن هستش
    امروز هم رفتم یه ساختمونو دیدم ولی به دلم نیومد
    مشکلات زیاده ولی اگر سرمایه لازم رو جور کنم کمتر از 2 ماه اونو راه اندازی می کنم
    اگر تو این مدت بعضی از مشکلات حل شد یه نظر سنجی می زارم ببینم اوضاع طوره
    راستش با محاسبه ای که ما کرده ایم با 200 تا راه می افته

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظورم از 200 تا 200 میلیون هستش
    پس دوستان توجه کنند که می خوام دارو ندارم رو بزار م روی این پروژه ببینم چی میشه
    راستش آرزو های زیادی برای این طرح دارم
    راستی هرکدوم از دوستان در مورد چنین پروژه ای ایده ای داره بزاره شاید بدرد من بخوره بخصوص در مورد این live مایکروسافت که کاروبار این سایت چطوره

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشیدا، معذرت می خوام
    نمی خوام ناامیدت کنم
    ولی از قدیم و ندیم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدنه
    همین پی سی رو می بینی
    اولش عین همین فرومهای دیگه کوچیک بود که شروع کرد و الان انقدر بزرگ شده
    به نظرم شما همون کوچیکشو راه بنداز حالا
    تازه می تونی از کمک و نظرات یوزرها هم استفاده کنی
    این فقط نظر من بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •